Om annoncer og Google-konti, der administreres med Family Link til børn under 13 år (eller den fastsatte alder i dit land)

Forældre kan oprette en Google-konto til deres børn under 13 år eller den fastsatte alder i deres land og administrere den med Family Link. Med disse konti har børn adgang til Google-produkter som f.eks. Søgning, Maps og Gmail. Når de er logget ind på deres konti, kan brugere af underordnede Family Link-konti muligvis se annoncer i Google-produkter og på websites og i apps fra tredjeparter.

Annoncører må ikke målrette annoncer, så de kun vises til børn under 13 år eller den fastsatte alder i deres land, eller vise annoncer, der er tilpasset børn under 13 år eller den fastsatte alder i deres land.  Men som annoncør kan du anmode om at få dine annoncer ekskluderet fra visning til brugere under 13 år eller den fastsatte alder i deres land, der er logget ind, via denne formular. Denne ekskludering gælder for dine annoncer på Søgenetværket og Displaynetværket samt for dine Shopping-annoncer i Google Ads, når Google genkender en bruger på under 13 år eller den fastsatte alder i vedkommendes land.

Bemærk! Google tilpasser ikke annoncer til børn, der bor i EU, inden de som minimum når den fastsatte alder for samtykke i deres land. Børn, der har haft overvågning føjet til deres tidligere eksisterende Google-konto, kan justere indstillingerne for at administrere de annoncer, de ser, når tilpassede annoncer er tilgængelige til at blive vist til dem.

Få flere oplysninger ved at læse om, hvordan annoncer fungerer for Google-konti, der administreres med Family Link