[GA4] Slet og gendan underejendomme

Underejendomme er kun tilgængelige for Google Analytics 360-konti, som er knyttet til en Google Marketing Platform-organisation med en aktiv 360-ordre. Kun en Google Analytics 360-ejendom kan være kildeejendom for en underejendom.

Du skal være administrator eller redaktørkildeejendommen for at kunne flytte en underejendom til papirkurven eller gendanne den.

• Hvis du flytter en kildeejendom til papirkurven, flyttes alle dens underejendomme også til papirkurven.
  • Hvis du gendanner en kildeejendom, gendannes alle dens eksisterende underejendomme også.
  • Du kan flytte en underejendom til papirkurven, uden at det påvirker kildeejendommen eller andre underejendomme. Når du flytter en underejendom til papirkurven alene, gendannes den ikke, når du gendanner kildeejendommen.

Når du flytter en underejendom til papirkurven

• Den stopper med at indsamle hændelser, men historiske data bevares
  • Den kan forblive i papirkurven i op til 35 dage, før den slettes permanent
  • Dens relation til kildeejendommen forbliver intakt, hvilket giver dig mulighed for at gendanne ejendommen (inden for 35 dage), uden at du behøver at omkonfigurere den.

Slet en underejendom

Sådan sletter du en underejendom:

1. Klik på Administration af underejendomme under Ejendom i Administrator.
  2. Klik på Mere > Flyt til papirkurv i rækken for underejendommen.

Analytics sletter underejendommen permanent efter 35 dage.

Gendan en underejendom

Sådan gendanner du en underejendom:

1. Klik på Ejendomsoplysninger i Administrator under Ejendom.
  2. Klik på Papirkurv.
  3. Vælg den underejendom, du vil gendanne, og klik derefter på Gendan.

Hændelser fra kildeejendommen vil begynde at strømme til underejendommen igen. Historiske data frem til tidspunktet for sletningen er stadig tilgængelige.