Opret et website eller en landingsside til dine annoncer

Når du annoncerer med Google Ads, linker du dine onlineannoncer til dit website. Hvis du ikke allerede har et website eller en gratis lokal side med Virksomhedsprofil, kan du oprette et gratis ved hjælp af de brugervenlige værktøjer. Hvis du ikke vil oprette et website, kan du alterntivt oprette en lokal side med en virksomhedsprofil og annoncere ved hjælp af Smart-kampagner i Google Ads.

Hvis du opretter din første kampagne uden et website, har vi 2 primære muligheder, som vi har nævnt i denne artikel.

1. Opret et nyt website med et websiteværktøj som f.eks. Squarespace

Domæner, der slutter på .virksomhed, .fotografi og .guru, kan hjælpe dig med at finde et meningsfuldt navn, der skiller sig ud på nettet. Virksomheder, der laver websites, tilbyder funktioner såsom sikker og pålidelig hosting, e-handel, webskabeloner, der kan tilpasses, og administration af mobilwebsites. Der er ikke behov for kodning.

Den 7. september 2023 opkøbte Squarespace alle domæneregistreringer og relaterede kundekonti fra Google Domains. Annoncører og domæner overflyttes inden for de næste par måneder. Få flere oplysninger om Squarespaces køb af Google Domains-registreringer.

Hvis du fortsat vil have et website for din virksomhed, kan du overveje at bruge et websiteværktøj såsom følgende:

2. Brug din virksomhedsprofil som landingsside

Hvis du har en lokal virksomhed og ikke allerede har en virksomhedsprofil, kan du oprette en, så din annonce kan blive vist på Google Søgning og i Maps. Få flere oplysninger om Google Virksomhedsprofil.

Hvis du vil bruge din virksomhedsprofil som landingsside, skal du oprette en ny kampagne og vælge muligheden "Din virksomhedsprofil (optimeret til dine annoncer)", når du vælger, hvor brugerne skal føres hen, når de har klikket på din annonce. Denne valgmulighed fungerer kun med Smart-kampagner. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil (optimeret til annoncer).