Kuvamainoksen luominen

Kiinnitä käyttäjien huomio värikkäillä kuvamainoksilla. Voit ladata Google Adsiin sen ulkopuolella luotuja kuvamainoksia tai luoda Google Adsissa responsiivisia mainoksia, jotka mukautuvat automaattisesti erilaisten laitteiden näytöille. Nämä mainosmuodot ovat käytettävissä vain Display-verkoston mainoksissa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka luot seuraavanlaisia kuvamainoksia:

• Mainostiedostopakettiin perustuvat kuvamainokset: Lataa Google Adsiin sen ulkopuolella (esimerkiksi Google Web Designerilla) luotuja kuvamainoksia. Tuetut tiedostotyypit: GIF, JPG, PNG ja HTML5.
  • Responsiiviset mainokset: Luo kuvamainoksia lataamalla sisältöä ja kirjoittamalla tekstiä Google Adsiin. Lataamaasi sisältöä yhdistelemällä luodaan responsiivisia mainoksia, joiden koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat automaattisesti käytettävissä olevan mainospaikan mukaan. Lue lisää täältä.

Ennen kuin aloitat

Responsiivinen Display-mainos on vaivattomin ja joustavin kuvamainostyyppi. Voit luoda tällaisen mainoksen muutamassa minuutissa käyttämällä omia kuviasi tai kuvakirjastomme laadukkaita ilmaiskuvia. Tarkemmat ohjeet löydät artikkelista Responsiivisen Display-mainoksen luominen. Voit myös luoda dynaamisia responsiivisia mainoksia, joissa näytetään kuvia markkinointikuviesi syötteestä.

HTML5-mainosten käyttöä koskevat vaatimukset

Pääset käyttämään HTML5-mainoksia Google Ads ‑tililläsi, kun tili täyttää seuraavat vaatimukset:

• Tili on ollut käytössä yli 90 päivää.
  • Mainontaan on käytetty tilin koko käyttöaikana yhteensä yli 9 000 USD.
  • Tilillä ei ole ollut käytäntörikkomuksia.

Muista, että yllä olevien vaatimusten täyttäminen ei aina takaa pääsyä HTML5-mainoksiin.

Jos HTML5-mainokset eivät ole käytettävissä tililläsi, voit hakea pääsyoikeutta tällä lomakkeella. Varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että tilisi täyttää alla mainitut kelpoisuusehdot. Kerromme sinulle asian etenemisestä sähköpostitse seitsemän arkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

• Tilillä ei ole sääntörikkomuksia.
  • Tilin maksuhistoria on moitteeton.
  • Mainontaan on käytetty tilin koko käyttöaikana yhteensä yli 1 000 USD.

Jotta HTML5-mainokset ovat aina käytettävissäsi, sinun tulee varmistaa, että tilisi pysyy käytäntöjen mukaisena myös jatkossa.

Odotellessasi ratkaisua hakemukseesi voit käyttää esimerkiksi ladattuja AMP-HTML-mainoksia tai responsiivisia Display-mainoksia.

Muista noudattaa Display-mainosten teknisiä tietoja.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilille.
  2. Valitse yläreunan Näkymät-palkista Kaikki kampanjat tai Display-kampanjat.
    Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  3. Siirry "Mainokset ja elementit" ‑sivulle ja klikkaa pluspainiketta .
  4. Valitse haluamasi mainosmalli tai klikkaa kohtaa Lataa Display-mainokset.
  5. Luo mainos mallin avulla tai lataa mainos.
  6. Klikkaa Tallenna.