TrueView-videomainosmuodot

TrueView-videomainoksissa YouTube-katsojat voivat itse valita, mitä mainoksia he haluavat katsoa ja milloin – joten et joudu maksamaan tarpeettomista näyttökerroista.

TrueView-mainoksia (eli TrueView-mainosmuotoja) on kahdentyyppisiä:

• In-stream-mainoksia voidaan näyttää videoiden edellä, aikana tai jälkeen YouTubessa tai videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa. Katsojat voivat halutessaan ohittaa mainoksen 5 sekunnin jälkeen. Näiden mainosten avulla voit parantaa brändisi ja tuotteidesi tunnettuutta käyttäjien katsellessa videota.
  • Video Discovery -mainoksia näytetään paikoissa, joissa katsojat näkevät sisältöä, esimerkiksi YouTuben hakutuloksissa, aiheeseen liittyvien videoiden vieressä, YouTuben etusivulla sekä kumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa. Niissä katsojaa pyydetään klikkaamaan pikkukuvaa ja katsomaan videomainoksesi, joten niiden avulla voit tavoittaa videoistasi kiinnostuneen yleisön.

Voit luoda TrueView-mainoksia AdWordsissa käyttämällä Video-kampanjatyyppiä.

Mainoksista veloittaminen

Käyttäessäsi TrueView-mainoksia maksat silloin, kun katsoja katsoo videostasi 30 sekuntia (tai koko videon, jos sen kokonaiskesto on alle 30 sekuntia) tai on vuorovaikutuksessa videosi kanssa (sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin). Maksat siis vain silloin, kun käyttäjä päättää olla vuorovaikutuksessa mainoksesi kanssa.