Sobre la verificació

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Per tal d'oferir un ecosistema publicitari segur i fiable als usuaris, Google demanarà als anunciants que completin un o diversos programes de verificació. A continuació teniu alguns exemples dels programes de verificació que és possible que hàgiu de completar. Consulteu una llista més detallada aquí.

Els anunciants també han de complir les polítiques de Google Ads. Obteniu informació sobre què passa si infringiu les nostres polítiques.

Programa de verificació de l'anunciant

El programa de verificació de l'anunciant és el programa unificat de verificació de Google que consolida la verificació d'identitat i la d'operacions empresarials en un sol procés. El programa consta d'una sèrie de passos que els anunciants han de seguir i completar. En aquest programa, es demanarà als anunciants que proporcionin informació bàsica sobre la seva empresa i la seva identitat. Tindran 30 dies per iniciar la verificació i 30 dies més per completar-la.

Els anunciants rebran una notificació per correu electrònic i al compte quan se'ls hagi seleccionat per al programa de verificació de l'anunciant. A continuació s'indiquen els detalls del programa de verificació de l'anunciant.

Sobre la vostra empresa

En el primer pas del programa de verificació de l'anunciant, Google farà als anunciants algunes preguntes bàsiques relacionades amb el seu compte de Google Ads i la seva empresa a la secció "Sobre la vostra empresa". Aquestes preguntes ens ajudaran a entendre millor la vostra empresa. Aquí teniu alguns exemples de preguntes que pot ser que hàgiu de respondre:

• La vostra empresa és una agència de publicitat?
  • Qui paga els vostres anuncis?
  • Anuncieu els vostres propis productes o serveis, o els d'algú altre?
  • A quin sector (o sectors) pertanyeu?

La persona encarregada de completar aquesta secció ha de ser un administrador del compte de Google Ads que estigui familiaritzat amb les operacions empresarials i les pràctiques publicitàries del vostre compte de Google Ads. Tindreu 30 dies per enviar les respostes. Si no ho feu, passat el 30è dia els vostres comptes es posaran en pausa. Obteniu més informació sobre la posada en pausa dels comptes

Les respostes a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa" determinaran els requisits de verificació i dirigiran els anunciants als passos següents de la verificació addicional, que poden incloure la verificació d'identitat, la verificació d'operacions empresarials o totes dues.

Verificar la identitat

Quan hàgiu respost a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa", pot ser que se us demani que verifiqueu el vostre nom legal mitjançant el procés de verificació d'identitat de l'anunciant o de verificació d'operacions empresarials. Segons com hàgiu configurat el compte de Google Ads, se us pot demanar que feu la verificació per a la vostra organització o per a l'organització del vostre client (si treballeu per a una agència). Així doncs, Google verificarà la vostra identitat i generarà una comunicació en tots els anuncis que publiqueu en què es mostrarà el vostre nom i ubicació. Obteniu més informació sobre la transparència i les comunicacions als anuncis aquí.

Aquesta verificació l'ha de completar un representant autoritzat que sigui administrador del compte de Google Ads o del perfil de pagaments que paga els anuncis. Tindreu 30 dies per completar correctament aquesta verificació i la resta de verificacions sol·licitades (si escau) un cop inicieu aquest procés. Si no es completen o no es compleixen els requisits de verificació en el període de temps especificat, el compte es posarà en pausa. Tingueu present que el compte es posarà en pausa cap al final del 30è dia només si els anunciants no han completat o no compleixen els requisits. Obteniu més informació sobre la posada en pausa dels comptes.

Consulteu més instruccions sobre com podeu completar la verificació d'identitat aquí

Verificar les operacions empresarials

En funció de les vostres respostes a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa", pot ser que us demanem que verifiqueu informació sobre les vostres operacions empresarials (si escau) i que proporcioneu documentació de suport, com ara el vostre model empresarial, la informació de registre de l'empresa, els tipus de serveis que oferiu, les vostres pràctiques empresarials i les relacions que teniu amb les marques i els productes anunciats o amb tercers (si escau).

Tindreu 30 dies per completar correctament la verificació d'operacions empresarials i la resta de verificacions sol·licitades (si escau) un cop inicieu aquest procés. Si no es completen o no es compleixen els requisits de verificació en el període de temps especificat, el compte es posarà en pausa. Tingueu present que el compte es posarà en pausa cap al final del 30è dia només si els anunciants no han completat o no compleixen els requisits. Obteniu més informació sobre la posada en pausa dels comptes.

Obteniu més informació sobre la verificació d'operacions empresarials aquí.

Criteris de selecció per al programa de verificació de l'anunciant

Els anunciants que han de completar el programa de verificació de l'anunciant de Google es poden seleccionar en funció dels criteris d'exemple següents:

