Innstillinger for datadeling

Ved hjelp av datadelingsinnstillingene for Google Analytics kan du styre hvordan du deler kontodataene dine med andre Google-produkter og -tjenester. En bruker som har redigeringstillatelse, kan når som helst velge å slå på eller deaktivere følgende alternativer:

• Bare med andre Google-produkter
    Del Google Analytics-dataene med andre Google-tjenester og -produkter som AdWords og AdSense. Dette alternativet lar deg for eksempel importere Google Analytics-målene dine til AdWords.
  • Anonymt med Google og andre
    Dette alternativet gir oss tilbakemeldinger om Google Analytics som vi kan bruke til å lage skreddersydde rapporter, spesialtilpasset kommunikasjon og bedre opplæringsmateriale for deg. Google fjerner all informasjon som gjør at kildenettstedene kan identifiseres, kombinerer dataene med hundrevis av andre anonyme nettsteder i sammenlignbare bransjer som bruker Google Analytics, og rapporterer samlede trender. Delte data kan ikke knyttes til individuelle kontoer.
  • Kontospesialister
    Med dette alternativet gir du Googles markedsførings- og salgsspesialister tilgang til kontoen din, slik at de kan finne måter å forbedre kontoimplementeringen og -analysen på. Etterpå deler d optimaliseringstipsene sine med deg. Hvis du ikke har egne salgsspesialister, gis tilgangen bare til autoriserte Google-representanter.

Hvis ingen innstillinger er valgt, utelukkes dataene dine fra alle prosesser som ikke spesifikt er knyttet til drift og forbedring av Google Analytics eller beskyttelse av dataenes sikkerhet og integritet.

Endring av datadelingsinnstillingene

Slik endrer du datadelingsalternativene for kontoen din:

1. Logg deg på Analytics-kontoen din på http://www.google.com/analytics/home/?hl=no.
  2. Klikk på Administrator øverst på en Analytics-side.
  3. Bruk Konto-menyen for å velge ønsket konto.
  4. Klikk på Kontoinnstillinger.
  5. Skriv inn et nytt navn, og velg eller fjern avmerkingen for de relevante alternativene for datadeling.
  6. Klikk på Bruk.