Protegir un compte de Google Ads

Mantenir les vostres dades protegides és una de les nostres prioritats principals. Tot i que prenem moltes mesures per mantenir protegit el vostre compte de Google Ads, hi ha unes quantes maneres més per ajudar-vos a protegir-lo.

Oferim una gran varietat d'opcions per ajudar-vos a reduir l'accés no autoritzat al vostre compte. Aquest article us proporcionarà informació general sobre què fem per protegir el compte i què podeu fer per protegir les dades.

Nota: per assegurar-vos que el vostre compte de Google Ads es mantingui protegit al llarg del temps, és possible que periòdicament us suggerim recomanacions a mida en forma de novetats enviades per correu electrònic i notificacions al compte.

Tingueu en compte que qualsevol persona amb accés al vostre Compte de Google pot accedir al vostre compte de Google Ads i consultar-hi les vostres dades publicitàries. Si voleu evitar l'accés no autoritzat, completeu els passos següents per protegir el Compte de Google.

Protegir un Compte de Google

Google pren algunes mesures per mantenir segures les vostres dades. Google no us enviarà mai missatges no sol·licitats per demanar-vos la contrasenya o qualsevol altra informació sensible per correu electrònic o mitjançant un enllaç.

De vegades, les empreses i els hackers fan veure que estan associats amb Google a fi d'enganyar els usuaris perquè proporcionin més informació de la que haurien de donar. A continuació us indiquem algunes maneres que tenim de protegir les vostres dades i alguns consells útils per saber quan i com us podem comunicar qualsevol informació. Podeu obtenir més informació als articles adjunts.

HTTPS

Correus electrònics sospitosos

Trucades sospitoses

HTTPS és un protocol segur que ajuda a protegir la vostra informació encriptant les dades que es transfereixen entre un navegador web i un servidor web. Google Ads recomana (i, en determinats casos, exigeix) que tots els URL utilitzin aquest protocol en comptes del protocol HTTP per tal de protegir la informació personal i financera dels clients.

"@google.com": Google només us escriu des d'un domini de correu electrònic "@google.com".

Partners de Google: els partners de Google són agències, professionals del màrqueting i experts en línia que han obtingut la certificació de Google. Obteniu més informació sobre les afiliacions de tercers i sobre els partners de Google aquí.

Enllaços: abans de fer clic a cap enllaç enviat per correu electrònic, feu clic amb el botó dret a l'enllaç i seleccioneu Copia l'adreça de l'enllaç o Copia la ubicació de l'enllaç. Tot seguit, enganxeu el que hàgiu copiat en un document de text o en un camp de text per veure què conté realment l'URL.

Comproveu si l'URL us dirigeix a una pàgina que no sigui de "google.com". És possible que us dirigeixi a una pàgina web que no sigui de Google.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Demaneu a la persona que truca que us enviï un correu electrònic.

Si l'autor de la trucada és un representant de Google, el missatge de correu electrònic que enviï tindrà "@google.com" a l'adreça que figura a "De" i al camí de retorn ("Return-path"). Si us truca un tercer, comproveu que sigui un partner de Google.

Demaneu a la persona que truca que us proporcioni els noms i els clics de les vostres campanyes o dels vostres grups d'anuncis.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Opcions per protegir un compte de Google Ads

Mantenir les vostres dades protegides és una de les nostres prioritats principals. Google pren moltes mesures per mantenir protegit el vostre compte de Google Ads, des d'ajudar-vos a evitar l'accés no autoritzat fins a reduir els errors humans. A continuació trobareu informació general sobre algunes de les funcions de seguretat que podeu utilitzar per mantenir els vostres comptes segurs. Podeu obtenir més informació en aquesta Guia d'informació sobre seguretat de Google Ads.

Si voleu evitar l'accés no autoritzat, completeu els passos següents per protegir el Compte de Google.

Verificació en dos passos

Confirmeu la vostra identitat

Dominis permesos

Ordres de seguretat d'un compte de gestor

La verificació en dos passos de Google és una manera senzilla de protegir un compte del robatori de contrasenyes. Si la configureu, haureu d'iniciar la sessió al compte mitjançant una contrasenya i un segon pas de verificació.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Aquestes comprovacions estan dissenyades per ajudar a protegir el vostre compte del robatori de galetes. Quan proveu de dur a terme accions sensibles, és possible que Google Ads us demani un cop cada 24 hores que confirmeu la vostra identitat completant una comprovació, com ara rebre un codi de seguretat al telèfon.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Els dominis de correu electrònic permesos a la vostra configuració de seguretat permeten garantir que els usuaris de fora de la vostra organització no rebin una invitació a accedir al vostre compte de Google Ads.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Una ordre de seguretat és una opció de configuració del nivell de compte de gestor de Google Ads (MCC) que aplica les polítiques de seguretat a tots els comptes de la jerarquia corresponent. Això significa que els administradors de grans MCC poden fer fàcilment el següent:

1. Requerir que tots els usuaris tinguin la verificació en dos passos o la Protecció avançada.
  2. Restringir els dominis de correu electrònic d'usuaris convidats als seus comptes.

Obteniu més informació a l'article enllaçat.

Pràctiques recomanades per protegir un compte de Google Ads

Us recomanem que auditeu periòdicament el compte per:

• Consultar qui té accés al compte de Google Ads.
  • Comprovar si s'ha produït algun canvi no autoritzat.
  • Treure els usuaris inactius.
  • Concedir l'accés mínim necessari a cada usuari.
  • Revisar els comptes de gestor relacionats.

Per obtenir informació més detallada, consulteu l'article sobre pràctiques recomanades per protegir un compte de Google Ads.

Inquietuds sobre l'accés a un compte

Si creieu que algú us ha escrit o trucat amb la intenció d'enganyar-vos perquè compartiu la vostra contrasenya, els números de targeta de crèdit o qualsevol altra informació sensible, no doneu aquesta informació. Si creieu que el vostre compte està en risc, seguiu els passos que s'indiquen a continuació per protegir-lo.

1. Feu-nos-ho saber al més aviat possible a través del formulari de seguretat del compte. El meu compte s'ha posat en perill.
  2. Seguiu els nostres consells de seguretat per protegir el compte.

Informar sobre trucades, pàgines web o correus electrònics sospitosos

Un cop hàgiu adoptat les mesures de protecció necessàries, expliqueu-nos què ha passat perquè puguem investigar-ho.

• Informeu sobre un correu electrònic o una trucada: utilitzeu aquest formulari per contactar amb un especialista en línia.
  • Informeu sobre una pàgina web: utilitzeu aquest formulari per enviar-nos l'URL d'una pàgina web sospitosa. Si heu rebut un enllaç en un missatge de correu electrònic, no hi feu clic per anar a la pàgina web. En lloc d'això, feu clic amb el botó dret a l'enllaç i seleccioneu Copia l'adreça de l'enllaç o Copia la ubicació de l'enllaç. Tot seguit, enganxeu al formulari el contingut que heu copiat.
  • Informeu sobre un tercer: utilitzeu aquest formulari per informar-nos sobre un problema amb una empresa que vengui serveis de Google Ads.

Enllaços relacionats

És bo saber-ho

Els nostres productes