Om statusvärden för experiment

Kampanjexperimentens status anger om ditt experiment har tillämpats ännu eller om det finns problem som förhindrar att det tillämpas.

I den här artikeln beskriver vi vad de olika statusvärdena betyder.

Obs! Experiment innefattade tidigare utkast och experiment.

Tolka experimentens status

Du kan se tabellen med experiment genom att klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i huvudmenyn, gå till Kampanjer, klicka på Experiment och sedan öppna fliken Alla experiment. Alla experiment i tabellen har ett motsvarande statusvärde som visas i kolumnen Status.

Vad statusvärdena betyder:

• Skapas: Experimentet skapas.
  • Konfiguration: Experimentet skapas fortfarande.
  • Aktivt: Experimentet är aktivt.
  • Planerat: Experimentet är schemalagt för att börja köras vid ett senare datum.
  • Slutfört: Experimentet har slutförts.
  • Tillämpas: Experimentet tillämpas på den ursprungliga kampanjen.
  • Tillämpat: Experimentet har tillämpats på den ursprungliga kampanjen.
  • Kan inte tillämpas: Experimentet kan inte tillämpas på den ursprungliga kampanjen. Klicka på det här statusvärdet om du vill ta reda på varför och försöka tillämpa experimentet igen.
  • Kan inte skapas: Det går inte att skapa experimentet.
  • Borttaget: Experimentet har slutförts eller tagits bort och kan inte längre tillämpas på kampanjen.
  • Ny kampanj: Experimentet har omvandlats till en ny kampanj.