Tietoja kieli-, numeromuoto-, aikavyöhyke- ja valuutta-asetuksista

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Voit muuttaa tiettyjä Google Ads ‑tilin asetuksia, kuten näyttökieltä ja numeromuotoa. Muista, että asetusten muuttaminen ei vaikuta siihen, miten ihmiset näkevät mainoksesi. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten vaihdat näyttökielen ja numeromuodon sekä mitä voit tehdä, jos aikavyöhyke- tai valuutta-asetuksesi ovat väärin.

Näyttökielen muuttaminen

Näyttökieli on Google Adsissa käytettävä kieli. Jos haluat vaihtaa mainoksissasi käytetyn kielen, lue lisää kielikohdistuksen käytöstä.

Tililläsi käytetään oletuksena Google-tilisi kieltä. Näin voit valita Google Adsiin jonkin toisen kielen:

1. Siirry Google Adsin tiliasetuksiin.
  2. Laajenna Näyttökieli ja numeromuoto ‑kohta klikkaamalla sitä ja valitse avattavasta Näyttökieli-valikosta haluamasi kieli.
  3. Klikkaa Tallenna.

Numeromuodon muuttaminen

Numeromuodon muuttaminen vaikuttaa siihen, miten pisteitä ja pilkkuja käytetään Google Adsissa näkyvissä numeroissa (esim. 2,000.50 tai 2.000,50).

Kaikki mahdolliset numeromuodot eivät ole käytettävissä kaikilla näyttökielillä. Joitakin näyttökieliä käytettäessä voit valita vain yhden numeromuodon, joten riippuu kielestäsi, voitko muuttaa tätä asetusta.

1. Siirry Google Adsin tiliasetuksiin.
  2. Laajenna Näyttökieli ja numeromuoto ‑kohta klikkaamalla sitä ja valitse avattavasta Numeromuoto-valikosta haluamasi muoto (maan mukaan).
  3. Klikkaa Tallenna.
Aikavyöhykeasetus

Aikavyöhyke valitaan pysyvästi tilin luomisen yhteydessä. Asetusta ei voi muuttaa, koska sillä on niin keskeinen vaikutus tilisi raportointiin ja laskutukseen.

Jos haluat käyttää mainostesi hallinnassa eri aikavyöhykettä, sinun on luotava uusi tili ja valittava haluamasi aikavyöhyke tiliä luodessasi.

Valitsemasi aikavyöhyke vaikuttaa raportteihisi ja tilastoihisi. Jos esimerkiksi ryhmittelet raportit ajan mukaan, raporteissa näkemäsi tulokset perustuvat tilisi aikavyöhykkeeseen. Valittavissa on yli 200 aikavyöhykettä, joten voit valita Google Ads ‑tilin aikavyöhykkeeksi lähes minkä tahansa maailman vakioaikavyöhykkeistä.

Valittavan aikavyöhykkeen ja Greenwichin ajan eron on oltava täysiä tunteja tai täysiä puolia tunteja. Jos paikallinen aikavyöhykkeesi kuuluu niihin harvoihin aikavyöhykkeisiin, joiden poikkeama GMT-ajasta on neljännestunti, Google Ads ‑järjestelmä ei tue aikavyöhykettäsi. Valitse tässä tapauksessa tilillesi jokin muu aikavyöhyke.

Huom. Voit valita tilisi aikavyöhykkeen, mutta kaikki laskutussivujesi tiedot näkyvät Tyynenmeren normaaliajassa (PST). Muista, että aikavyöhykkeen valinnalla on vaikutusta vain tilisi hallintaan. Valinta ei vaikuta sijainteihin, joissa mainoksesi voi näkyä.

Näin valitset aikavyöhykkeen uudella tilillä:

1. Luo uusi tili.
  2. Täytä tilitiedot ja valitse Laskutus-sivulta haluamasi aikavyöhyke.
Aikavyöhykeasetuksen valitseminen hallinnoijan tilillä

Google voi resetoida hallinnoijan tilisi aikavyöhykkeen vain kerran, joten valitse uusi aikavyöhyke huolellisesti. Aikavyöhykkeen muuttamispyynnön on tultava järjestelmänvalvojalta, ja aikavyöhykettä voidaan siirtää vain itään päin, esimerkiksi GMT:stä (Greenwich Mean Time) IST:hen (India Standard Time). Jos aikavyöhykkeesi on resetoitu pyynnöstäsi jo kerran, sitä ei voi muuttaa uudestaan.

Voit pyytää hallinnoijan tilisi aikavyöhykkeen muuttamista täältä.

Huom. Aikavyöhykkeen muuttamista ei enää tueta mainontatileillä.

Valuutta-asetus

Valuutta valitaan pysyvästi tilin luomisen yhteydessä. Tätä asetusta ei voi päivittää, koska laskutuksesi määräytyy sen mukaan.

Jos haluat maksaa eri valuutalla, sinun on luotava uusi Google Ads ‑tili ja valittava haluamasi valuutta tiliä luodessasi.

Näin valitset valuutan uudella tilillä:

1. Luo uusi tili.
  2. Täytä tilitiedot ja valitse Laskutus-sivulta haluamasi valuutta.

Valuuttavaihtoehdot määräytyvät sen maan mukaan, jossa tilisi on rekisteröity. Kaikki valuutat eivät ole käytössä kaikissa maissa.

Kampanjoiden kopioiminen uudelle tilille

Jos sinun on luotava uusi tili, jotta voit vaihtaa aikavyöhykkeen tai valuutan, voit kopioida kampanjasi uudelle tilille alla mainittujen ratkaisujen avulla. Huomaa, että näitä ratkaisuja käytettäessä tilillä oleva aiempi data ei kopioidu.

Jos sinulla on hallinnoijan tili, voit kopioida helposti kampanjat ja muut kohteet uudelle tilille käyttämällä kopioi ja liitä ‑ominaisuutta.

Jos sinulla ei ole hallinnoijan tiliä, voit kopioida kampanjat vanhalta tililtä uudelle tilille käyttämällä Google Ads Editoria (Googlen sovellus kampanjoiden hoitamiseen offline-tilassa).

Näin kopioit kampanjat Google Ads Editorin avulla:

1. Luo uusi tili.
  2. Lataa ja asenna Google Ads Editor.
  3. Lataa vanha ja uusi tilisi Google Ads Editoriin.
  4. Kopioi kampanjasi ja liitä ne uudelle tilille Google Ads Editorissa.
  5. Julkaise muutokset klikkaamalla Google Ads Editorin oikeasta yläkulmasta Lähetä.
  6. Avaa uusi tilisi Google Adsissa ja tarkista, että kampanjasi ovat kopioituneet.
  7. Tarkista, että kaikki tilin asetukset ovat oikein.