Din guide til AdWords

Nå ud til nye kunder, og øg din omsætning med AdWords, som er Googles program til onlineannoncering. Formålet med disse guider er at få dig hurtigt i gang, så du kan oprette effektive annoncer og gøre din annonceringsinvestering til en god forretning. Du skal bare vælge den løsning, der passer dig bedst, for at komme i gang.

Grundlæggende oplysninger | Kom godt i gang med AdWords

Vil du gerne vide, hvordan du får succes med AdWords? Få flere oplysninger om grundlæggende onlineannoncering, hvordan du opsætter en AdWords-kampagne, og hvordan du øger dit investeringsafkast.

START NU

Optimering | Opret effektive søgekampagner

Følg denne trepunktsstrategi til at nå ud til potentielle kunder med målrettede budskaber på de afgørende tidspunkter, så du kan opnå større engagement.

START NU

Optimale løsninger | Få mest muligt ud af AdWords

Er du klar til at løfte din effektivitet til nye højder? Få succes ved hjælp af strategier fra folkene bag AdWords.

START NU

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.