Sobre la verificació

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Per tal d'oferir un ecosistema segur i fiable als usuaris, i complir els nous reglaments, Google demanarà als anunciants que completin un o més programes de verificació. A continuació teniu alguns exemples dels programes de verificació que és possible que hàgiu de completar. Podeu consultar-ne una llista més detallada.

Els anunciants també han de complir les polítiques de Google Ads. Obteniu informació sobre les conseqüències d'infringir les nostres polítiques.

Programa de verificació de l'anunciant

Els usuaris de Display & Video 360 poden obtenir més informació sobre el programa de verificació de l'anunciant per a aquesta plataforma al Centre d'ajuda de Display & Video 360.

El programa de verificació de l'anunciant inclou un conjunt de passos que els anunciants han de seguir i completar. En aquest programa, es demanarà als anunciants que proporcionin informació bàsica sobre la seva empresa i la seva identitat.

Quan Google hagi verificat la informació de l'anunciant, mostrarà al Centre de transparència publicitària i a les comunicacions sobre els anuncis dades com ara el nom de l'anunciant, la seva ubicació i els anuncis que ha difós durant un període de temps determinat a les plataformes de Google (incloses la Cerca de Google i YouTube). A fi de complir les legislacions aplicables, és possible que Google hagi de revelar determinada informació addicional sobre els anunciants i les seves campanyes publicitàries als usuaris dels serveis, en funció del país. Obteniu més informació sobre la transparència dels anuncis.

Com utilitza Google la vostra informació

Google farà servir la informació que proporcioneu per:

• Verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials.
  • Mostrar una comunicació enllaçada des de qualsevol anunci que publiqueu, que inclogui el vostre nom o el de l'empresa que representeu i la vostra ubicació.

A mesura que ampliem els nostres esforços per oferir més transparència, farem pública certa informació dels vostres comptes i les vostres campanyes publicitàries de Google Ads, com ara:

• L'historial de canvis de nom de l'anunciant.
  • Les creativitats d'anuncis.
  • Les dates i ubicacions en què s'han difós els anuncis.
  • Els anuncis trets o comptes suspesos per motius legals o relacionats amb les polítiques.
  • La informació de contacte de l'empresa.

Obteniu més informació sobre la transparència dels anuncis.

Com es mostren les comunicacions als diferents formats d'anunci

A la Cerca de Google, les comunicacions es mostren a la secció "Sobre aquest anunciant" d'El meu centre d'anuncis.

A YouTube, les comunicacions es mostren a El meu centre d'anuncis, al qual es pot accedir mitjançant la icona d'informació Activity Information o la icona de tres punts 3 dot icon.

Als llocs web i a les aplicacions que col·laboren amb Google per publicar anuncis de display, les comunicacions es mostren a la secció "Per què aquest anunci?", a la qual es pot accedir mitjançant la icona d'AdChoices Icona d'AdChoices.

Procés de verificació

Els anunciants seleccionats per sotmetre's al programa de verificació de l'anunciant rebran una notificació de Google al compte o un correu electrònic en què s'indicarà la data límit (si n'hi ha) per completar la verificació. Els anunciants poden comprovar si són aptes a la pàgina Verificació de l'anunciant i poden escollir verificar-se proactivament.

Recordatori

• Si voleu publicar anuncis electorals, en determinats països també haureu de completar la verificació d'anuncis electorals.
  • És possible que es requereixin certificacions addicionals per publicar anuncis en determinats verticals restringits, com ara els serveis financers.
  • Si detectem que infringiu la nostra política de Google Ads o que heu proporcionat informació falsa durant el programa de verificació, la vostra verificació es revocarà i és possible que el vostre compte se suspengui.
  • Google es reserva el dret de verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials de nou. Rebreu una notificació quan calgui fer aquesta verificació. Per exemple, és possible que se us demani que torneu a verificar la vostra identitat o les vostres operacions empresarials si hi ha canvis significatius al vostre compte de Google Ads, com ara canvis en el vostre perfil de pagaments. Fins que la verificació no es completi correctament, alguns anuncis del compte (p. ex., els anuncis de serveis financers) es posaran en pausa.
  • Google pot actualitzar aquests requisits de verificació en qualsevol moment.

Si s'indica una data límit per completar la verificació

A partir del dia que hagin rebut la notificació, els anunciants disposaran de 30 dies per iniciar la verificació i de 30 dies més per completar-la correctament. Si no la completen o no en compleixen els requisits dins del període de temps indicat, se'ls posarà en pausa el compte. Obteniu més informació sobre la posada en pausa de comptes.

