[GA4] Slett og gjenopprett underområder

Underområder er bare tilgjengelige i Google Analytics 360-kontoer som er knyttet sammen med en Google Marketing Platform-organisasjon som har en aktiv 360-bestilling. Bare et Google Analytics 360-område kan være kildeområde for et underområde.

Du må ha administratortilgang eller redigeringstilgang til kildeområdet for å kunne flytte et underområde til papirkurven eller for å kunne gjenopprette det.

• Hvis du flytter et kildeområde til papirkurven, blir alle de tilhørende underområdene også flyttet til papirkurven.
  • Hvis du gjenoppretter et kildeområde, gjenopprettes også alle de tilhørende underområdene.
  • Du kan flytte et underområde til papirkurven uten at det påvirker kildeområdet eller andre underområder. Når du flytter bare et underområde til papirkurven, blir det ikke gjenopprettet når du gjenoppretter kildeområdet.

Når du flytter et underområde til papirkurven

• slutter det å samle inn hendelser, men historiske data blir bevart
  • kan det ligge i papirkurven i opptil 35 dager før det blir slettet for godt
  • relasjonen til kildeområdet forblir uendret, og dermed kan du gjenopprette området (innen 35 dager) uten at du må konfigurere det på nytt

Slett underområder

Slik kan du slette underområder:

1. Klikk på Administrering av underområder under Områdeadministratorsiden.
  2. Klikk på Mer > Flytt til papirkurven på raden for underområdet.

Analytics sletter underområdet for godt etter 35 dager.

Gjenopprett underområder

Slik kan du gjenopprette underområder:

1. Klikk på Områdedetaljer under Områdeadministratorsiden.
  2. Klikk på Papirkurv.
  3. Velg underområdet du vil gjenopprette, og klikk så på Gjenopprett.

Hendelser fra kildeområdet sendes nå til underområdet igjen. Historiske data frem til tidspunktet for sletting er fortsatt tilgjengelige.