[UA→GA4] Over deze migratiehandleiding voor conversies

Uw UA-doelen en -conversies repliceren in Google Analytics 4

Deze handleiding bestaat uit 3 hoofdgedeelten: Basisprincipes van GA4-conversies, Doelen toewijzen aan GA4-conversies en Toepassingen van conversies per marketingdoel.

Basisprincipes van GA4-conversies

Doelen toewijzen aan GA4-conversies

Ontdek hoe u de meest voorkomende Universal Analytics-doelen als conversies kunt repliceren in Google Analytics 4.

Gebruik de tool voor doelen migreren om automatisch de meeste gebeurtenis- en bestemmingsdoelen uit uw Universal Analytics-property te repliceren in de nieuwe Google Analytics 4-property.

Toepassingen van conversies per marketingdoel

Ontdek benaderingen van conversiemeting die specifiek zijn voor uw bedrijf.