Per seleccionar els anunciants que han de completar el seu programa de verificació de l'anunciant dins d'una data límit concreta, Google es basa en els criteris d'exemple següents:

• Com a part d'un llançament per fases de diverses iniciatives de Google per proporcionar transparència, tots els anunciants hauran de completar en algun moment el programa de verificació de l'anunciant de Google, que inclou els passos indicats anteriorment. Actualment, Google admet la verificació d'identitat per als anunciants registrats en aquestes regions.
  • Es poden seleccionar anunciants perquè completin la verificació si, per exemple, es considera que el seu comportament publicitari o el contingut dels seus anuncis són potencialment enganyosos. Volem assegurar-nos que els usuaris entenguin qui proporciona els productes o serveis anunciats als anuncis de Google.
  • Per tal d'oferir una capa de protecció addicional als usuaris, Google pot sol·licitar als anunciants que completin el programa de verificació de l'anunciant si, per exemple, utilitzen la segmentació multigeogràfica, mostren anuncis en consultes relacionades amb marques o en consultes d'usuaris de verticals empresarials o sectors susceptibles d'abús, d'activitat no vàlida i d'estafes (com ara viatges, serveis d'atenció al client o d'assistència tècnica i serveis financers). Si se sol·licita a un anunciant que completi la verificació addicional, pot ser que el rendiment de les seves campanyes es vegi afectat quan s'anunciï en determinades consultes restringides per Google. Completar correctament les verificacions sol·licitades pot ajudar a millorar el rendiment de les campanyes (si escau).
  • És possible que se sol·liciti als anunciants que tinguin els comptes suspesos a causa d'una infracció de les polítiques de Google Ads que completin correctament aquesta verificació per apel·lar contra la suspensió del compte. En aquest cas, els comptes d'aquests anunciants romandran suspesos fins que s'accepti l'apel·lació.

Si no s'indica cap data límit per completar la verificació

És possible que els anunciants vegin una opció per completar el programa de verificació de l'anunciant sense cap data límit en casos com els següents:

• Per verificar proactivament els seus comptes.
  • Per accedir als formats i a les funcions d'anunci avançats de Google Ads, com ara informació d'empresa. Google revisa tots els formats d'anunci per detectar infraccions de les polítiques i usos abusius, i pot introduir requisits de verificació nous per accedir a determinats formats i funcions d'anunci.
  • Per treure els límits aplicats als seus comptes.

Els anunciants podran continuar publicant anuncis encara que no hagin iniciat o completat la verificació, o no compleixin els requisits del programa de verificació.

Nota: si un anunciant envia informació falsa com a part dels nostres programes de verificació o no compleix els requisits d'edat de Google, el seu compte se suspendrà i els seus anuncis no es difondran, fins i tot si no se li ha donat una data límit per completar la verificació.

Si es posa en pausa el compte immediatament després d'iniciar el programa de verificació de l'anunciant

En determinades circumstàncies, és possible que posem en pausa els vostres comptes de Google Ads immediatament un cop iniciat el programa de verificació de l'anunciant. Això vol dir que els vostres anuncis no es podran difondre fins que no completeu correctament el programa.

Posarem el vostre compte en pausa immediatament pels motius següents:

Per determinar si el compte d'un anunciant s'ha de posar en pausa durant el procés de verificació, és possible que revisem informació de diverses fonts, inclosos, entre d'altres, els advertiments normatius, les resolucions sobre les pràctiques empresarials d'un anunciant, o bé les reclamacions fetes per usuaris, empreses i altres entitats sobre suplantació d'identitat o estafes.

Un cop completat correctament el procés de verificació, els comptes de l'anunciant es reactivaran i tots els anuncis que compleixin les polítiques de Google Ads es podran difondre. Ara bé, els comptes que no compleixin els requisits d'aquest programa de verificació romandran en pausa.

Passos per iniciar la verificació de l'anunciant

El programa de verificació de l'anunciant inclou diversos passos, com ara emplenar un qüestionari sobre l'empresa de l'anunciant, i verificar la identitat de l'anunciant i les seves operacions empresarials o totes dues. Tanmateix, els passos que cal seguir per completar la verificació de l'anunciant poden ser diferents en el cas d'alguns comptes de Google Ads, en funció de l'estructura i la configuració de facturació que tinguin, i de si publiquen anuncis en nom d'una organització o d'un particular. Consulteu el vostre compte de Google Ads i seguiu les instruccions proporcionades per completar el procés de verificació.

