Posar en pausa o reprendre anuncis

Motius per posar en pausa els anuncis

Quan els anuncis ja s'estiguin publicant, pot ser que en alguna ocasió us interessi aturar-los. Per exemple, si publiqueu un anunci d'abrics de llana a Espanya, és probable que no us calgui publicar-lo a l'estiu. A la tardor, però, potser us interessa reprendre'n a publicació.

Quan poseu en pausa l'anunci, podeu desar-lo per a més endavant sense haver de tornar a escriure'l i a enviar-lo a revisió.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Instruccions

Posar en pausa o reprendre un sol anunci

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Seleccioneu el punt verd que hi ha al costat de l'anunci que voleu posar en pausa.
  5. Al menú, seleccioneu Posa en pausa per posar l'anunci en pausa o Activa per reprendre'l.

Posar en pausa o reprendre diversos anuncis

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Marqueu les caselles de selecció situades al costat dels anuncis que vulgueu posar en pausa o reprendre.
  5. A la part superior de la taula, seleccioneu Edita.
  6. Al menú, seleccioneu Posa en pausa per posar l'anunci en pausa o Activa per reprendre'l. En aquest menú desplegable també teniu les opcions següents:
    • Treure tots els anuncis. Obteniu més informació.
    • Seleccionar Canvia els anuncis de text per substituir els detalls de diversos anuncis amb un mateix títol, descripció o pàgina de destinació.

Recordatori

Teniu un control absolut sobre els anuncis. Podeu aturar-los durant el temps que vulgueu i reactivar-los en qualsevol moment. Els anuncis no acumulen càrrecs mentre estan en pausa.

Consell

Utilitzeu les regles automàtiques per posar en pausa o reprendre els anuncis que compleixin unes condicions concretes, com ara els anuncis especials que promocionen un esdeveniment; això us pot ajudar a estalviar temps. Obteniu més informació.