[GA4] Google Analytics 360 (Google Analytics 4-ejendomme)

Se siden Nedgradering fra 360 til standard, hvis du vil nedgradere Universal Analytics-ejendomme eller andre 360-produkter til standard.

Se sektionen Opgradering/nedgradering til/fra 360 i denne artikel, hvis du vil nedgradere Google Analytics 4-ejendomme til standard.

I forlængelse af den nyligt indførte suspendering af Google-annonceringssystemer i Rusland har vi valgt at sætte oprettelsen af nye russiske 360-konti i Analytics og Tag Manager på pause. Desuden sættes annoncevisningen via Google-tjenester og -netværk i resten af verden også på pause for annoncører med base i Rusland.

Hvis du har underskrevet en 360-kontrakt for Google Analytics 4-ejendomme, kan du opgradere dine Google Analytics 4-ejendomme til 360. Disse 360-ejendomme er omfattet af serviceniveauaftalerne i Google Marketing Platform – GA 360. Du har fortsat adgang til dine eksisterende Universal Analytics-ejendomme, men du kan ikke opgradere disse ejendomme til Google Analytics 360.

Funktionalitet i 360

Google Analytics 360 indeholder højere grænser for indsamling, rapportering og opbevaring af Google Analytics 4-ejendomsdata samt eksport dataene til BigQuery.

Funktion Google Analytics 4-ejendomme (standard) Google Analytics 4-ejendomme under Analytics 360
Hændelsesparametre 25 pr. hændelse 100 pr. hændelse
Brugeregenskaber 25 pr. ejendom 100 pr. ejendom

Tilpassede dimensioner og metrics på hændelsesniveau

50 hændelsesbaserede tilpassede dimensioner pr. ejendom

50 hændelsesbaserede tilpassede metrics pr. ejendom

125 hændelsesbaserede tilpassede dimensioner pr. ejendom

125 hændelsesbaserede tilpassede metrics pr. ejendom

Varebaserede tilpassede dimensioner

10 pr. ejendom

25 pr. ejendom

Hændelsesparameterværdiens længde 100 tegn

500 tegn

Konverteringer 30 50
Målgrupper 100 400
Udforskninger

200 oprettet pr. bruger pr. ejendom

500 delt pr. ejendom

200 oprettet pr. bruger pr. ejendom

1.000 delt pr. ejendom

Grænser for stikprøvetagning for udforskninger 10 mio. hændelser pr. forespørgsel 1 mia. hændelser pr. forespørgsel
Rådatabaserede udforskninger Ikke tilgængelig Rådataresultater for op til 15 mia. hændelser pr. ejendom pr. dag

API-kvoter

De fleste anmodninger har færre end 10 tokens.

200.000 tokens pr. dag

2 mio. tokens pr. dag

Dataopbevaring

Op til 14 måneder

Valgmuligheder: 2, 14 måneder

For store ejendomme og meget store ejendomme er perioden begrænset til 2 måneder.

Op til 50 måneder

Valgmuligheder: 2, 14, 26, 38 og 50 måneder

Meget store ejendomme: 2 måneder

BigQuery Export

Daglig eksport: 1 mio. hændelser

Streamingeksport: Ubegrænset

Daglig eksport: Milliarder af hændelser

Streamingeksport: Ubegrænset

Hændelser med unikt navn

Der er ingen grænse for antallet af hændelser med unikke navne for webdatastrømme.

500 pr. appbruger pr. dag

(for appdatastrømme)

Der vises muligvis mere end 500 hændelser med unikt navn, hvis brugere aktiverer forskellige hændelser i forskellige appforekomster.

Automatisk indsamlede hændelser og hændelser til forbedret måling tæller ikke med i forhold til grænserne.

2000 pr. appbruger pr. dag

(for appdatastrømme)

Der vises muligvis mere end 500 hændelser med unikt navn, hvis brugere aktiverer forskellige hændelser i forskellige appforekomster.

Automatisk indsamlede hændelser og hændelser til forbedret måling tæller ikke med i forhold til grænserne.