A continuació s'indiquen els detalls del programa de verificació de l'anunciant:

Sobre la vostra empresa

En el primer pas del programa de verificació de l'anunciant, Google farà als anunciants algunes preguntes bàsiques relacionades amb el seu compte de Google Ads i la seva empresa a la secció "Sobre la vostra empresa". Aquestes preguntes ens ajudaran a entendre millor la vostra empresa. Aquí teniu alguns exemples de preguntes que pot ser que hàgiu de respondre:

• La vostra empresa és una agència de publicitat?
  • Qui paga els vostres anuncis?
  • Anuncieu els vostres propis productes o serveis, o els d'algú altre?
  • A quin sector (o sectors) pertanyeu?

La persona encarregada de completar aquesta secció ha de ser un administrador del compte de Google Ads que estigui familiaritzat amb les vostres operacions empresarials i les pràctiques publicitàries del vostre compte de Google Ads. Si se us dona un període de temps determinat per iniciar la verificació (30 dies), se us indicarà amb una notificació al compte i per correu electrònic que envieu les respostes dins d'aquest període. Si no ho feu, el compte es posarà en pausa quan finalitzi la data límit.

Obteniu més informació sobre la posada en pausa de comptes.

Les respostes a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa" determinaran els requisits de verificació i dirigiran els anunciants als passos següents de la verificació addicional, que poden incloure verificar la vostra identitat, les vostres operacions empresarials, o totes dues.

Verificar la identitat

Quan hàgiu respost a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa", pot ser que se us demani que verifiqueu el vostre nom legal mitjançant el procés de verificació d'identitat de l'anunciant o de verificació d'operacions empresarials. Segons com hàgiu configurat el compte de Google Ads, se us pot demanar que feu la verificació per a la vostra organització o per a l'organització del vostre client (si treballeu per a una agència). Google verificarà la vostra identitat i, en tots els anuncis que publiqueu, generarà una comunicació en què es mostrarà el vostre nom i ubicació. Obteniu més informació sobre la transparència i les comunicacions sobre els anuncis aquí.

Aquesta verificació l'ha de completar un representant autoritzat que sigui administrador del compte de Google Ads o del perfil de pagaments amb què es paguen els anuncis. Si se us dona una data límit per completar la verificació (30 dies), se us avisarà i recordarà mitjançant notificacions al compte i correus electrònics que heu de completar correctament aquesta verificació i totes les altres verificacions sol·licitades (si escau) dins del període de temps indicat. Si no ho feu, el compte o els comptes es posaran en pausa quan finalitzi la data límit (el 30è dia). Obteniu més informació sobre la posada en pausa de comptes.

Consulteu més instruccions sobre com podeu completar la verificació d'identitat aquí.

Verificar les operacions empresarials

En funció de les vostres respostes a les preguntes de la secció "Sobre la vostra empresa", pot ser que us demanem que verifiqueu informació sobre les vostres operacions empresarials (si escau) i que proporcioneu documentació de suport. Aquesta informació pot ser el vostre model de negoci, la informació de registre de l'empresa, els tipus de serveis que oferiu, les vostres pràctiques empresarials i les relacions que teniu amb les marques i els productes anunciats o amb tercers (si escau).

Tindreu 30 dies per completar correctament la verificació d'operacions empresarials i totes les altres verificacions sol·licitades (si escau) un cop inicieu aquest procés. En determinades circumstàncies, és possible que posem en pausa els vostres comptes de Google Ads immediatament un cop iniciat el programa de verificació d'operacions empresarials. Això vol dir que els vostres anuncis no es podran difondre fins que no completeu correctament el programa. Obteniu més informació sobre la posada en pausa de comptes.

Obteniu més informació sobre la verificació d'operacions empresarials aquí.

Contingut restringit

Per protegir els nostres usuaris, només permetem que els anunciants legítims promocionin contingut associat a determinats sectors regulats, com ara apostes i jocs, assistència sanitària i medicaments i productes i serveis financers. Si voleu anunciar aquest contingut a la nostra plataforma, és possible que hàgiu de completar el programa de verificació per demostrar que compliu els requisits de llicència locals. És possible que també hàgiu de completar comprovacions d'identitat addicionals.

Revisem contínuament les nostres polítiques d'anuncis tenint en compte els canvis dels sectors i les tendències d'abús, i és possible que introduïm requisits de verificació nous per a determinats continguts.

Responsabilitat de l'anunciant

D'acord amb el que preveuen els termes i condicions de Google Ads, els anunciants són els únics responsables de l'ús que fan de Google Ads. L'enviament d'informació falsa en el marc dels nostres programes de verificació es considerarà una infracció de la nostra política d'elusió dels sistemes. Google fa tot el possible per revisar i validar la informació que proporcionen els anunciants en el marc d'aquests programes de verificació, però no garanteix ni assumeix la responsabilitat del contingut ni de l'activitat dels anunciants.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.