Pankkitililtä maksaminen (suoraveloitus)

Kun valitset pankkitililtä maksamisen (suoraveloituksen), Google veloittaa Google Ads ‑kulut pankkitililtäsi. Käytettävissä olevat maksutavat määräytyvät tilisi maan ja valuutan mukaan. Lue lisää Google Adsin maksutavoista.

Näin se toimii

• Jos käytät automaattisia maksuja (suoraveloitusta)

Käsittelemme maksusi sen jälkeen, kun tilillesi on kertynyt mainontakuluja. Sinua laskutetaan 30 päivän kuluttua edellisestä automaattisesta veloituksesta tai kun kulut saavuttavat tietyn summan (laskutuskynnyksen) sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

• Pankkitililtä tehtäviä automaattisia maksuja (suoraveloitusta) tuetaan vain tietyissä Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa.
  • Huom. Maksun käsittelemiseen voi mennä 5 arkipäivää.
  • Jos käytät manuaalisia maksuja

Jos valitset tämän asetuksen, tallenna pankkitilisi tiedot Google Ads ‑tilillesi ja todenna pankkitilisi. Kun pankkitili on lisätty, voit tehdä manuaalisia maksuja Suorita maksu ‑painikkeella. Muista, että pankkitilimaksujen käsittely voi kestää jopa viisi päivää.

Toiminnon käyttöön liittyvät rajoitukset

Pankkitililtä maksaminen on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä valuutoilla. Voit selvittää maksutapahaun avulla, ovatko pankkitilimaksut käytettävissä Google Ads ‑tililläsi. Tarkista, onko "pankkitili" mainittu oman maasi ja valuuttasi kohdalla.

Käyttöönotto

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Klikkaa Maksutavat.
  3. Klikkaa Lisää uusi maksutapa.
  4. Valitse Pankkitili, täytä pankkitietosi ja hyväksy käyttöehdot.
  5. Aseta tämä ensisijaiseksi maksutavaksi valitsemalla Aseta tämä maksutapa ensisijaiseksi ‑kohdan valintaruutu.
    • Huom. Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan pankkitiliäsi ei voi käyttää toistuviin maksuihin, sinun on käytettävä ensisijaisena maksutapana jotakin toista pankkitiliä tai korttia.
  6. Klikkaa Tallenna.
Siirry Google Adsiin

Pankkitilin todentaminen

Suoraveloituksen käyttäminen voi edellyttää pankkitilin todentamista. Tämä on maakohtaista. Tämä prosessi vaihtelee maittain.

Huom. Pankkitilin todentaminen tapahtuu verkossa kaikkialla paitsi Israelissa. Israelin ulkopuolella olevien mainostajien ei pidä lähettää tulostettua veloituksen valtuutusta.
  • Yhdysvallat: Voit todentaa pankkitilin heti tai tarkistustalletuksen avulla. Jos haluat todentaa pankkitilin heti, sinulta kysytään pankkitilisi käyttäjätunnusta ja salasanaa, joiden avulla Google todentaa pankkitilisi muutamassa sekunnissa. Jos todentaminen epäonnistuu tai haluat muusta syystä tehdä todennuksen tarkistustalletuksen avulla, pankkitililläsi näkyy pieni testitalletus seuraavan kolmen päivän kuluessa. Kirjaudu silloin Google Ads ‑tilillesi ja siirry tilisi Laskutus ja maksut ‑osioon. Sinua pyydetään todentamaan tilisi lisäämällä talletettu summa.
  • Alankomaat, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Ranska, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Viro tai Yhdistynyt kuningaskunta: Sinun on ensin hyväksyttävä mandaatti Google Ads ‑tililläsi. Pankkitilisi todennetaan tämän jälkeen tarkistustalletuksella, joka näkyy tililläsi 3–5 päivän kuluessa. Kirjaudu silloin Google Ads ‑tilillesi, siirry tilisi Laskutus ja maksut ‑osioon ja seuraa ohjeita.
  • Israel: Sinun on tulostettava, täytettävä ja lähetettävä meille veloituksen valtuutus. Katso ohjeet artikkelista Tarkistustalletuksen tai veloituksen valtuutuksen tekeminen.

Pankkitilin vaihtaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Jos haluat jossain vaiheessa muuttaa Google Ads ‑maksuihin käytettävää pankkitiliä, tee näin:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
    • Huom. Jos käytät hallinnoijan tiliä, kirjaudu suoraan asiakastilille.
  2. Klikkaa Maksutavat.
  3. Valitse Lisää maksutapa.
  4. Kirjoita uuden pankkitilisi tiedot ja valitse Tallenna.
  5. Kun pankkitili on lisätty (tämä voi kestää muutaman päivän), aseta se tilisi ensisijaiseksi maksutavaksi. Siirry tätä varten tilisi Laskutus ja maksut ‑osioon ja klikkaa sitten sivun reunassa olevaa Maksutavat-linkkiä.
  6. Etsi uusi pankkitilisi ja valitse vasemman alakulman avattavasta valikosta Ensisijainen.
    • Huom. Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan pankkitiliäsi ei voi käyttää toistuviin maksuihin, sinun on käytettävä ensisijaisena maksutapana jotakin toista pankkitiliä tai korttia.
  7. Klikkaa Tallenna.
Siirry Google Adsiin

Jos olet varma, ettet enää halua käyttää aiempaa pankkitiliäsi, voit poistaa sen tililtäsi. Voit tehdä tämän klikkaamalla Maksutavat-linkkiä, etsimällä pankkitilin sivulta ja valitsemalla sitten Poista. Muista, että tilille on määritettävä uusi ensisijainen maksutapa, ennen kuin edellinen voidaan poistaa.

Jos et halua mainostesi näkyvän heti, kun pankkitilisi on todennettu, muista keskeyttää kampanjasi.