Dataimport

Manuelle uploads: 120 uploads pr. dag pr. ejendom

Grænse med hensyn til lagerplads: 10 GB pr. ejendom

Manuelle uploads: 120 uploads pr. dag pr. ejendom

Grænse med hensyn til lagerplads: 1 TB pr. ejendom

Opgradering til/nedgradering fra 360

Selvbetjent opgraderings-/nedgraderingsmulighed er kun tilgængelig for de Analytics-ejendomme, der er knyttet til en Google Marketing Platform-organisation, som har en aktiv 360-ordre (få flere oplysninger om ordrer). Hvis du har købt Analytics via en Google-salgspartner, skal partneren udføre opgraderingen/nedgraderingen af serviceniveauet.

Brugere, som enten er organisations- eller faktureringsadministrator for den organisation, som Analytics-kontoen er tilknyttet, kan opgradere Google Analytics 4-ejendomme til eller nedgradere dem fra 360-serviceniveauet.

Hvis du vil nedgradere en kildeejendom fra 360, skal du først flytte alle dens underejendomme til papirkurven eller fjerne tilknytningen til den fra den oprulningsejendom, som den er kilde for.

Du kan ikke nedgradere en oprulningsejendom.

Salgspartnere kan indstille serviceniveauerne for ejendomme for deres kunder. Salgspartnerkunder og direkte kunder kan indstille serviceniveauet for deres egne ejendomme. Sådan angiver du serviceniveauet for en ejendom:

1. Log ind på Google Marketing Platform.
  2. Klik på Administration > Organisationer.
  3. Klik på den relevante organisation.
  4. Salgspartner: Klik på Kunder og derefter på et kundenavn. Vælg Analytics under "Tilknyttede konti", og vælg derefter den specifikke konto.
    Kunde: Vælg Analytics under Tilknyttede konti, og vælg derefter den specifikke konto.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for den Google Analytics 4-ejendom, du vil opgradere/nedgradere.
  6. Klik på Mere og derefter på Opgrader de valgte ejendomme eller Nedgrader de valgte ejendomme.

Når du opgraderer en ejendom, ændres serviceniveauet til 360, og når du nedgraderer en ejendom, ændres serviceniveauet til Standard. Hvis du har de påkrævede tilladelser til at ændre serviceniveauet for en ejendom, men styringselementerne til opgradering/nedgradering ikke er tilgængelige på grænsefladen, skyldes det enten, at der ikke er nogen ordre for kontoen, at ordens slutdato er passeret, eller at startdatoen for ordren er angivet til en dato i fremtiden.

Hvad medfører opgradering?

Når du opgraderer en Google Analytics 4-ejendom til 360, bliver de højere grænser, der er beskrevet ovenfor, omgående indført for ejendommen. I nogle tilfælde kan der gå op til fire timer, før opgraderingen træder i kraft.

Opgradering af en Google Analytics 4-ejendom til 360 får ingen betydning for faktureringen for din Analytics-konto, før kontoen er overflyttet til en Analytics 360-kontrakt for Google Analytics 4-ejendomme. SLA'er er heller ikke tilgængelige for opgraderede ejendomme, før kontoen er overflyttet til en Analytics 360-kontrakt for Google Analytics 4-ejendomme.

Hvad medfører nedgradering?

Når du nedgraderer en Google Analytics 4-ejendom fra 360 til Standard, bliver den pågældende ejendom omgående underlagt de standardgrænser, der er beskrevet ovenfor.

Hvis ejendommen aktuelt overskrider disse grænser på grund af den tidligere opgradering til 360, kan du ikke oprette objekter eller ændre indstillinger for ejendommen, før du har sikret dig, at ejendommen holder sig inden for standardgrænserne. Hvis du f.eks. har markeret over 30 hændelser som konverteringer, mens ejendommen var en 360-ejendom, og vil at markere en ny hændelse som en konvertering, skal du først fjerne nogle af de hændelser, der er markeret som konverteringer, indtil du er under grænsen på 30.