Sobre l'expansió a display en campanyes de cerca

L'expansió a display en campanyes de cerca us pot ajudar a obtenir més conversions a la Xarxa de Display de Google a un cost per conversió semblant al de la cerca fent servir pressupostos de cerca sense gastar. En aquest article s'expliquen els conceptes bàsics sobre com funciona aquesta opció d'expansió i sobre com us pot ajudar a obtenir millors resultats.

Com funcionen

Podeu activar l'expansió a display per a les campanyes de cerca marcant l'opció "Xarxa de Display" a la targeta de configuració "Xarxa". La configuració de la campanya de cerca s'observarà a l'expansió a display sempre que sigui possible, incloent-hi el següent:

• Ofertes i segmentació, per exemple, rellevància contextual.
  • S'observarà el límit de pressupost general de la campanya, i l'ús de l'expansió a display normalment no afectarà la despesa a la cerca i intentarà utilitzar només el pressupost de cerca sense gastar.
  • El cost per conversió a display serà normalment semblant o inferior a la despesa a la cerca.
  • Els anuncis es crearan automàticament a partir dels anuncis de cerca, tot i que podreu crear anuncis d'imatge fàcilment a la secció "Recursos", que es troba a la pestanya "Campanyes" del compte de Google Ads.
  • Us recomanem que utilitzeu anuncis de display responsius per expandir encara més l'abast i ajudar a millorar el rendiment.

Els anuncis es poden mostrar quan els usuaris cerquen termes a la Cerca de Google i en llocs web de partners de cerca que coincideixen amb les vostres paraules clau. També es poden mostrar en aplicacions i pàgines de llocs web rellevants de la Xarxa de Display de Google. Com que Google monitora atentament el rendiment de la cerca, després d'un període d'exploració limitat, pot mostrar anuncis a la Xarxa de Display de manera selectiva mantenint el mateix rendiment de mitjana. Deixarà d'invertir si no es pot trobar una coincidència amb el rendiment de la cerca. Les campanyes de cerca que tenen pressupostos de cerca sobrants i que tenen l'expansió a display activada poden generar fins a un 15% més de conversions a un CPA semblant al de la cerca. Si la campanya de cerca principal utilitza la maximització del valor de conversió o el ROAS objectiu, podeu obtenir una mitjana d'un 14% més de valor de conversió per a la Cerca.

Trobar el públic adequat

Les campanyes de la Xarxa de Cerca amb expansió a display incrementen l'abast sense cap configuració addicional i us poden ajudar a trobar el públic adequat en el moment i el lloc oportuns.

• Impressions i conversions addicionals: les campanyes de cerca que tinguin l'expansió a display activada només es difondran a display si preveiem que queda pressupost de cerca sense utilitzar i si no teniu cap altra campanya de display o universal que competeixi per les mateixes impressions.
  • Rendiment: les campanyes de cerca que tenen l'expansió a display activada i que tenen un pressupost de cerca sense utilitzar poden obtenir fins a un 15% més de conversions a un CPA semblant al de la campanya actual.
  • Amplieu el vostre públic potencial: en afegir la Xarxa de Display de Google, els anuncis es poden mostrar en aquesta xarxa, cosa que us permet arribar a clients potencials que naveguen o que cerquen productes semblants en una col·lecció de més de tres milions de llocs web, vídeos i aplicacions.
  • Prepareu una estratègia sense gaire esforç extra: com que l'expansió a display està totalment automatitzada, els anuncis s'optimitzaran per orientar-se a tota la Xarxa de Display, sense cap configuració addicional.

Utilitzar anuncis responsius per arribar a més usuaris

Per ampliar encara més l'abast i millorar el rendiment, creeu anuncis responsius per a les campanyes de la Xarxa de Cerca amb expansió a display. Aquests anuncis ofereixen un format pràctic i integrat que es difon en tota la Xarxa de Display. A partir dels recursos que introduïu (com ara títols, imatges i la pàgina de destinació), els anuncis responsius canvien automàticament de mida, d'aspecte i de format per adaptar-se a pràcticament tots els espais publicitaris disponibles. En crear un anunci responsiu que s'adapta a gairebé qualsevol espai publicitari de display, podeu incrementar l'abast i l'impacte, així com estalviar temps. Per exemple, si heu penjat recursos d'imatge de Google Ads des de la Cerca, l'expansió a display pot crear anuncis de display responsius automàticament sense que hàgiu de fer res. Obteniu més informació sobre els anuncis de display responsius.

Nota: si heu publicat campanyes de la Xarxa de Cerca i les heu expandit després a display, és possible que detecteu un augment en les conversions i, per tant, un augment en la despesa diària. En termes generals, el cost per conversió a la Xarxa de Display hauria de ser semblant al de la Xarxa de Cerca.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear una campanya de la Xarxa de Cerca amb expansió a display

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al botó de més i seleccioneu Campanya nova.
  3. Seleccioneu un objectiu per a la campanya. Si no n'hi ha cap que s'ajusti al que busqueu, seleccioneu Crea una campanya sense l'ajuda d'un objectiu.
  4. Seleccioneu el tipus de campanya Cerca.
  5. Feu clic a Continua.
  6. Seleccioneu els resultats que voleu d'aquesta campanya i poseu un nom a la campanya.
  7. Feu clic a Continua.
  8. Al menú de l'esquerra, feu clic a Configuració de la campanya.
  9. A la secció "Xarxes", feu clic a Mostra la configuració de xarxa i marqueu l'opció "Inclou la Xarxa de Display de Google".
  10. Seleccioneu la resta d'opcions de configuració de la campanya. Obteniu més informació sobre la configuració de la campanya.
  11. Feu clic a Publica la campanya.

Actualitzar una campanya de la Xarxa de Cerca

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Passeu el cursor per sobre de la campanya de cerca que voleu actualitzar. També podeu utilitzar els filtres a la part superior de la pàgina per restringir la llista de totes les campanyes.
  5. Feu clic a la icona de Configuració Admin Icon corresponent a la campanya seleccionada.
  6. Feu clic al menú desplegable Xarxes per desplegar-lo i feu clic a Mostra la configuració de xarxa.
  7. A "Xarxa de Display", marqueu l'opció "Inclou la Xarxa de Display de Google".
  8. Feu clic a Desa.
Notes:
  • L'ús del pressupost de cerca sense utilitzar per a l'expansió a display no s'aplica als pressupostos compartits ni als experiments de campanya, i es calcula predient el pressupost de cerca sense utilitzar de la millor manera possible.
  • En el cas de les estratègies d'ofertes que consumeixen tot el pressupost de manera intencionada, com ara la maximització de conversions, la maximització de clics, la maximització del valor de conversió o l'expansió a display, comparteix pressupost amb la cerca si es pot assolir un CPA similar o millor. Normalment, la major part del pressupost es reservarà a la Cerca.
  • Si no utilitzeu etiquetes de conversió, Google farà servir l'estimació més eficaç per establir un valor de referència del rendiment.