Utilitzar un feed per segmentar els anuncis dinàmics de cerca i Màxim rendiment

Les campanyes existents d'anuncis dinàmics de cerca (DSA) poden ser aptes per actualitzar-se a Màxim rendiment, cosa que us ofereix inventari i formats addicionals per arribar a clients nous. Els anunciants que actualitzen les campanyes de DSA a Màxim rendiment observen un increment mitjà del 15 % en les conversions o en el valor de conversió a un cost per acció (CPA) o un retorn de la inversió en publicitat (ROAS) similars. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar els DSA a Màxim rendiment (versió beta).

Utilitzeu un feed de pàgines per especificar amb precisió els URL que voleu fer servir amb els anuncis dinàmics de cerca (DSA). Si proporcioneu un feed de les vostres pàgines de destinació, Google Ads pot determinar quan ha de mostrar els anuncis i a quina part del vostre lloc web ha de dirigir els usuaris. Us recomanem que afegiu etiquetes personalitzades als URL del feed de pàgines per classificar i organitzar els objectius dels anuncis dinàmics de cerca.

Si voleu tenir més control sobre les pàgines a què s'orienten els anuncis dinàmics de cerca, aquest article explica com podeu estalviar temps afegint-les i penjant-les amb un feed de pàgines. Si preferiu afegir només alguns objectius, consulteu aquest article sobre els objectius per als anuncis dinàmics de cerca.

Nota: hi ha un límit de 100 feeds de pàgines per compte.

Abans de començar

Baixeu la plantilla de dades de feed de pàgines (opció recomanada) o bé creeu un full de càlcul que contingui com a mínim aquestes dues columnes:

• URL de la pàgina: aquesta és la pàgina web a què voleu orientar els anuncis. Introduïu un URL per fila. No n'utilitzeu cap que contingui paràmetres de seguiment afegits. Obteniu informació sobre com podeu configurar el seguiment per als anuncis dinàmics de cerca.
  • Etiqueta personalitzada: aquesta etiqueta us ajudarà a orientar els anuncis del feed de pàgines i a ajustar l'oferta per etiqueta. Introduïu una o diverses etiquetes per fila, separades per un punt i coma (;). Per exemple, podeu crear etiquetes personalitzades per a hotels populars en funció de les estrelles que tinguin. D'aquesta manera, podeu etiquetar els hotels de quatre estrelles amb "QUATRE_ESTRELLES", "DESTINACIÓ_POPULAR", i així successivament.

Treure URL duplicats

Un URL duplicat és un recurs de feed individual que té el mateix URL diverses vegades al feed de pàgines, encara que s'utilitzin etiquetes personalitzades diferents en cada fila. Abans d'enviar el feed de pàgines, traieu els URL duplicats.

Pràctiques recomanades per als URL del feed de pàgines

• Eviteu la duplicació d'URL. En lloc d'això, feu servir diverses etiquetes personalitzades per a cada URL a fi de segmentar per objectius dinàmics específics. Podeu afegir fins a 20 etiquetes personalitzades per a cada URL.
  • L'ideal és que les redireccions s'hagin de substituir per l'URL de destinació final.
  • Els URL no han de contenir cap paràmetre de seguiment (els paràmetres de seguiment existents no afectaran la publicació i és possible que es treguin periòdicament).
  • Les redireccions entre dominis comportaran el rebuig de l'URL i s'haurien de treure.
  • Les pàgines que Google AdsBot no pugui rastrejar o que tinguin problemes de rastreig s'han de treure.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Penjar el full de càlcul

Seguiu aquests passos per penjar el full de càlcul al compte:

Nota: abans de penjar-lo, comproveu que no hi hagi cap URL duplicat al feed de pàgines. Si pengeu el feed de pàgines amb URL duplicats, rebreu un error.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Feu clic al botó de més i, tot seguit, seleccioneu Feed de pàgines.
  4. Introduïu un nom per al feed.
  5. Feu clic a Tria un fitxer i adjunteu el fitxer del feed.
  6. Opcional: feu clic a Previsualitza per veure un resum de què es penjarà.
  7. Feu clic a Aplica.
Consell: en el cas de les pujades de feeds de pàgines noves o de les modificacions de feeds existents, Google pot tardar entre 2 i 14 dies a rastrejar el feed (en funció de mida que tingui). És possible que hi hagi un retard abans que una pàgina del feed comenci a difondre els vostres anuncis dinàmics de cerca.

Seleccionar la font de segmentació

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, després, a Campanyes.
  3. Feu clic en una de les campanyes de la Xarxa de Cerca que tingui grups d'anuncis dinàmics. Si no en teniu cap, llegiu l'article Crear anuncis dinàmics de la cerca.
  4. Aneu a la pestanya Configuració de la part superior.
  5. Desplegueu l'opció Anuncis dinàmics de cerca. Si no la trobeu, feu clic a Configuració addicional a la part inferior.
  6. Seleccioneu una de les fonts de segmentació següents per al feed de pàgines:
    • Fes servir només URL dels meus feeds de pàgines. Aquesta opció us permet crear segmentacions segons etiquetes personalitzades, regles específiques o totes les pàgines web, però les segmentacions d'anunci dinàmic només publicaran anuncis als URL del vostre feed. Per exemple, si teniu una segmentació com ara "URL_Contains flors", els anuncis es difondran en totes les pàgines del feed que continguin el terme "flors" a l'URL.
    • Fes servir URL de l'índex de Google del meu lloc web i del meu feed de pàgines. Aquesta opció us permet crear segmentacions segons etiquetes personalitzades, regles específiques o totes les pàgines web, i funciona tant amb els URL del vostre feed com amb els del vostre lloc web. Per exemple, si teniu una segmentació com ara "URL_contains flors", els anuncis es difondran en totes les pàgines tant de l'índex de Google com del vostre feed que continguin el terme "flors" a l'URL. Si feu servir etiquetes personalitzades, continuareu difonent anuncis només en pàgines del vostre feed, ja que són les úniques pàgines amb etiquetes personalitzades.
  7. Seleccioneu un o diversos feeds per utilitzar-los a la campanya.
  8. Feu clic a Desa.
Nota: assegureu-vos de treure els URL no vàlids del feed.

Configurar el seguiment (opcional)

Informació sobre com podeu configurar el seguiment per als anuncis dinàmics de cerca