Reports

[GA4] Tilpas detaljerede rapporter

Som redaktør eller administrator kan du tilpasse en detaljeret rapport for at ændre de data, der vises i rapporten. Hver Google Analytics-ejendom kan have op til 150 tilpassede rapporter. Hvis du vil tilpasse en oversigtsrapport, kan du se Tilpas oversigtsrapporter og "Øjebliksbillede af rapporter".

Tilpasningsmuligheder

Tilpas dimensionsvælgeren

Du kan tilføje eller fjerne dimensioner i dimensionsvælgeren øverst til venstre i tabellen i en detaljeret rapport. Hvis du tilføjer mere end én dimension, kan alle, der bruger rapporten, vælge vælgeren blandt de dimensioner, du angiver. Du kan også angive en hvilken som helst dimension som standarddimensionen, når nogen åbner rapporten.

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.
  2. Vælg Dimensioner under overskriften "RAPPORTERINGSDATA". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "RAPPORTERINGSDATA", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
  3. Du kan administrere rullemenuen med dimensioner under overskriften "PRIMÆRE DIMENSIONER".
    • Klik på Tilføj dimension for at tilføje en dimension. Du kan indtaste navnet på en dimension eller rulle gennem rullemenuen for at vælge en dimension. Du skal muligvis rulle ned til dialogboksen "Dimensioner" til højre for at se rullemenuen Tilføj dimension.
    • Træk i dimensionerne Indikator for funktionen "træk og slip" på listen for at omarrangere dimensionerne i rullemenuen.
    • Klik på > Fjern for at fjerne en dimension fra rullemenuen.
    • Klik på > Angiv som standard for at angive en dimension som standarddimensionen. Standarddimensionen vises i rullemenuen, når en bruger åbner rapporten.
  4. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  5. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.
Tilpas metrics'ene

Du kan tilføje eller fjerne metrics i tabeloverskriften i en detaljeret rapport. Du kan føje op til 12 metrics til en detaljeret rapport. Du kan også angive, hvilken metric der skal bruges som standard til at sortere hele tabellen i den detaljerede rapport.

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.
  2. Vælg Metrics under overskriften "RAPPORTERINGSDATA". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "RAPPORTERINGSDATA", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
  3. Du kan administrere metrics i tabeloverskriften under overskriften "PRIMÆRE DIMENSIONER".
    • Klik på Tilføj metric for at tilføje en metric. Du kan indtaste navnet på en metric eller rulle gennem rullemenuen for at vælge en metric. Du skal muligvis rulle ned til dialogboksen "Metrics" til højre for at se rullemenuen Tilføj metric.
    • Træk i metrics Indikator for funktionen "træk og slip" på listen for at omarrangere metrics i tabeloverskriften.
    • Klik på Fjern for at fjerne en metric fra tabeloverskriften.
    • Klik på for at sortere hele tabellen efter den valgte metric som standard. De personer, der bruger rapporten, kan midlertidigt ændre den standardmetric, som bruges til sortering, for at fuldføre deres analyse.
  4. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  5. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.
Tilpas filtre

Du kan gemme et rapportfilter i en detaljeret rapport. Rapportfiltre giver dig mulighed for at fokusere på en bestemt delmængde af dataene i din detaljerede rapport.

Når du føjer et rapportfilter til en detaljeret rapport, vises rapportfilteret under rapportens overskrift. Alle kan holde markøren over rapportfilteret for at se dets definition eller fjerne rapportfilteret for at se alle dataene i den detaljerede rapport. Hvis en bruger fjerner rapportfilteret, føjes rapportfilteret til rapporten igen, når vedkommende forlader rapporten.

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.
  2. Vælg + Tilføj filter under overskriften "RAPPORTFILTER". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "RAPPORTFILTER", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
  3. Vælg en dimension under overskriften "BETINGELSER". Der vises kun dimensioner med dimensionsværdier på listen. Google nedtoner en dimension, hvis den er inkompatibel med andre dimensioner i en rapport.
  4. Vælg en eller flere dimensionsværdier baseret på den valgte dimension.

5. (Valgfrit) Klik på + Tilføj ny betingelse for at oprette op til 4 ekstra betingelser. Flere betingelser er adskilt af en OG-operator, hvilket betyder, at alle betingelserne skal være opfyldt, før filteret kan anvendes.
  6. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  7. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.
Tilpas diagrammerne

Du kan tilpasse de diagrammer, der vises i den første halvdel af en detaljeret rapport. Du kan også skjule et af eller begge diagrammerne i den detaljerede rapport. Alle med adgang til den detaljerede rapport kan se de diagrammer, du vælger.

Vigtigt! Hvis du vil beholde diagramtyperne, men se andre data i disse diagrammer, skal du opdatere de data, der vises i rapporten. Du kan opdatere dataene ved at ændre dimensionen, anvende et filter eller en sammenligning eller sortere efter en anden standard-metric. Derudover kan du tilpasse dimensionerne og tilpasse metrics i henhold til dine specifikke dataanalysebehov. Alle disse ændringer opdaterer de data, der vises i diagrammerne øverst i rapporten.

1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.

2. Du kan administrere de to diagrammer i rapporten under overskriften "DIAGRAMMER". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "DIAGRAMMER", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
    • Skift diagramtype ved at klikke på til højre for diagrammet.
    • Skjul et diagram ved at klikke på .
    • Rediger rækkefølgen i rapporten ved at trække og slippe diagrammerne Indikator for funktionen "træk og slip" på listen.
  3. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  4. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.
Opret eller fjern tilknytning til rapporten

En rapport, der er baseret på en rapportskabelon, modtager automatisk opdateringer, når Google ændrer rapportskabelonen. Hvis Google f.eks. føjer en dimension til rapporten Brugeranskaffelse, vises dimensionerne i alle tilknyttede rapporter af typen Brugeranskaffelse.

Ændringer af rapporten påvirkes ikke. Eksempelvis påvirkes de dimensioner, metrics og diagrammer, du tilføjer eller flytter, ikke.

Fjern tilknytning til en rapport

Hvis der ikke skal sendes opdateringer til en rapport, kan du fjerne tilknytningen af den. Rapporter, som du opretter fra bunden, er som standard ikke tilknyttet. Ikke-tilknyttede objekter kan ikke tilknyttes efterfølgende.

Sådan fjerner du tilknytningen til en rapport:
  1. Når du får vist en detaljeret rapport, skal du klikke på Tilpas rapport øverst til højre. Hvis du ikke kan se denne mulighed, har du ikke tilladelse til at tilpasse den detaljerede rapport.

2. Du kan administrere de to diagrammer i rapporten under overskriften "RAPPORTSKABELON". Hvis du ser overskriften "KORT" i højre side i stedet for overskriften "RAPPORTSKABELON", kigger du på en oversigtsrapport og ikke en detaljeret rapport. Sørg for, at du får vist en detaljeret rapport.
  3. Klik på Fjern tilknytning fra skabelon.

4. Klik på Anvend for at anvende ændringerne.
  5. Klik på Gem > Gem ændringer i den aktuelle rapport for at gemme ændringerne i rapporten.
Slet rapporten
  1. Klik på Rapporter til venstre.
  2. Klik på Samling (nederst til venstre). Hvis du ikke kan se Samling i navigationen, har du ikke redigeringstilladelse.
  3. Rul til sektionen Rapporter.
  4. Hold markøren over en detaljeret rapport i tabellen, og klik på Mere [] > Slet.