Grup de productes

Totes les campanyes intel·ligents de compres d'anuncis de vehicles existents s'actualitzaran a Màxim rendiment abans del setembre de 2023 i us oferiran inventari i formats addicionals per arribar a clients nous. Els comptes en què totes les campanyes s'han actualitzat ja no poden crear noves campanyes intel·ligents de compres. Obteniu informació sobre com podeu crear una campanya Màxim rendiment.

Creeu un grup de productes per organitzar el vostre inventari de productes a Google Merchant Center. Podeu crear grups de productes en una campanya de compres mitjançant atributs derivats de les dades de producte, disponibles a Google Ads. A continuació, podeu fer una oferta per aquests grups de productes.

Informació sobre com podeu gestionar una campanya de compres amb grups de productes

Característiques del grup de productes en campanyes de compres

[Grup de productes] En lloc de paraules clau
Les campanyes de compres utilitzen grups de productes per determinar quins elements del compte de Merchant Center es mostren en un anunci de compres d'una pàgina de resultats de cerca.

[Grup de productes] Com es pot començar
Quan creeu una campanya de compres, es genera de manera predeterminada un grup de productes denominat "Tots els productes" amb l'oferta de cost per clic màxim (CPC màx.) predeterminada que heu definit en crear el grup d'anuncis.

[Grups de productes] Subdividir
Podeu publicar la campanya de compres fent servir només el grup de productes "Tots els productes" o bé subdividir-la en tants grups de productes com vulgueu mitjançant atributs de producte, com ara la categoria de producte de Google [google_product_category], el tipus de producte [product_type], la marca [brand], la condició [condition], l'identificador [id] i l'etiqueta personalitzada 0-4 [custom label 0-4]. També podeu treure grups de productes en funció de les vostres necessitats.

[Grup de productes] Productes i filtratge
En cada grup d'anuncis, cada producte es pot mostrar en només un grup de productes pel qual es pugui fer una oferta. Si voleu excloure un producte perquè no es mostri en un grup de productes, utilitzeu filtres d'inventari.

[Grup de productes] Ofertes
Definiu i reviseu les ofertes de cada grup de productes tan sovint com sigui necessari, o bé excloeu un grup de productes de la campanya.

[Grup de productes] Informes
En el cas de les campanyes intel·ligents de compres, les mètriques dels informes poden ser diferents per a la pestanya Grups de productes en comparació amb les pestanyes Campanya, Grup d'anuncis o Anuncis. Això pot passar perquè la pestanya Grups de productes només pot generar informes sobre les dades al nivell de producte.
  • Per exemple, quan un anunci de compres mostra molts productes en l'espai d'un anunci individual, cada producte recull una impressió. Tanmateix, la campanya, el grup d'anuncis i l'anunci reconeixen que només s'ha mostrat un sol anunci i només el comptaran com una impressió.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now