Om certifiering för skuldrådgivningstjänster

Google tillhandahåller översatta versioner av vårt hjälpcenter. De är dock inte avsedda att ändra innehållet i våra policyer. Engelska är vårt officiella språk och den engelska versionen används som utgångspunkt för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Annonsörer som marknadsför skuldrådgivningstjänster (skuldsanering och skuldhanteringsplaner) får annonsera via Google Ads i utvalda länder men måste certifieras av Google.

Certifieringen krävs för alla annonsformat och tillgångar.

Fyll i Ansökan om Google Ads-certifikat för skuldrådgivningstjänster.

Australien
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivingstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är auktoriserad, det vill säga antingen är administratör av ett skuldavtal registrerat hos AFSA (Australian Financial Security Authority) eller innehavare av en australisk kreditlicens.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Brasilien
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är ett finansinstitut registrerad hos den brasilianska centralbanken.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Kanada
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en licensierad konkursförvaltare registrerad hos Office of the Superintendent of Bankruptcy.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Tyskland
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en godkänd advokat (Rechtsanwalt/Rechtsanwältin), en utsedd notarius publicus (Notar/Notarin), en utsedd skatterådgivare (Steuerberater/Steuerberaterin) eller en utsedd revisor (Wirtschaftsprüfer/Wirtschaftprüferin).

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Japan
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en licensierad advokat (bengoshi) eller certifierad notarie (shiho-shoshi).

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Sydafrika
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en skuldrådgivare registrerad hos National Credit Regulator.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Sydkorea
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en advokat eller en advokatbyrå med verksamhetstillstånd i Sydkorea.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Spanien
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster är en konkursförmedlare som är registrerad av justitiedepartementet.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.

Förenade kungariket
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar Se policyn gällande ekonomiska tjänster i Förenade kungariket.
USA
Produkt Tillåtet? Info
Skuldrådgivningstjänster Tillåtet med begränsningar

Google tillåter annonser som marknadsför skuldrådgivningstjänster under förutsättning att annonsören och leverantören av dessa tjänster representerar en godkänd icke vinstdrivande budget- och kreditrådgivningsbyrå enligt definitionen i 11 US Code § 111 eller en nationell icke vinstdrivande förening som representerar icke vinstdrivande skuldrådgivningsbyråer.

Annonsörerna måste även vara certifierade av Google.