Mainosryhmän tila

Mainosryhmän tila kertoo, onko mainosryhmä aktiivinen.

Mainosryhmän tila poikkeaa kampanjoiden, mainosten ja avainsanojen tiloista, mutta tilat voivat vaikuttaa toisiinsa. Mainosryhmät sisältyvät kampanjaan, ja kussakin kampanjassa voi olla yksi tai useampi mainosryhmä. Kukin mainosryhmä puolestaan sisältää mainoksia ja avainsanoja.

Mainosryhmissä voidaan käyttää avainsanojen lisäksi myös muita kohdistustapoja, kuten demografisia tietoja tai uudelleenmarkkinointilistoja. Tässä artikkelissa keskitytään mainosryhmiin, joissa käytetään avainsanakohdistusta.

Mainosryhmän rakenne

Kampanja

Kampanja

Mainosryhmä

Mainosryhmä

Mainosryhmä

Mainosryhmä

Mainokset
Avainsanat

Mainokset
Avainsanat

Mainokset
Avainsanat

Mainokset
Avainsanat

Tämä rakenne tarkoittaa sitä, että kampanjatasolla tehtävät tilamuutokset vaikuttavat kampanjan sisältämien mainosryhmien, mainosten ja avainsanojen tilaan. Mainosryhmätasolla tehtävä tilamuutos vaikuttaa mainosryhmän sisältämien mainosten ja avainsanojen tilaan ja niin edelleen.

Jos esimerkiksi keskeytät kampanjasi, kyseisen kampanjan sisältämät mainosryhmät (sekä mainokset ja avainsanat) perivät saman Keskeytetty-tilan. Jos kuitenkin keskeytät yksittäisen mainosryhmän kampanjassa, joka sisältää useita mainosryhmiä, kyseinen mainosryhmä (sekä sen sisältämät mainokset ja avainsanat) keskeytetään, kun taas kampanjan muut mainosryhmät, mainokset ja avainsanat pysyvät edelleen käytössä. Lue lisää kampanjan tilasta.

Vinkki

Eikö mainoksiasi näytetä? Tämä johtuu useimmin siitä, että

• olet poistanut mainosryhmän tai sen pääkampanjan käytöstä keskeyttämällä sen tai poistamalla sen
  • varasi ovat loppuneet
  • et ole ajoittanut mainoksia näkymään.

Lue lisää mahdollisista syistä, joiden vuoksi mainos ei näy.

Mainosryhmän tilan tarkistaminen

Mainosryhmien Tila-sarakkeesta näet, onko mainosryhmäsi aktiivinen. Mainosryhmän tilan avulla saat selville

• onko mainosryhmäsi keskeytetty, otettu käyttöön tai jossain muussa tilassa
  • mitä muutoksia sinun täytyy tehdä mainosryhmään tai sen kampanjaan
  • onko mainosryhmä hyväksytty eli onko se Google Adsin käytäntöjen mukainen.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näin voit tarkistaa mainosryhmäsi tilan

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Mainosryhmät.
  4. Katso Tila-sarakkeesta mainoksen tila.
  5. Voit järjestää mainosryhmät uudelleen tilan mukaan klikkaamalla Tila‑sarakkeen otsikkoa.
Siirry Google Adsiin

Mitä mainosryhmän tila tarkoittaa?

Mainosryhmän tila Mitä se tarkoittaa
Kelvollinen Mainosryhmän mainokset voivat näkyä. Kannattaa tarkastaa Mainokset-välilehdeltä, estävätkö käytäntörikkomukset yksittäisten mainosten näkymisen.
Hyväksyttävä (rajoitettu)
  • Useimmat tämän mainosryhmän mainokset on hylätty.
  • Kaikki tai useimmat tämän mainosryhmän mainokset ovat käytännön rajoittamia.
  • Useimmat tämän mainosryhmän mainokset ovat tarkastettavina.
Keskeytetty Olet tilapäisesti keskeyttänyt tämän mainosryhmän mainosten näyttämisen. joten sen mainokset eivät näy. Voit jatkaa keskeytetyn mainosryhmän käyttämistä, jos haluat saada mainokset taas näkymään.
Poistettu Olet poistanut tämän mainosryhmän. Sen mainokset eivät näy.
Odottaa Kaikki tämän mainosryhmän mainokset ovat tarkastettavina.
Vaillinainen Et ole määrittänyt tarvittavia osia tälle mainosryhmälle (esimerkiksi avainsanoja tai mainoksia), joten sen mainokset eivät näy.
Ei hyväksyttävä
  • Kampanja keskeytetty: Olet keskeyttänyt kampanjan, johon tämä mainosryhmä kuuluu. joten sen mainokset eivät näy. Voit jatkaa keskeytettyä kampanjaa, jos haluat saada mainokset taas näkymään.
  • Kampanja poistettu: Olet poistanut kampanjan, johon tämä mainosryhmä kuuluu. joten sen mainokset eivät näy. Voit jatkaa poistettua kampanjaa, jos haluat saada mainokset taas näkymään.
  • Kampanja jäädytetty: Mainosryhmä ei näy, koska tilisi ennakkosaldo on käytetty loppuun. Kampanjaa ja siihen kuuluvia mainosryhmiä jatketaan, kun olet lisännyt varoja.
  • Kampanja päättynyt: Mainosryhmä kuuluu kampanjaan, jonka päättymispäivä on jo mennyt. joten sen mainokset eivät näy.
  • Kampanja odottaa: Kampanja, johon tämä mainosryhmä kuuluu, on ajoitettu alkamaan myöhemmin. Kampanjan mainokset eivät vielä näy.
  • Tässä mainosryhmässä ei ole mainoksia, tai kaikki mainokset on keskeytetty.
  • Tässä mainosryhmässä ei ole avainsanoja, tai kaikki mainokset on keskeytetty.
  • Kaikki tämän mainosryhmän mainokset on hylätty.