[UA→GA4] Migreringsguide for målgrupper

Hvis du migrerer målgrupper fra din Universal Analytics-ejendom til din Google Analytics 4-ejendom, kan du identificere de samme brugergrupper baseret på dine Google Analytics 4-data og eksportere disse målgrupper til dine linkede Google Ads-konti og arbejde med de samme eksempler på brug.

Grænser

• Du kan oprette 100 målgrupper pr. Google Analytics 4-ejendom. I modsætning til Universal Analytics-målgrupper opdateres målgrupper i Google Analytics 4-ejendomme automatisk overalt, så du ikke behøver at vælge destinationen. Hvis du har brug for flere målgrupper:
    • Kombiner Universal Analytics-målgrupper i din Google Analytics 4-ejendom.
    • Opgrader din Google Analytics 4-ejendom til Google Analytics 360, som har en grænse på 400 målgrupper.
  • Nogle dimensioner i Universal Analytics er ikke tilgængelige i Google Analytics 4.

Migrer målgrupper

Hvis du vil migrere målgrupper, skal du manuelt oprette målgrupperne på ny i din Google Analytics 4-ejendom. Hvis du har oprettet Universal Analytics-målgrupper baseret på tilpassede dimensioner i din Universal Analytics-ejendom, bliver du muligvis nødt til at oprette de samme tilpassede dimensioner i din Google Analytics 4-ejendom.

Føj målgrupper til Google Ads

Ved at migrere Universal Analytics-målgrupper, der bruges i Google Ads, kan du bruge remarketing over for eksisterende eller tidligere brugere baseret på brugerhandlinger på dit website. Når du migrerer målgrupper til din Google Analytics 4-ejendom manuelt, skal du gøre følgende:

1. Link din Google Analytics 4-ejendom til Google Ads. Behold standardindstillingen Aktivér tilpasset annoncering, hvilket gør dine målgrupper tilgængelige i den delte samling i Google Ads, så du kan bruge dem i annoncekampagner.
  2. Føj Google Analytics 4-målgrupperne til din kampagne eller annoncegruppe. Google Ads deduplikerer brugere, der er en del af både Universal Analytics- og Google Analytics 4-målgrupperne. Sørg for at gøre følgende:
  3. Gå til den kampagne eller annoncegruppe, hvor du har implementeret Universal Analytics-målgrupper.
  4. Åbn sektionen Målgrupper.
  5. Føj Google Analytics 4-målgrupperne til de valgmuligheder for målretning, der findes ud over Universal Analytics-målgrupperne.