Joukkomuokkausten määritelmä

Joukkomuokkaus tarkoittaa useiden tilin kohteiden samanaikaista muokkaamista. Joukkomuokkausten avulla voit säästää aikaa päivittämällä useita kohteita samanaikaisesti yhdessä tai useissa kampanjoissa.

AdWords tarjoaa useita erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat joukkomuokkausten tekemistä tilillä. Käytettävissä olevat muokkausvaihtoehdot riippuvat siitä, mitä työkalua tai ominaisuutta käytät.

Yleensä voit tehdä joukkomuokkauksia tiliisi seuraavasti:

• AdWords: Voit valita useita kohteita AdWordsissa ja tehdä muutoksia niihin kaikkiin kerralla. Lue lisätietoja muutosten tekemisestä joukkomuokkausten avulla.
  • Joukkolähetykset: Voit ladata laskentataulukon, jossa on tietoja avainsanoista, mainoksista, mainosryhmistä, kampanjoista tai tuoteryhmistä. Voit tehdä muutoksia offline-tilassa ja ladata laskentataulukon siten, että muutokset voidaan ottaa käyttöön AdWords-tilillä. Lue lisätietoja muutosten tekemisestä joukkolatausten avulla.
  • AdWords Editor: Tällä ilmaisella ladattavalla sovelluksella voit hallita AdWords-tiliäsi offline-tilassa ja tehdä helposti joukkomuokkauksia esimerkiksi kampanjoihisi, mainosryhmiisi ja avainsanoihisi. Kun olet tehnyt haluamasi muokkaukset, voit lähettää ne AdWordsiin. Lue lisätietoja AdWords Editorista.
  • AdWords-sovellusliittymä: AdWords-sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat laatia sovelluksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa suoraan AdWords-palvelimen kanssa. Näiden sovellusten avulla mainostajat ja kolmannet osapuolet voivat hallita laajoja tai monimutkaisia AdWords-tilejään entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.
  • AdWords-ohjelmat: Ohjelmien avulla voit tehdä muutoksia automaattisesti AdWords-tilillesi. JavaScript-koodilla voit muuttaa hintatarjouksia, keskeyttää mainosryhmiä ja lisätä avainsanoja suoraan käyttäen kirjoitettuja ohjelmia. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä näitä toimia manuaalisesti AdWords-tililläsi. Lue lisätietoja ohjelmista AdWords-automatisoinnin helpottamista käsittelevältä sivustolta.