Din guide til AdWords

Nå ud til nye kunder, og øg din omsætning med AdWords, som er Googles program til onlineannoncering. Formålet med disse guider er at få dig hurtigt i gang, så du kan oprette effektive annoncer og gøre din annonceringsinvestering til en god forretning. Du skal bare vælge den løsning, der passer dig bedst, for at komme i gang.

Grundlæggende oplysninger | Kom godt i gang med AdWords

Vil du gerne vide, hvordan du får succes med AdWords? Få flere oplysninger om grundlæggende onlineannoncering, hvordan du opsætter en AdWords-kampagne, og hvordan du øger dit investeringsafkast.

START NU

Optimering af mobilwebsite

Mobil | Gør dit website og dine annoncer mobilvenlige

Over halvdelen af ​​alle søgninger på Google.dk finder sted på mobilenheder. Følg denne guide for at få flere oplysninger om, hvordan du giver disse potentielle kunder den bedst mulige oplevelse.

START NU

Optimering | Opret effektive søgekampagner

Følg denne trepunktsstrategi til at nå ud til potentielle kunder med målrettede budskaber på de afgørende tidspunkter, så du kan opnå større engagement.

START NU

Optimale løsninger | Få mest muligt ud af AdWords

Er du klar til at løfte din effektivitet til nye højder? Få succes ved hjælp af strategier fra folkene bag AdWords.

START NU