Spor konverteringer i apper ved hjelp av appanalyse fra en tredjepart

Hvis du sporer og måler konverteringer i mobilappen din ved hjelp av appanalyse fra en tredjepart, kan du importere konverteringsdata for appen fra den aktuelle plattformen.

Merk: Denne typen integrering med en tredjepartsøleverandør av appanalyser erstatter den tidligere tjener-til-tjener-tilkoblingen som brukte nettadresser for postback. Alle Google Ads-kontoer der integreringen med tredjeparter var gjort med den gamle metoden, overføres automatisk til det nye oppsettet. Finn ut mer om hvordan du sporer appkonverteringer via tredjepartsleverandører av appanalyser.

Denne artikkelen forklarer hvordan du importerer appkonverteringsdata fra tredjeparter. For nylig importerte konverteringshandlinger rapporteres konverteringer først etter at du har importert hendelsen til Google Ads. Dette gjelder både for Google Ads og tredjepartsleverandører av appanalyser.

Før du begynner

Før du kan importere konverteringer fra tredjepartsplattformen for appanalyse, må du ha

• konfigurert en tilknytning til tredjepartsplattformen for appanalyse
  • konfigurert hendelser i tredjepartskontoen din

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

An animated GIF that shows how to track third-party app conversions in Google Ads.

1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Konverteringer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Sammendrag.
  4. Klikk på + Ny konverteringshandling.
  5. Velg App i listen over konverteringstyper.
  6. Velg Appanalyse fra tredjepart, og klikk på Fortsett.
  7. Merk av for hver av hendelsene du vil importere, og klikk på Importér og fortsett.
  8. Klikk på Ferdig.
  9. Nå er konverteringshendelsen din på tredjepartsplattformen oppført i Konverteringshandlinger-tabellen. Klikk på navnet på hendelsen for å se mer informasjon om den.
  10. Du kan også endre konverteringsinnstillingene (f.eks. standardverdien eller konverteringsvinduet) enkeltvis for konverteringshandlinger du har importert.

Web to App Connect

Hvis du har både et nettsted og en mobilapp, kan du konfigurere konverteringssporing for apper via Web to App Connect. Når du har konfigurert konverteringssporing og dyplinking (slik at du kan vise en link i annonsene dine som tar brukerne rett til bedriftsappen din) via grensesnittet i Web to App Connect, kan du lage en sømløs overgang mellom nett og app for kundene og i snitt oppnå dobbelt så høy konverteringsfrekvens med annonseklikk som lander i appen, sammenlignet med de på mobilnettstedet.

Med Web to App Connect kan kundene enkelt utføre de ønskede handlingene, enten de skal kjøpe noe, registrere seg eller legge varer i handlekurven. I Web to App Connect-grensesnittet kan du også spore disse konverteringshandlingene i appen og få anbefalinger om hvordan du finstemmer kampanjen.

Følg disse tre trinnene for å komme i gang med Web to App Connect:

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Planlegging-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Senter for appannonsering. Nå åpnes Web to App Connect-grensesnittet.

Finn ut mer om hvordan du får flere konverteringer ved hjelp av Web to App Connect-grensesnittet.

Merk: Selv om du lar være å importere bestemte konverteringshendelser, kan de fortsatt brukes til å generere remarketinglister. Hvis du bare ønsker å bruke en bestemt hendelse til remarketinglister, importerer du ikke denne hendelsen som konvertering.