[UA→GA4] Om denna guide för migrering av konverteringar

Återskapa dina UA-mål och UA-konverteringar i Google Analytics 4

Den här guiden består av tre huvudavsnitt: Grunderna i GA4-konverteringar, Mappa mål till GA4-konverteringar och Användningsfall med konverteringar utifrån marknadsföringsmål.

Grunderna i GA4-konverteringar

Mappa mål till GA4-konverteringar

Läs om hur du återskapar de vanligaste Universal Analytics-målen som konverteringar i Google Analytics 4.

Med verktyget för målmigrering kan du automatiskt kopiera de flesta händelse- och destinationsmål från din Universal Analytics-egendom till din nya Google Analytics 4-egendom.

Användningsfall med konverteringar utifrån marknadsföringssyfte

Bekanta dig med olika metoder för konverteringsmätning som är specifika för ditt företag.