Vilande faktureringsuppgifter

Ibland kan vissa uppgifter på fliken Fakturering vara märkta som "vilande". Oroa dig inte, det betyder bara att vi kontrollerar att alla ändringar i ditt konto är korrekta.

När du ändrar dina kontouppgifter kontrollerar vi uppgifterna en extra gång. Vi kan också komma att be dig bekräfta ändringarna. Här följer några exempel:

• Vi ber dig bekräfta företagets namn, adress och momsuppgifter innan vi godkänner ditt konto för månadsvis fakturering.
  • Vi ber dig godkänna de ändringar som en säljare utför åt dig innan vi uppdaterar ditt konto.

Granskningar genomförs normalt inom två arbetsdagar. Kontrollera din e-post eller hör med din primära faktureringskontakt om det är så att vi väntar på svar för att kunna slutföra granskningen.

Om du vill läsa mer om granskningen kan du klicka på Detaljer vid meddelandet om att dina uppgifter är vilande i väntan på granskning.