Vänta på att saldot ska uppdateras efter en betalning

Hur lång tid det tar innan din betalning syns i ditt Google Ads-konto beror på hur du betalar dina fakturor. Följande är vad du kan förvänta dig:

• Check: Det kan ta upp till fem arbetsdagar innan saldot på ditt Google Ads-konto uppdateras efter att vi har tagit emot din check. Om du gör en internationell betalning tar det längre tid.
  • Elektronisk överföring: Det kan ta upp till fem arbetsdagar innan saldot på ditt Google Ads-konto uppdateras efter att överföringen påbörjades.
  • Kreditkort: Det kan ta upp till 24 timmar innan saldot på ditt Google Ads-konto uppdateras efter att du har gjort en kreditkortsbetalning. Kontakta banken eller kreditkortsföretaget om betalningen avvisas.

Läs mer om handläggningstid för betalningar i ditt land

Ta reda på var du hittar slutförda betalningar i ditt Google Ads-konto och se tips på hur du genomför betalningar.

Här kan du se din betalning

När vi har behandlat din betalning syns det på följande platser när du klickar på Fakturering Faktureringsikon.

• Översikt – Gå till avsnittet Belopp som ska betalas och leta efter Din senaste betalning var. Där ser du datum och belopp för din senast behandlade betalning.
  • Fakturor – Kolumnerna Betalt belopp och Saldo i tabellen uppdateras när en betalning har tillämpats på en eller flera fakturor.
  • Transaktioner – Betalningar visas som rader i månadstabellerna. Välj Översiktsvy för att snabbt skilja mellan betalningar och kostnader.
Öppna Google Ads

Tips

Om ditt kontosaldo inte uppdateras inom den angivna tidsperioden för din betalningstyp ber vi dig kontakta det lokala betalningsteamet för Google Ads på collections@google.com. Obs! Använd denna e-postadress för att kontakta teamet endast om du har månadsvis fakturering.