Joukkomuokkaukset

Joukkomuokkausten tekeminen tarkoittaa useamman tilissä olevan kohteen muokkaamista yhdellä kertaa. Joukkomuokkausten avulla voit säästää aikaa päivittämällä useita kohteita samanaikaisesti yhdessä tai useissa kampanjoissa.

AdWords tarjoaa useita erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat joukkomuokkausten tekemisessä tilissä. Käytettävissä olevat muokkausvaihtoehdot riippuvat siitä, mitä työkalua tai ominaisuutta käytät.

Yleensä voit tehdä joukkomuokkauksia tiliisi seuraavasti:

• Kampanjoiden, avainsanojen, mainosryhmien ja mainosten yläpuolella näkyvä Muokkaa-painike: Voit valita Kampanjat-, Avainsanat-, Mainosryhmät- tai Mainokset-välilehdellä useita kohteita klikkaamalla kunkin kohteen viereistä ruutua ja valitsemalla sitten Muokkaa. Tämän jälkeen voit halutessasi muokata attribuutteja – kuten hintatarjousta, budjettia tai hakutyyppiä – kaikissa valitsemissasi kohteissa.
  • AdWords Editor: Tämän ilmaisen ladattavissa olevan sovelluksen avulla voit hallita AdWords-tiliä offline-tilassa, jotta voit helposti tehdä joukkomuokkauksia kampanjoihin, mainosryhmiin, avainsanoihin ja muihin asioihin ja siirtää sitten muutoksia takaisin AdWordsiin, kun olet valmis. Lisätietoja AdWords Editorista.
  • AdWords-sovellusliittymä: AdWords-sovellusliittymän avulla kehittäjät voivat laatia sovelluksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa suoraan AdWords-palvelimen kanssa. Näiden sovellusten avulla mainostajat ja kolmannet osapuolet voivat hallita laajoja tai monimutkaisia AdWords-tilejä tehokkaammin ja luovemmin.