Sobre els anuncis dinàmics de cerca, el rànquing d'anunci i el rendiment

Els anuncis dinàmics de cerca es distingeixen dels estàndard basats en paraules clau per la manera com s'orienten a les cerques. Si utilitzeu anuncis dinàmics de cerca, el rendiment dels basats en paraules clau no canvia, ni tampoc el grau de control que teniu sobre el compte. Pel que fa al rànquing, no hi ha cap diferència entre els anuncis dinàmics de la cerca i els anuncis estàndard.

Aquest article explica com es classifiquen els anuncis dinàmics de cerca i ofereix informació general sobre com podeu millorar els grups d'anuncis amb paraules clau negatives, recursos d'anunci i estadístiques de la pestanya d'informes.

Abans de començar

Si és el primer cop que feu servir anuncis dinàmics de cerca, llegiu l'article Crear un anunci dinàmic de cerca.

Com es classifiquen els anuncis dinàmics de cerca

En una subhasta, el rànquing dels anuncis dinàmics de cerca es determina de la mateixa manera que el dels anuncis basats en paraules clau. Es calcula a partir de l'import de l'oferta, la qualitat de l'anunci en el moment de la subhasta (que inclou la ràtio de clics d'entrada esperada, la rellevància de l'anunci i l'experiència a la pàgina de destinació), els llindars del rànquing de l'anunci, el context de la cerca de l'usuari (per exemple, la ubicació de la persona, el dispositiu, l'hora de la cerca, la naturalesa dels termes de cerca, la resta d'anuncis i els resultats de la cerca que es mostren a la pàgina, així com altres senyals i atributs de l'usuari) i l'impacte previst dels recursos i d'altres formats d'anunci.

Nota: si algú fa una cerca amb una paraula clau exacta de la segmentació d'una altra campanya, és possible que, en els casos següents, es mostri l'anunci basat en paraules clau en comptes de l'anunci dinàmic de cerca:

• Quan tots dos anuncis pertanyin al mateix compte de Google Ads.
  • Quan els dos anuncis pertanyin a dos comptes diferents que estan enllaçats. Per enllaçar diversos comptes, contacteu amb el vostre representant del servei d'atenció al client.

No obstant això, si el terme de cerca que utilitza l'usuari és una concordança ampla o una concordança de frase d'una de les vostres paraules clau i si el rànquing de l'anunci dinàmic de cerca és millor, pot ser que es mostri aquest anunci en comptes de l'anunci basat en paraules clau.

Nivell de qualitat

La puntuació de l'1 al 10 del nivell de qualitat que s'assigna a cada paraula clau del compte és una estimació de la qualitat dels anuncis i de les pàgines de destinació que activen. No hi ha cap manera equivalent de trobar una estimació del nivell de qualitat dels objectius d'anunci dinàmic.

Quan un anunci entra en una subhasta, la paraula clau individual no és un factor que es tingui en compte a l'hora de determinar el rànquing d'anunci de la creativitat. El que es té en compte és el rendiment esperat de l'anunci a la cerca de l'usuari. El càlcul del rànquing d'anunci pel que fa a la qualitat dels anuncis dinàmics de cerca funciona exactament igual que el d'altres anuncis de cerca: el rànquing d'anunci es determina en funció de factors com ara la ràtio de clics d'entrada esperat, la rellevància de l'anunci i l'experiència a la pàgina de destinació.

Paraules clau negatives

Podeu utilitzar paraules clau negatives, tal com faríeu amb els grups d'anuncis tradicionals, per evitar que els vostres anuncis es mostrin en cerques que no es converteixen en vendes. Amb els anuncis dinàmics de cerca, controleu les segmentacions d'anunci dinàmic, les plantilles d'anunci, les ofertes i els pressupostos. Podeu afegir paraules negatives de l'informe de paraules clau o del de termes de cerca a la pestanya Objectius d'anunci dinàmic. Quan reviseu l'informe de termes de cerca, marqueu la casella que hi ha al costat de la consulta de cerca que vulgueu excloure i, tot seguit, seleccioneu "Afegeix com a paraula clau negativa". Això crearà una paraula clau negativa per a la consulta de cerca, que podeu veure a l'informe de paraules clau.

Objectius d'anunci dinàmic superposats

Si dos objectius d'anunci dinàmic són aptes per difondre un anunci en resposta a una consulta de cerca a la mateixa campanya, els anuncis dinàmics de cerca difondran la pàgina de destinació més rellevant per a la consulta. Si els objectius d'anunci dinàmic són aptes per difondre un anunci en resposta a una consulta de cerca en campanyes diferents, els objectius d'anuncis competiran a la subhasta.

Objectius d'anunci dinàmic i paraules clau que se superposen

Si tant els objectius d'anunci dinàmic com les paraules clau són aptes per difondre un anunci en resposta a una consulta de cerca, les paraules clau tindran prioritat. Això s'aplica a les paraules clau de concordança exacta, incloses les paraules idèntiques, les paraules amb errors ortogràfics, les formes en plural o les arrels. En el cas d'altres tipus de concordança de paraules clau, els anuncis dinàmics de cerca competiran a la subhasta, en què els objectius d'anunci i les paraules clau tenen la mateixa probabilitat de difondre anuncis. Més informació sobre les paraules clau similars en un compte de Google Ads

Recursos d'anunci

Podeu afegir qualsevol dels nostres recursos d'anunci als anuncis dinàmics de cerca, per tal de mostrar als clients informació addicional de l'empresa, com ara més enllaços a pàgines concretes del lloc web.

Informes

Podeu consultar l'informe de termes de cerca per saber quins termes han cercat els usuaris quan han fet clic al vostre anunci i quines pàgines de destinació i quins títols dinàmics s'han triat per a aquests termes de cerca. En aquest informe també podeu veure una secció sobre les pàgines de destinació per conèixer el rendiment de pàgines de destinació concretes. A més, podeu consultar el valor mitjà de la ràtio de clics d'entrada, el cost per clic i les dades de conversió corresponents als vostres anuncis. Obteniu més informació sobre com podeu optimitzar els grups d'anuncis dinàmics i Crear anuncis de cerca eficaços.