Verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluetteloiden lisääminen mainosryhmiin

Voit lisätä mainosryhmiisi uudelleenmarkkinointiluetteloita, jotta mainoksia näytetään verkkosivustollasi käyneille käyttäjille. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä uudelleenmarkkinointiluetteloita mainosryhmiin.

Ohjeet

Jos haluat lisätä uudelleenmarkkinointiluetteloita mainosryhmiisi, noudata seuraavia ohjeita:

Valitse käyttämäsi AdWords. Lisätietoja

Uudelleenmarkkinointiluettelon lisääminen Display-verkoston mainosryhmään

Kun haluat käyttää uudelleenmarkkinointiluetteloita Display-verkostossa, lisää ne kampanjan "Vain Display-verkosto – uudelleenmarkkinointi" (suositus) tai kampanjan "Vain Display-verkosto – kaikki ominaisuudet" mainosryhmiin. Kun luot uuden uudelleenmarkkinointikampanjan, sinulle laaditaan Kaikki vierailijat -luettelo.

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa mainosryhmää, johon haluat lisätä uudelleenmarkkinointiluettelon.
  3. Klikkaa Display-verkosto-välilehteä.
  4. Valitse + Kohdistus.
  5. Klikkaa avattavaa Lisää kohdistus -valikkoa ja valitse Kiinnostuksen kohteet ja uudelleenmarkkinointi.
  6. Klikkaa avattavaa Valitse luokka -valikkoa ja valitse Uudelleenmarkkinointiluettelot. Aiemmin luodut uudelleenmarkkinointiluettelot tulevat näkyviin.
  7. Klikkaa kunkin mainosryhmään lisättävän luettelon vieressä olevia kaksoisnuolia ». Lisäämäsi luettelot näkyvät Valitut-sarakkeessa.
  8. Kun olet valmis, valitse Sulje ja Tallenna.

Uudelleenmarkkinointiluettelon lisääminen hakuverkoston mainosryhmään

Jos haluat käyttää uudelleenmarkkinointiluetteloita hakumainoksissa, lisää uudelleenmarkkinointiluettelot mainosryhmään hakuverkostokampanjan kohdistuksena.

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa mainosryhmää, johon haluat lisätä uudelleenmarkkinointiluettelon.
  3. Klikkaa Yleisöt-välilehteä.
  4. Valitse + Kohdistus.
  5. Klikkaa avattavaa Lisää kohdistus -valikkoa ja valitse Kiinnostuksen kohteet ja uudelleenmarkkinointi.
  6. Klikkaa avattavaa Valitse luokka -valikkoa ja valitse Uudelleenmarkkinointiluettelot. Aiemmin luodut uudelleenmarkkinointiluettelot tulevat näkyviin.
  7. Klikkaa kunkin mainosryhmään lisättävän luettelon vieressä olevia kaksoisnuolia ». Lisäämäsi luettelot näkyvät Valitut-sarakkeessa.
  8. Kun olet valmis, valitse Sulje ja Tallenna.

Vain seuraavanlaiset luettelot ovat käytettävissä hakuverkostossa:

• tagipohjaiset luettelot, jotka perustuvat suoraan verkkosivustosi tageihin
  • sääntöpohjaiset luettelot, jotka perustuvat vierailtuihin URL-osoitteisiin liittyviin sääntöihin
  • yhdistelmäluettelot, jotka ovat mitä tahansa yllä mainittujen kahden luettelon yhdistelmiä.

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden kopioiminen toiseen mainosryhmään

Kun olet määrittänyt uudelleenmarkkinointiluettelot yhdelle mainosryhmälle, voit kopioida ne muille mainosryhmille.

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden kopioiminen

1. Valitse kopioitavien uudelleenmarkkinointiluetteloiden valintaruudut.
  2. Klikkaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Kopioi.

Kopioitujen uudelleenmarkkinointiluetteloiden liittäminen mainosryhmiin

1. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  2. Valitse kampanja.
  3. Valitse niiden mainosryhmien valintaruudut, joihin haluat liittää uudelleenmarkkinointiluettelot.
  4. Klikkaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Liitä.

Lisätietoja uudelleenmarkkinointiluetteloista

Useiden mainosryhmien tai kampanjoiden kohteena voi olla sama uudelleenmarkkinointiluettelo. Jos useampi kuin yksi mainoksista kohdistetaan samaan uudelleenmarkkinointiluetteloon, kaikkia kyseisiä mainoksia voidaan näyttää. Jos vierailija on useammassa kuin yhdessä uudelleenmarkkinointiluettelossa, näihin luetteloihin liittyvien uudelleenmarkkinointikampanjoiden kaikkia mainoksia voidaan näyttää. Molemmissa tapauksissa AdWords valitsee mainoshuutokauppaan mainoksen, jolla on korkein mainoksen sijoitus.

Muiden kohdistustapojen lisääminen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjaan voi kaventaa kohdeyleisöä. Jos esimerkiksi lisäät Display-verkoston avainsanoja uudelleenmarkkinointikampanjan mainosryhmään ja valitset Kohdistus ja hintatarjous -asetuksen sekä uudelleenmarkkinointiluetteloille että avainsanoille, mainoksesi voidaan näyttää ainoastaan uudelleenmarkkinointiluettelossa oleville henkilöille, kun he vierailevat avainsanojasi vastaavilla verkkosivustoilla. Jos valitset Vain hintatarjous -asetuksen uudelleenmarkkinointiluetteloille ja Kohdistus ja hintatarjous -asetuksen avainsanoille, mainoksesi voidaan näyttää henkilöille, kun he vierailevat avainsanojasi vastaavilla verkkosivustoilla. Jos kyseisten verkkosivustojen vierailijat ovat uudelleenmarkkinointiluettelossasi, käytetään uudelleenmarkkinointiluettelon hintatarjousta.