Crear una campanya de vídeo out-stream

Els anuncis out-stream permeten augmentar la notorietat de marca mostrant els vostres vídeos a més usuaris en llocs web i aplicacions externs a YouTube. Els anuncis out-stream són anuncis només per a mòbils. de manera que els usuaris poden tocar-los per reproduir l'anunci de vídeo o ignorar-los i continuar desplaçant-se per la pantalla quan llegeixen les últimes notícies o compren productes. En aquest article trobareu informació sobre com podeu configurar una campanya out-stream.

Abans de començar

• Si no heu utilitzat mai aquest tipus de campanya, obteniu més informació sobre les campanyes out-stream.
  • Es requereix un logotip per a les campanyes out-stream. El logotip ha de seguir aquestes directrius:
    • Format: JPG, GIF o PNG
    • Mida màxima del fitxer: 200 kB
    • Relació d'aspecte recomanada: 1:1 (200 x 200 píxels) i fons transparent

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic al botó del signe més i seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu l'objectiu Notorietat de marca i abast.
  6. Seleccioneu el tipus de campanya Vídeo.
  7. Seleccioneu el subtipus de campanya Out-stream.
  8. Feu clic a Continua.
  9. Poseu un nom a la campanya.
  10. A la secció "Pressupost i dates", definiu el tipus de pressupost i la data d'inici i de finalització per a la campanya.
    • Per al tipus de pressupost, seleccioneu Diari (l'import mitjà que voleu gastar cada dia) o Total de la campanya (el pressupost total que voleu gastar durant tota la campanya). A continuació, introduïu l'import que vulgueu gastar.
  11. Seleccioneu els idiomes i les ubicacions als quals voleu orientar la campanya.
  12. Trieu la configuració d'exclusió de contingut corresponent per definir on voleu que es publiqui la campanya.
  13. (Opcional) Feu clic a Configuració addicional per orientar la campanya a dispositius específics i definir un límit de freqüència i una programació per a la campanya.
  14. Introduïu un nom per al grup d'anuncis.
  15. (Opcional) Trieu els tipus de grups demogràfics i de públics als quals voleu arribar.
  16. (Opcional) Trieu les paraules clau, els temes i els emplaçaments on voleu que es mostrin els anuncis.
  17. Introduïu l'oferta de CPM visible.
  18. Feu servir l'editor per crear l'anunci.
    • El vostre vídeo de YouTube: cerqueu un vídeo que hàgiu penjat o enganxeu l'URL del vídeo de YouTube.
    • Títol: introduïu un títol que promocioni el vostre producte o servei. Cada títol pot tenir fins a 80 caràcters.
    • Descripció: introduïu una descripció del producte o del servei. Cada descripció pot tenir fins a 100 caràcters.
    • Crida a l'acció: introduïu una crida a l'acció que animi els usuaris a fer clic a l'anunci. Cada crida pot tenir fins a 15 caràcters.
    • Logotip: introduïu un logotip per a l'empresa representat a l'anunci.
    • URL final: proporcioneu l'URL final, que és el de la pàgina de destinació que visiten els usuaris quan interaccionen amb l'anunci.
  19. (Opcional) Per afegir una plantilla de seguiment, un sufix d'URL final o paràmetres personalitzats a l'URL final, feu clic a Opcions d'URL d'anunci (avançades).
  20. Poseu un nom a l'anunci.
  21. Feu clic a Desa per crear l'anunci.
  22. Per crear un altre anunci a la mateixa campanya, feu clic a Nou anunci de vídeo.
  23. Quan acabeu, feu clic a Crea la campanya.