• És possible que se seleccionin anunciants perquè completin la verificació si, per exemple, el seu comportament publicitari o el contingut dels seus anuncis es considera com a potencialment enganyós. Volem assegurar-nos que els usuaris entenguin qui proporciona els productes o serveis anunciats als anuncis de Google.
  • Com a part d'un llançament per fases de diverses iniciatives de Google per proporcionar transparència segons les quals tots els anunciants hauran de completar en algun moment el programa de verificació de l'anunciant, que inclou els passos indicats anteriorment. Actualment, Google admet la verificació d'identitat dels anunciants registrats en aquestes regions
  • Per tal d'oferir una capa de protecció addicional als usuaris, pot ser que Google sol·liciti que els anunciants completin el programa de verificació de l'anunciant si, per exemple, mostren anuncis en consultes relacionades amb marques o consultes d'usuaris en verticals empresarials o sectors susceptibles d'abús, de frau i d'estafes (com ara viatges, serveis d'atenció al client o d'assistència tècnica i serveis financers). Si se sol·licita a un anunciant que completi la verificació addicional, pot ser que el rendiment de la seva campanya es vegi afectat quan s'anunciï en determinades consultes restringides per Google. Completar correctament les verificacions sol·licitades ajudarà a millorar el rendiment de les campanyes (si escau).
Posada en pausa immediata d'un compte per al programa de verificació de l'anunciant

En determinades circumstàncies, és possible que posem en pausa els vostres comptes de Google Ads immediatament un cop iniciat el programa de verificació de l'anunciant. Això vol dir que els vostres anuncis no es podran difondre fins que no completeu correctament el programa.

Posarem el vostre compte en pausa immediatament pels motius següents:

Per determinar si el compte d'un anunciant s'ha de posar en pausa durant el procés de verificació, és possible que revisem informació de diverses fonts, inclosos, entre d'altres, les resolucions o els advertiments normatius sobre les pràctiques empresarials d'un anunciant, o bé les reclamacions sobre suplantació d'identitat o estafes fetes per particulars, empreses i altres entitats.

Un cop completat correctament el procés de verificació, els comptes de l'anunciant es tornaran a activar i els anuncis que compleixin les polítiques de Google Ads es podran difondre. Ara bé, els comptes que no compleixin els requisits d'aquest programa de verificació romandran en pausa.

Com utilitza Google la vostra informació

Google farà servir la informació que proporcioneu per:

1. Verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials.
  2. Mostrar una comunicació enllaçada des de qualsevol anunci que publiqueu, que inclogui el vostre nom o el de l'empresa que representeu i la vostra ubicació.

Obteniu més informació sobre la transparència dels anunciants i les comunicacions.

A mesura que ampliem els nostres esforços per oferir més transparència, farem públiques algunes dades dels vostres comptes i les vostres campanyes d'anuncis de Google Ads, com ara:

• L'historial de canvis de nom de l'anunciant
  • Les creativitats d'anuncis
  • Les dates i ubicacions en què s'han difós els anuncis
  • Els anuncis trets o comptes suspesos per motius legals o relacionats amb les polítiques.
  • La informació de contacte de l'empresa

No es publicaran la informació de contacte personal, els números de telèfon ni les adreces electròniques.

Com es mostren les comunicacions en diferents formats d'anunci

A la Cerca de Google, la comunicació es mostra a la secció "Sobre aquest anunciant".

A YouTube, la comunicació es mostra a la secció "Per què aquest anunci?", a la qual es pot accedir mitjançant la icona d'informació  o la icona de tres punts .

Als llocs web i a les aplicacions que col·laboren amb Google per publicar anuncis de display, la comunicació es mostra a la secció "Per què aquest anunci?", a què es pot accedir mitjançant la icona d'AdChoices Icona d'AdChoices.

Recordatori
  • Si voleu publicar anuncis electorals, en determinats països també haureu de completar la verificació d'anuncis electorals.
  • Si detectem que infringiu la nostra política de Google Ads o que heu proporcionat informació falsa durant el programa de verificació, la vostra verificació es revocarà i és possible que el vostre compte se suspengui.
  • Google es reserva el dret de tornar a verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials. Rebreu una notificació quan ho hàgiu de fer. Per exemple, és possible que se us demani que torneu a verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials si hi ha algun canvi significatiu al vostre compte de Google Ads.
  • Google pot actualitzar aquests requisits de verificació en qualsevol moment.

Contingut restringit

Per protegir els nostres usuaris, només permetem que els anunciants legítims promocionin contingut associat a determinats sectors regulats, com ara apostes i jocs, assistència sanitària i medicaments i productes i serveis financers. Si voleu anunciar aquest contingut a la nostra plataforma, és possible que hàgiu de completar el programa de verificació per demostrar que compliu els requisits de llicència locals. És possible que també hàgiu de completar comprovacions d'identitat addicionals.

Revisem contínuament les nostres polítiques d'anuncis tenint en compte els canvis dels sectors i les tendències d'abús, i és possible que introduïm requisits de verificació nous per a determinats continguts.

Formats i funcions d'anunci

Per garantir la qualitat dels anuncis, és possible que demanem als anunciants que completin verificacions addicionals per accedir a funcions i formats d'anunci avançats de Google Ads, com ara anuncis HTML5 i Anuncis de serveis locals. Revisem tots els nostres formats d'anunci per detectar infraccions de les polítiques i abusos, i és possible que introduïm requisits de verificació nous per poder accedir a determinats formats d'anunci.

Responsabilitat de l'anunciant

D'acord amb el que preveuen els termes i condicions de Google Ads, els anunciants són els únics responsables de l'ús que fan de Google Ads. Els anunciants que enviïn informació falsa en el marc dels nostres programes de verificació es consideraran infractors de la nostra política d'elusió dels sistemes. Google fa tot el possible per revisar i validar la informació que proporcionen els anunciants en el marc d'aquests programes de verificació, però no garanteix ni assumeix la responsabilitat del contingut ni de l'activitat dels anunciants.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.