Bruk av dynamisk remarketing for å vise annonser tilpasset besøkende på nettstedet ditt

Med remarketing kan du vise annonser for folk som har besøkt nettstedet ditt eller brukt mobil-appen din tidligere. Med dynamisk remarketing kan du ta dette et steg lenger og vise besøkende på nettstedet ditt annonser som inneholder produktene eller tjenestene de har sett på på nettstedet ditt. Med dynamisk remarketing kan du skreddersy meldinger for målgruppen din. Du kan også finne potensielle kunder og øke salget ved å få tidligere besøkende til å komme tilbake til nettstedet ditt for å fullføre konverteringene de har startet.

Flere grunner til å bruke dynamisk remarketing

• Annonsene kan skaleres i tråd med produktene eller tjenestene dine: Kombiner produkt- eller tjenestestrømmen din med dynamiske annonser, og skaler annonsene dine slik at de dekker hele beholdningen din.
  • Enkle, men effektive strømmer: Lag en enkel .csv-, .tsv-, .xls- eller .xlsx-strøm. Med AdWords' motor for produktanbefalinger hentes produkter og tjenester fra strømmen din, slik at den beste blandingen av produkter for hver annonse blir fastslått på grunnlag av popularitet og hva den besøkende så på på nettstedet ditt.
  • Oppsett med gode resultater: I AdWords blir det anslått hvilket dynamisk annonseoppsett som kommer til å fungere best for personen, plasseringen og plattformen der annonsen blir vist.
  • Budoptimalisering i sanntid: Ved hjelp av utvidet CPC og Konverteringsoptimereren beregnes det optimale budet for hver visning i AdWords.

Du trenger følgendfor å komme i gang

En produkt- eller tjenestestrøm
Lag en strøm som inneholder alle produktene eller tjenestene dine, i tillegg til opplysninger om hvert element (unik ID, pris, bilde og annet). Disse opplysningene blir deretter hentet fra strømmen din og inn i de dynamiske annonsene dine. Du laster opp strømmen din til Forretningsdata-delen i det delte biblioteket ditt, med mindre du er en forhandler. Hvis du er en forhandler, laster du opp produktstrømmen din til Google Merchant Center.

Dynamic flight ad

Tag med tilpassede parametere
Legg til den dynamiske remarketing-taggen med tilpassede parametere på alle sidene på nettstedet ditt. Med denne taggen blir de besøkende på nettstedet ditt lagt til i remarketinglistene og tilknyttet de unike ID-ene for strømelementene de har sett på. Du finner taggen din i Målgrupper-delen i det delte biblioteket ditt.

Dynamiske annonser
Dynamiske annonser har oppsett i en rekke størrelser og formater for moderne plattformer, innbefattet HTML5 for mobile enheter. Du kan lage dynamiske annonser i Annonsegalleriet.

Historier fra bedrifter som bruker dynamisk remarketing

• Netshoes – den største nettbutikken i verden for sportsutstyr og -klær – fikk en økning i samlede inntekter på 30–40 prosent ved bruk av dynamisk remarketing under julehandelen. Les om erfaringene de har gjort seg
  • Sierra Trading Post – en forhandler av friluftsklær og -utstyr – fikk en femdoblet økning i antallet konverteringer ved bruk av dynamisk remarketing sammenlignet med bruk av vanlige remarketingkampanjer. Les om erfaringene de har gjort seg