Tauler: definició

Resum visual i personalitzable de les dades de rendiment del compte.

• Per crear els taulers s'insereixen quadres de resum, gràfics, taules o notes sobre les dades de rendiment en una quadrícula que es pot personalitzar. Aquestes targetes es poden col·locar en qualsevol quadrat de la quadrícula.
    • Quadres de resum: mostren el rendiment de les mètriques clau.
    • Gràfics i taules: permeten inserir informes amb dades visuals creats amb l'editor d'informes. Més informació
    • Notes: us permeten dotar de més context al tauler per ajudar el personal col·laborador.
  • Els quadres de resum, els gràfics, les taules i les notes es poden reorganitzar i canviar de mida per tal de personalitzar el tauler.
    Obteniu més informació sobre la manera de crear i editar taulers.
  • Podeu canviar l'interval de dates de cada quadre de resum, taula o gràfic per veure el rendiment en un període determinat. També podeu modificar la data general del tauler per veure el seu aspecte en un dia en particular.
  • Els taulers us permeten col·laborar amb tothom que tingui accés al vostre compte de Google Ads.
    • Amb els qui només hi tenen accés a través del correu electrònic, podeu compartir el tauler per correu electrònic.
    • Per compartir-lo amb els qui no tenen accés al compte, podeu baixar el tauler en format de fitxer .pdf.