Demografisten segmenttien poissulkeminen

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.

Samalla tavoin kuin mainoksesi voivat näkyä käyttäjille heidän ikänsä, sukupuolensa tai perhetilanteensa mukaan, voit myös sulkea pois näitä demografisia segmenttejä mainontasi tehostamiseksi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit sulkea pois valittuja demografisia segmenttejä mainosryhmätasolla tai kampanjatasolla.

Esimerkki

Vain naisille tarkoitetulla kauneushoitolalla on kampanja, jossa esitellään saatavilla olevia palveluita ja hoitolaan varattavissa olevia aikoja. Koska hoitola ei pysty palvelemaan miespuolisia asiakkaita, se päättää sulkea Mies-kategorian pois tästä kampanjasta. Poissulkemisen voisi määrittää mainosryhmätasolla. Koska hoitola haluaa käyttää näitä asetuksia kaikissa kampanjan mainosryhmissä, se voi määrittää demografiset poissulkemiset kampanjatasolla sen sijaan, että se lisäisi ne yksitellen.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin suljet pois demografisia segmenttejä kampanjan kohdistuksesta:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Yleisöt.
  3. Valitse Poissulkemiset-moduulista Muokkaa poissulkemisia.
  4. Klikkaa pluskuvaketta ja valitse muokattava kampanja tai mainosryhmä.
  5. Valitse mainosryhmästä poissuljettavan demografisen segmentin valintaruutu.
  6. Klikkaa Tallenna.

Huomioitavaa

Demografisen segmentin poissulkeminen voi vähentää mainosryhmäsi tai kampanjasi mahdollisesti saaman liikenteen määrää merkittävästi.

Valitsemalla Tuntematon-segmentin voit myös sulkea pois henkilöt, joiden demografisia piirteitä emme ole tunnistaneet. Sen poissulkeminen voi kuitenkin estää huomattavaa määrää henkilöitä näkemästä mainoksiasi. Useat Display‑verkoston sivustot eivät anna asiakkaiden demografisia tietoja, emmekä pysty päättelemään kaikkien internetiä tai mobiilisovelluksia käyttävien henkilöiden demografisia tietoja. Näin ollen monet käyttäjät kuuluvat demografiseen Tuntematon-segmenttiin.