Feilsøk budjusteringer som er «begrenset av budsjettet»

«Begrenset av budsjettet» er en status for budstrategien som brukes når det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt er lavere enn det anbefalte beløpet. Hvis du angir en budjustering som fører til at budene dine økes, kan det hende at annonsen din blir kvalifisert for flere auksjoner. Som en konsekvens av dette kan et høyere endelig bud føre til at kampanjen din blir «begrenset av budsjettet». I så fall kan budsjettet ditt føre til at du går glipp av noe av den nye trafikken som er tilgjengelig for kampanjen din.
Det er viktig å huske på at en kampanje som er «begrenset av budsjettet», likevel kan oppnå gode resultater og bidra til at du når annonseringsmålene dine. Hvis kampanjen din blir «begrenset av budsjettet» etter at du har angitt en budjustering, bør du imidlertid vurdere å øke budsjettet ditt for å kunne oppnå flere klikk. Alternativt kan du redusere budene eller budjusteringene dine for å oppnå flere klikk innenfor budsjettet.

Merk: Enkelte budjusteringer kan bli ignorert hvis du bruker utvalgte automatiske budstrategier. Budjusteringer for sted, tidspunkt, målgruppe, anrop og demografiske grupper ignoreres av de fleste automatiske budstrategier, med unntak av «Maksimer antall klikk».

Når budstrategien din er «begrenset av budsjettet», vises ikke annonsene så ofte som de kunne ha blitt.

• Her ser du det: Statusen «Begrenset av budsjettet» for en budstrategi vises i statuskolonnen i kampanjetabellen. Dette betyr at budsjettet ditt er lavere enn det anbefalte gjennomsnittlige dagsbudsjettet.
  • Grunnen til at det vises: Når budsjettet ditt er lavere enn det anbefalte beløpet, kan det hende at budsjettet ikke har rom for all trafikken som er tilgjengelig for søkeordene dine og andre målrettingsinnstillinger i kampanjen. For å sikre at budsjettet ikke blir brukt opp før dagen er slutt, reduserer Google Ads antallet visninger av annonsene dine. Annonsene i kampanjen kan fortsatt vises, men kanskje ikke så ofte som de ellers kunne ha blitt.
  • Betydning: En kampanje som er begrenset av budsjettet, kan fortsatt oppnå gode resultater og bidra til at du når annonseringsmålene dine, men du kan få større eksponering hvis du øker budsjettet ditt.
  • Fremgangsmåten videre: Klikk på budsjettsimulatoren Bid Simulator icon i kampanjetabellen for å se hvilken eksponering kampanjen din kan få hvis du bruker et annet budsjett. Du kan også vurdere å senke mål-CPA-verdien eller øke mål-ROAS-verdien i den begrensede kampanjen. Alternativt kan du redusere budjusteringen for å få rom til flere klikk eller videoavspillinger med budsjettet du allerede har.

Eksempel

Tenk deg at du fastsetter et bud på 10 kr og et gjennomsnittlig dagsbudsjett på 1000 kr. Kampanjen din får omtrent 200 klikk og koster 950 kr per dag (kampanjen er ikke begrenset av budsjettet). Deretter angir du en budjustering som fører til en økning på +100 % for søk på mobilenheter i Tromsø, slik at budet øker til 20 kr.

Ettersom det resulterende budet fører til at annonsen din er kvalifisert for flere auksjoner, må du bruke 1500 kr for å skaffe deg alle klikkene du potensielt kan oppnå med trafikken som nå er tilgjengelig. Hvis det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt fortsatt er 1000 kroner, blir trafikken din imidlertid begrenset av budsjettet. Med mindre du endrer det gjennomsnittlige dagsbudsjettet, kan det hende at annonsene dine får færre klikk.

Linker til beslektet innhold