[UA→GA4] Konversioiden siirto-opas

UA-tavoitteiden ja ‐konversioiden kopioiminen Google Analytics 4:ään

Tässä oppaassa on kolme pääosiota: "GA4-konversioiden perusteet", "Tavoitteiden mäppäys GA4-konversioihin" ja "Konversioiden käyttötapaukset markkinointitavoitteen mukaan".

GA4-konversioiden perusteet

Tavoitteiden mäppäys GA4-konversioihin

Lue, miten voit kopioida yleisimmät Universal Analytics ‐tavoitteet Google Analytics 4:n konversioiksi.

Kun käytät tavoitteiden siirtotyökalua, useimmat tapahtuma- ja kohdetavoitteet kopioidaan automaattisesti Universal Analytics ‐mittauskokonaisuudesta Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuteen.

Konversioiden käyttötapaukset markkinointitavoitteen mukaan

Tutustu yrityksellesi sopiviin konversioiden mittaustapoihin.