Om åtkomstnivåer i ditt AdWords-konto

Om du behöver dela ditt AdWords-konto med andra personer i ditt företag kan du bjuda in dem att dela åtkomst via sitt eget Google-konto. Varje gång du beviljar åtkomst till ditt AdWords-konto kan du välja vilka funktioner användarna ska få tillgång till genom att tilldela dem en åtkomstnivå.

I den här artikeln beskriver vi de olika åtkomstnivåerna och vilka funktioner som är tillgängliga på varje nivå.

Läs också om hur du beviljar eller säger upp åtkomst till ditt AdWords-konto.

Åtkomstnivåer

Kontoåtkomstnivå Endast e-post Skrivskyddad Standard Administrativ
Kan få e-postmeddelanden och rapporter
Kan logga in och skapa rapporter
Kan bläddra på sidorna Kampanjer, Rekommendationer, Verktyg och Kontoinställningar
Kan bevilja åtkomst endast via e-post
Kan redigera alla delar av ett konto och dess kampanjer
Kan ge kontoåtkomst, ändra åtkomstnivåer och avbryta inbjudningar från andra användare
Kan ta emot och avvisa begäranden om länkar till förvaltarkonton
Kan ta bort länk till förvaltarkonton

Åtkomst till förvaltarkonton

Om du har godkänt en inbjudan om att länka till ett förvaltarkonto kan personer som har administrativ åtkomst till förvaltarkontot få aviseringar via e-post och hantera alla delar av ditt konto och kampanjerna i det. De kan också ändra andra personers åtkomstnivå och i vissa fall säga upp andras åtkomstnivå. Läs mer om åtkomstnivåer för förvaltarkonton.

Åtkomst till fakturering och betalning

Du kan hantera vilka användare som kan utföra uppgifter som att göra betalningar, ändra betalningsmetoder och ta emot fakturor genom att lägga till eller ta bort användare från din betalningsprofil på Google i Google betalningscenter.