Ekskluder demografiske segmenter

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

På samme måde som du kan vise dine annoncer til personer ud fra deres alder, køn og forældrestatus, kan du ekskludere bestemte demografiske segmenter og dermed gøre din annoncering mere effektiv. I denne artikel viser vi dig, hvordan du ekskluderer udvalgte demografiske segmenter på annoncegruppeniveau eller på kampagneniveau.

Eksempel

Folkene bag et wellness-sted for kvinder kører en kampagne for at gøre opmærksom på de forskellige pakketilbud og åbningstider for deres wellness-steder. Da de ikke betjener mandlige kunder, beslutter de sig for at ekskludere kategorien "Mænd" fra denne kampagne. De kan vælge at angive ekskluderingen på annoncegruppeniveau. Da de hos wellness-stedet gerne vil anvende disse indstillinger på alle annoncegrupperne i kampagnen, kan de foretage demografiske ekskluderinger på kampagneniveau i stedet for at tilføje dem enkeltvis.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan ekskluderer du demografiske grupper for din kampagnemålretning:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper i sidemenuen.
  3. Klik på Rediger ekskluderinger i modulet "Ekskluderinger".
  4. Klik på plusikonet , og vælg den kampagne eller annoncegruppe, som du vil opdatere.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for det specifikke demografiske segment, du vil ekskludere fra annoncegruppen.
  6. Klik på Gem.

Bemærkninger

Ekskludering af demografiske segmenter kan medføre en væsentlig reduktion af den mængde trafik, din annoncegruppe eller kampagne opnår.

Du kan også ekskludere personer, hvis specifikke demografiske kendetegn vi endnu ikke har identificeret, ved at vælge kategorien "Ukendt". Hvis du ekskluderer denne kategori, forhindrer du dog muligvis et stort antal brugere i at se dine annoncer. Mange websites på Displaynetværket giver ikke adgang til demografiske data om kunder, og vi er ikke i stand til at estimere demografiske oplysninger om alle net- eller mobilappbrugere. Dermed falder mange personer ind under det demografiske segment "Ukendt".