Aquest article és sobre les propietats de Google Analytics 4. Consulteu la secció Universal Analytics si encara feu servir una propietat de Universal Analytics, que deixarà de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360).

[GA4] Google Analytics 360 (propietats de Google Analytics 4)

Per canviar de les propietats de Universal Analytics, i d'altres productes de 360 en general, a la versió estàndard, consulteu l'article Canviar de la versió 360 a l'estàndard.

Per canviar de les propietats de Google Analytics 4 a la versió estàndard, consulteu la secció Actualitzar a 360 o canviar de 360 a la versió anterior d'aquest article.

A causa de la suspensió recent dels sistemes de publicitat de Google a Rússia, posarem en pausa la creació de comptes de 360 rusos a Analytics, Optimize i Tag Manager. A més, posarem en pausa els anuncis a les propietats i xarxes de Google de manera global per als anunciats amb seu a Rússia.

Si heu signat un contracte de 360 per a les propietats de Google Analytics 4, podeu actualitzar les propietats de Google Analytics 4 a 360. Aquestes propietats de 360 estan descrites als acords de nivell de servei de GA 360 de Google Marketing Platform.

Límits de les funcions a 360

Google Analytics 360 augmenta els límits de la recollida de dades de propietats de Google Analytics 4, la seva conservació i exportació a BigQuery, i la generació d'informes.

Funció Propietats de Google Analytics 4 (estàndard) Propietats de Google Analytics 4 a Analytics 360

Paràmetres d'esdeveniment

25 per esdeveniment

50 dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

50 mètriques personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

100 per esdeveniment

125 dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

125 mètriques personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

Dimensions personalitzades d'abast d'usuari

25 per propietat

100 per propietat

Conversions 30 50
Públics 100 400
Exploracions

200 de creades per usuari i propietat

500 de compartides per propietat

200 de creades per usuari i propietat

1.000 de compartides per propietat

Límits de mostreig en exploració 10 milions d'esdeveniments per consulta 1.000 milions d'esdeveniments per consulta
Exploracions sense mostrejar No disponibles Resultats sense mostrejar fins a 50.000 milions d'esdeveniments per dia i propietat

Quotes de l'API

La majoria de les sol·licituds consumeixen menys de 10 testimonis

25.000 testimonis per dia

250.000 testimonis per dia

Conservació de dades

Fins a 14 mesos

Opcions: 2 i 14 mesos

Fins a 50 mesos

Opcions: 2, 14, 26, 38 i 50 mesos

Propietats XL: 2 mesos

BigQuery Export

Exportació diària: 1 milió d'esdeveniments

Exportació en temps real: il·limitada

Exportació diària: milers de milions d'esdeveniments

Exportació en temps real: il·limitada

Actualitzar a 360 o canviar de 360 a la versió anterior

L'opció lliure d'actualitzar o canviar a la versió anterior només està disponible per a les propietats d'Analytics que estan enllaçades a una organització de Google Marketing Platform i que tinguin una comanda de 360 activa (més informació sobre les comandes). Si heu comprat Analytics a través d'un partner de vendes de Google, és el partner qui haurà de fer el canvi del nivell de servei.

Els usuaris que siguin administradors de l'organització o administradors de facturació de l'organització a la qual està enllaçat el compte d'Analytics poden actualitzar les propietats de Google Analytics 4 al nivell de servei de 360 o canviar a la versió anterior.

Per canviar una propietat font de la versió 360 a l'anterior, primer n'heu de suprimir totes les subpropietats, o bé desconnectar-la de la propietat d'agrupació de la qual és font.

No podeu canviar a una versió anterior una propietat d'agrupació.

Els partners de vendes poden definir els nivells de servei de les propietats per als seus clients. Els clients dels partners de vendes i els clients directes poden definir el nivell de servei de les seves pròpies propietats. Per definir el nivell de servei d'una propietat:

1. Inicieu la sessió a Google Marketing Platform.
  2. Feu clic a Administració > Organitzacions.
  3. Feu clic a l'organització pertinent.
  4. Partner de vendes: feu clic a Clients i, tot seguit, al nom d'un client. A Comptes enllaçats, seleccioneu Analytics i, a continuació, el compte en qüestió.
    Client: a Comptes enllaçats, seleccioneu Analytics i, a continuació, el compte en qüestió.
  5. Marqueu la casella de selecció de la propietat de Google Analytics 4 que vulgueu actualitzar o canviar a la versió anterior.
  6. Feu clic a Més i, tot seguit, a Actualitza les propietats seleccionades o a Canvia les propietats seleccionades a una versió anterior.

Quan actualitzeu una propietat, el nivell de servei canvia a 360; quan canvieu a la versió anterior, el nivell de servei canvia a estàndard. Si disposeu dels permisos necessaris per canviar el nivell de servei d'una propietat, però els controls de la interfície per actualitzar o canviar a una versió anterior no estan disponibles, significa que no hi ha cap comanda al compte, la data de finalització de la comanda ha passat o la data d'inici de la comanda és una data futura.

Efectes de l'actualització

Si actualitzeu una propietat de Google Analytics 4 a 360, la propietat es beneficiarà immediatament dels límits augmentats que es descriuen més amunt. En alguns casos, l'actualització pot tardar fins a quatre hores a aplicar-se.

L'actualització d'una propietat de Google Analytics 4 a 360 no afectarà la facturació del compte d'Analytics fins que el compte no s'hagi traslladat a un contracte d'Analytics 360 per a propietats de Google Analytics 4. A més, els acords de nivell de servei no estaran disponibles per a les propietats actualitzades fins que el compte no s'hagi traslladat a un contracte d'Analytics 360 per a propietats de Google Analytics 4.

Efectes de canviar a la versió anterior

Quan canvieu una propietat de Google Analytics 4 de 360 a estàndard, la propietat queda subjecta immediatament als límits estàndard que es descriuen més amunt.

Si en aquest moment la propietat supera aquests límits perquè anteriorment s'havia actualitzat a 360, heu de fer que la propietat es trobi dins dels límits estàndard per poder crear objectes o canviar opcions de configuració que farien que la propietat els superés. Per exemple, si vau marcar més de 30 esdeveniments com a conversions quan la propietat era 360 i voleu marcar un esdeveniment nou com a conversió, heu de desmarcar esdeveniments fins que quedin per sota del límit de 30.