[GA4] Google Analytics 4

Google Analytics 4 [GA4] és la nova generació d'Analytics que recull dades basades en esdeveniments tant de llocs web com d'aplicacions. És un tipus de propietat nou dissenyat per al futur del mesurament:

• Recull dades de llocs web i d'aplicacions per entendre millor el recorregut del client.
  • Utilitza dades basades en esdeveniments en lloc de dades basades en sessions.
  • Inclou controls de privadesa, com ara el mesurament sense galetes i la modelització conductual i de conversions.
  • Les capacitats predictives ofereixen orientació sense models complexos.
  • Les integracions directes a les plataformes de mitjans ajuden a generar accions al vostre lloc web o aplicació.

Universal Analytics (UA) fa referència a la generació anterior d'Analytics. Aquest era el tipus de propietat predeterminat per als llocs web abans del 14 d'octubre de 2020. Obteniu més informació sobre com podeu presentar la nova generació d'Analytics, Google Analytics 4.

• Google Analytics mostra la manera com els usuaris han trobat el vostre lloc i com l'han explorat. A partir d'aquesta informació, obtindreu idees sobre com podeu millorar el lloc web.
  • Si utilitzeu Google Analytics i Google Ads junts, podeu esbrinar què fan els clients al lloc web després de fer clic al vostre anunci. Utilitzeu aquesta informació per millorar l'experiència dels clients al lloc web, cosa que també us pot ajudar a augmentar les conversions (com ara les compres i els registres) i el retorn de la inversió en publicitat (ROAS) general.
  • Per començar a utilitzar Google Analytics a través del compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon i, tot seguit, feu clic aComptes enllaçats i aneu a Detalls, al costat de "Google Analytics". També podeu utilitzar Analytics per separat a google.cat/analytics de Google.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now