Crear i gestionar informes des de la pàgina Informes

Els informes us ajuden a consultar, organitzar i analitzar les dades. Permeten introduir grans quantitats de dades en taules multidimensionals, gràfics i taulers personalitzables per veure tendències i patrons significatius.

En aquest article s'explica com podeu crear i desar informes, com podeu obrir els informes desats i com podeu programar-los perquè tothom que tingui accés al compte els rebi per correu electrònic.

Instruccions

Com es pot obrir un informe predefinit

Per estalviar-vos temps, Google Ads incorpora els "informes predefinits", un conjunt d'informes ja preparats per respondre a preguntes específiques sobre les vostres dades. Podeu utilitzar aquests informes com a punt de partida per desar-ne un de nou que pugueu editar, programar i compartir.

Per obrir un informe predefinit, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. A "Informes predefinits (dimensions)", seleccioneu i obriu l'informe que voleu veure. Per veure la llista completa d'informes predefinits, seleccioneu Mostra-ho tot.
Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant, desant i aplicant informes en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i consultar informes en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari i especificar on voleu que es desin els informes.

Consell

Podeu afegir columnes a un informe predefinit o treure'n. Si més endavant voleu veure un informe predefinit que hàgiu personalitzat, feu clic a "Desa" per desar-lo.

Informes predefinits per a comptes de gestor

Si teniu un compte de gestor de Google Ads, qualsevol informe predefinit que obriu inclourà les columnes addicionals següents: "Compte" i "Identificador de client", que és l'identificador de client associat al compte.

Així mateix, hi trobareu un informe predefinit addicional, l'informe "Compte", que conté informació de la pàgina "Compte".

Com es pot crear un informe

Si voleu personalitzar per complet les dades que es mostren en un informe, podeu crear-ne un des de zero. A diferència d'un informe predefinit, quan creeu un informe estàndard cal que utilitzeu l'eina Editor d'informes per triar quines columnes, files i valors voleu incloure a l'informe i en quin tipus de taula o gràfic voleu que es mostrin les dades. Obteniu informació sobre com podeu crear informes a l'editor d'informes.

Com es poden gestionar els informes

Les estadístiques i els informes us permeten accedir fàcilment als informes desats. Els informes són visibles per a tots els usuaris que tinguin accés al vostre compte. Podeu veure tots els informes o només els que heu creat. Aquests informes es poden modificar, desar, programar i compartir.

Els informes desats als quals no s'hagi accedit en 18 mesos es trauran del compte automàticament. Per accedir a un informe podeu obrir-lo o baixar-lo, o bé obrir un tauler que el contingui.

Com es pot obrir un informe desat

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Tots els informes desats es mostren de manera predeterminada. Per veure els informes que heu creat, feu clic a la icona de tres punts que hi ha a sota d'"Informes" i, a continuació, a Mostra només els meus informes.
  5. Cerqueu l'informe que voleu veure i feu clic al títol per obrir-lo.

Nota: de moment, els informes desats que hàgiu baixat de pàgines que no siguin l'editor d'informes no funcionaran de la mateixa manera que els informes creats amb aquesta eina. Alguns d'aquests informes s'obriran a la pàgina des de la qual es van baixar, mentre que d'altres només es podran baixar.

Com es poden programar els correus electrònics d'informes

Podeu enviar un únic correu electrònic amb els informes o programar-los perquè s'enviïn en intervals específics, tant a la vostra adreça com a la d'altres usuaris que tinguin accés al compte.

Nota: els informes dels comptes individuals comencen a executar-se a les 3:00 h de la zona horària especificada. Els informes dels comptes sense cap zona horària determinada comencen a executar-se a les 3:00 h en l'hora del Pacífic d’Amèrica del Nord (PST).
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Cerqueu i obriu l'informe que vulgueu veure i, a continuació, feu clic a la icona de correu electrònic i de programació Rellotge.
  5. Completeu aquestes opcions de configuració:
    1. Seleccioneu un o més usuaris del compte a qui voleu enviar l'informe.
    2. Trieu la freqüència (per exemple, diària o setmanal) dels informes i el format (per exemple, CSV o XML).
  6. Feu clic a Desa.
  7. Per modificar una programació desada, seguiu aquests passos:
    1. Feu clic a la icona de correu electrònic i programació Rellotge.
    2. Feu clic a la icona de llapis Edita i modifiqueu les opcions de configuració.
    3. Feu clic a Desa.

Com es poden veure les taules i els gràfics jeràrquics

Podeu veure les dades jeràrquiques mitjançant les taules en forma d'arbre i els desglossaments de gràfics de l'editor d'informes de Google Ads. No hi ha cap restricció en el nombre de files i columnes. Els informes baixats d'una taula jeràrquica serien els mateixos que els d'una taula plana.

Com es poden crear taules jeràrquiques

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Campanyes Campaigns Icon i, tot seguit, a Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a Personalitza i seleccioneu Taula en forma d'arbre.
  5. Afegiu detalls arrossegant i deixant anar elements a la secció de la fila (per exemple, podeu afegir "Campanya", "Grup d'anuncis", "Paraula clau de cerca", "Tipus de concordança de paraula clau de cerca" i "CPC màx. de paraula clau").
  6. Afegiu mètriques com ara "Clics" i "Impr." (impressions) a la secció de la columna.
  7. Podeu fer clic a Desa o a Afegeix al tauler.

En el cas de les taules jeràrquiques (taules en forma d'arbre) i dels gràfics jeràrquics (desglossament de gràfics), cal que arrossegueu i deixeu anar les etiquetes al tauler de selecció per crear la jerarquia.

A Google Ads, Compte > Campanya > Grup d'anuncis és una estructura jeràrquica que té un bon rendiment per a la majoria de les campanyes, excepte les de Màxim rendiment, en què la jerarquia és Compte > Campanya > Grups de recursos.

• Si afegiu "Campanya" en una taula o un gràfic jeràrquics, podeu desglossar la taula o el gràfic per veure "Grup d'anuncis" automàticament en comptes d'afegir-los al tauler de selecció.
  • De la mateixa manera, en el cas d'ús del compte de gestor, podeu afegir "Compte" per activar el desglossament predeterminat a "Campanya" i a "Grup d'anuncis" posteriorment.
  • Aquest comportament predeterminat només s'activa si no hi ha cap jerarquia especificada per l'usuari al tauler de selecció.
  • Podeu fer clic en qualsevol campanya per ampliar els detalls. Per exemple, si esteu consultant un gràfic de barres, podeu fer clic a la barra associada a la campanya per ampliar els detalls.
  • Podeu fer clic en qualsevol grup d'anuncis per filtrar encara més un grup d'anuncis concret i veure l'estat anterior de la campanya.
  • Tingueu en compte que l'estat del desglossament no es conservarà en un informe desat.

Els desglossaments de gràfics s'assemblen a les taules jeràrquiques, de manera que podeu crear un comportament de desglossament similar als gràfics. Els tipus de gràfics que admeten la jerarquia inclouen els gràfics de barres, de columnes i circulars. No hi ha cap límit per afegir dimensions a aquests tipus de gràfics. Els informes de paginació dels gràfics poden ocupar diverses pàgines, ja que ara la paginació s'ofereix als gràfics.