Sobre les opcions de configuració d'idioma, format de número, zona horària i moneda

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Podeu fer canvis en determinades opcions de configuració del compte de Google Ads, com ara l'idioma de visualització i el format de número. Tingueu present que, encara que modifiqueu la configuració, la manera com els usuaris veuen els vostres anuncis no canviarà. En aquest article s'explica com podeu canviar l'idioma de visualització i el format de número i què heu de fer si les opcions de configuració de zona horària o de moneda són incorrectes.

Canviar l'idioma de visualització

L'idioma de visualització és l'idioma en què veieu Google Ads. Si voleu canviar l'idioma en què es mostren els vostres anuncis, obteniu més informació sobre com funciona la segmentació per idioma.

De manera predeterminada, el vostre compte utilitza l'idioma del Compte de Google. Les instruccions següents indiquen com es pot configurar un altre idioma per a Google Ads.

1. Aneu a les preferències del compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la secció Idioma de visualització i format de número per desplegar-la. Tot seguit, feu clic al menú desplegable "Idioma de visualització" i seleccioneu un idioma.
  3. Feu clic a Desa.

Canviar el format de número

El format de número permet canviar la manera com s'utilitzen les comes i els punts en mostrar xifres a Google Ads, com ara 2.000,50 o 2,000.50.

No tots els idiomes de visualització disposen de tots els formats de número. De fet, en alguns idiomes només en podeu triar un, de manera que és possible que no pugueu editar aquesta opció de configuració segons quin sigui el vostre idioma.

1. Aneu a les preferències del compte de Google Ads.
  2. Feu clic per desplegar la secció Idioma de visualització i format de número. Tot seguit, feu clic al menú desplegable "Format de número" i seleccioneu el format que voleu utilitzar (per país).
  3. Feu clic a Desa.
Configuració de la zona horària

La zona horària es defineix de manera permanent quan configureu el compte. Aquesta opció de configuració no es pot actualitzar perquè és una part fonamental dels informes i de la facturació del compte.

Si voleu gestionar els anuncis en una zona horària diferent, heu de crear un altre compte i definir la zona horària que vulgueu en el moment de la creació del compte.

La zona horària que trieu afecta els vostres informes i les estadístiques. Per exemple, els informes que segmenteu per hora mostraran uns resultats conformes a la zona horària del compte. Els comptes de Google Ads es poden definir segons la majoria de les zones horàries estàndard del món, amb més de 200 opcions per triar.

Totes les zones horàries han d'estar en increments d'una hora o de mitja hora respecte a l'hora del meridià de Greenwich (GMT). El sistema de Google Ads no és compatible amb les poques zones horàries que estan desfasades un quart d'hora respecte a l'hora GMT. Haureu de triar una altra zona horària per al compte.

Nota: si bé podeu triar la zona horària que vulgueu per al compte, els elements de les pàgines de facturació només es mostren en l'hora estàndard del Pacífic d'Amèrica del Nord (PST). Recordeu que la selecció de zona horària només afecta l'administració del compte. La zona horària que trieu no repercuteix en les ubicacions on es pot mostrar el vostre anunci.

Per definir la zona horària en un compte nou:

1. Creeu un compte.
  2. Empleneu la informació del compte i definiu la zona horària que vulgueu a la pàgina "Facturació".
Triar la configuració de la zona horària en un compte de gestor

Google pot restablir la zona horària d'un compte de gestor només una vegada; per tant, heu de triar amb cura la nova zona horària. Les sol·licituds per canviar zones horàries han de provenir d'un usuari administrador, i només es pot canviar la zona horària cap a l'est, per exemple, de l'hora del meridià de Greenwich (GMT) a l'hora estàndard de l'Índia (IST). Si ja hem restablert la vostra zona horària una vegada a petició vostra, no es pot tornar a canviar.

Podeu sol·licitar un canvi de la zona horària del vostre compte de gestor aquí.

Nota: ja no s'admeten canvis de zona horària en comptes de difusió.

Configuració de la vostra moneda

La moneda es defineix de manera permanent quan configureu el compte. Aquesta opció de configuració no es pot canviar perquè s'utilitza per determinar la modalitat de facturació.

Si voleu pagar en una moneda diferent, heu de crear un altre compte de Google Ads i definir la moneda que vulgueu en el moment de crear-lo.

Per definir la moneda en un compte nou, seguiu aquests passos:

1. Creeu un compte.
  2. Empleneu la informació del compte i definiu la moneda que vulgueu a la pàgina "Facturació".

Les opcions de moneda poden variar en funció del país on hàgiu registrat el compte. En alguns països només es poden utilitzar unes monedes determinades.

Copiar campanyes en un compte nou

Si heu de crear un altre compte per canviar la zona horària o la moneda, us recomanem que utilitzeu les solucions que trobareu més avall per copiar les campanyes al compte nou. Tingueu present que l'historial de dades no es copiarà.

Si teniu un compte de gestor, podeu copiar fàcilment campanyes i altres entitats al compte nou mitjançant la funció de copiar i enganxar.

Si no teniu cap compte de gestor, podeu copiar campanyes del compte antic al nou mitjançant Google Ads Editor, l'aplicació de Google per gestionar campanyes fora de línea.

Per copiar campanyes mitjançant Google Ads Editor, seguiu aquests passos:

1. Creeu un compte.
  2. Baixeu i instal·leu Google Ads Editor.
  3. Baixeu el compte antic i el compte nou a Google Ads Editor.
  4. A Google Ads Editor, copieu les campanyes del compte antic i enganxeu-les al compte nou.
  5. A l'extrem superior dret d'Ads Editor, feu clic a Publica per publicar els canvis.
  6. A Google Ads, obriu el compte nou i comproveu que s'hi hagin copiat les campanyes.
  7. Comproveu que totes les opcions de configuració del compte siguin correctes.