Importar conversions des de Salesforce

La pàgina "Comptes enllaçats" d'Administració Admin Icon s'ha mogut a "Gestor de dades", a Eines Tools Icon. El Gestor de dades de màrqueting* és una eina d'importació i de gestió de dades amb una experiència d'apuntar i fer clic que us permet incorporar dades de client de fora de Google i activar-les a Google Ads. Obteniu més informació sobre el Gestor de dades.

Si feu un seguiment dels contactes i de les oportunitats a Sales Cloud de Salesforce, podeu importar les conversions fora de línia des d'aquesta plataforma a Google Ads. Així podreu mesurar millor la manera com les vostres inversions de Google Ads en línia generen valor fora de línia.

Aquest article explica com podeu configurar els comptes per importar conversions des de Salesforce.

Nota: aquesta informació s'aplica a la integració estàndard amb Salesforce. Si veieu "Salesforce" a la llista de fonts d'importació mentre creeu una acció de conversió nova a partir d'una importació, vol dir que esteu utilitzant la integració heretada amb Salesforce. Tindreu l'opció d'actualitzar la integració de Salesforce en el futur.

Abans de començar

Consulteu més avall els requisits de permisos mínims per al compte de Salesforce abans de configurar la integració de Salesforce.

1. Per enllaçar els comptes de Google Ads i de Salesforce, heu de tenir accés administratiu a Google Ads i accés a les credencials del compte de Salesforce. Heu d'utilitzar un inici de sessió dedicat a Salesforce en lloc d'un inici de sessió personal propi.
  2. Per poder consultar Salesforce, l'usuari de Salesforce ha de complir el requisit de permisos mínims.
  3. Assegureu-vos de sol·licitar l'abast de dades mínim durant el protocol d'enllaç OAuth de Salesforce.
  4. La integració de Salesforce us permet controlar què voleu importar mitjançant els mapatges de camps i la definició de conversions.
  5. Es recomana que suprimiu els testimonis d'OAuth en desenllaçar-los.
  6. Les credencials del compte de Salesforce han de contenir i conservar un mínim de permisos només de lectura específics per als esdeveniments que vulgueu importar a Google Ads com a conversions. Consulteu la taula següent per obtenir indicacions sobre quins permisos són necessaris.
    • Per exemple, si voleu importar conversions quan l'objecte LeadStatus de Salesforce canviï a Qualified (Qualificat), s'apliquen els permisos de la primera columna.
      Objecte de Salesforce Conversions basades en contactes Conversions basades en oportunitats
      Lead No issues detected and positive check mark icon
      LeadStatus No issues detected and positive check mark icon
      LeadHistory No issues detected and positive check mark icon
      Opportunity   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityStage   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityFieldHistory   No issues detected and positive check mark icon
      OpportunityContactRole   No issues detected and positive check mark icon
      Organization No issues detected and positive check mark icon No issues detected and positive check mark icon

Contact

No issues detected and positive check mark icon
  1. A Salesforce cal activar el següent:

A més d'activar els camps anteriors, heu de fer un seguiment dels valors antics i nous dels camps que heu utilitzat per definir les condicions d'esdeveniment més endavant. Això vol dir que el que trieu com a condició d'esdeveniment a Google Ads ha de coincidir a Salesforce per fer la importació com a conversions fora de línia segons els objectius empresarials i les pràctiques recomanades d'ofertes (per exemple, quan LeadStatus canviï a "contacte qualificat per a venda"). En funció de les condicions d'esdeveniment, haureu d'activar el seguiment de l'historial dels camps corresponents.

Nota: en el cas dels comptes de Google Ads propietat d'agències, els anunciants han de tenir accés a les credencials de Salesforce o accés temporal al compte de Google Ads per dur a terme l'autenticació única.

Obteniu més informació sobre com es pot configurar una integració de Salesforce.

Utilitzeu una integració heretada amb Salesforce per a les importacions de conversions fora de línia?

Consulteu més avall els requisits de permisos mínims per al compte de Salesforce abans de configurar la integració heretada amb Salesforce:

La funció Importació de conversions de Google Ads per a Salesforce requereix accés als camps següents, organitzats per objecte. És possible que els comptes d'usuari amb permisos d'administrador del sistema ja hi tinguin accés.

Nota: els camps de l'organització que s'indiquen a continuació es troben a "Company Settings" (Configuració d'empresa), a la secció "Company Information" (Informació d'empresa), no dins de l'eina "Object Manager" (Gestor d'objectes) estàndard.
  • Organization: ID, Name, OrganizationType
  • LeadStatus: ID, MasterLabel, SortOrder
  • OpportunityStage: ID, MasterLabel, SortOrder, IsActive
  • LeadHistory: CreatedDate, OldValue, NewValue, Field
  • Lead: Status, GCLID (camp personalitzat que creareu seguint els passos de més avall)
  • OpportunityFieldHistory: CreatedDate, OldValue, NewValue, Field
  • Opportunity: Amount, Probability, StageName, GCLID (camp personalitzat que creareu seguint els passos de més avall)

Si utilitzeu Group Edition o Professional Edition, per tenir accés a aquests camps només cal afegir els camps necessaris als dissenys de pàgina Lead (Contacte) i Opportunity (Oportunitat). Per fer-ho, seleccioneu Setup (Configuració), Customize (Personalitza), Lead (Contacte) o Opportunity (Oportunitat) i Page Layout (Disseny de pàgina). Després arrossegueu els camps obligatoris a la pàgina.

Si no voleu enllaçar els comptes de Google Ads i de Salesforce, podeu seguir les instruccions per importar manualment les conversions des de Salesforce.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar una integració heretada amb Salesforce.

Enllaç relacionat

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now