Skicka in en kampanj för policygranskning

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Om din annons påverkas av policyer som inte har anknytning till destinationen kan du redigera den direkt på sidan Annonser och tillägg. Efter att du har åtgärdat destinationen eller om du anser att vi har gjort ett misstag kan du överklaga policybeslutet direkt från ditt Google Ads-konto.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Annonser och tillägg  på sidmenyn till vänster och leta upp annonsen eller tillägget som inte godkänts.
  3. Håll pekaren över statusen Inte godkänd i kolumnen Status.
  4. Klicka på länken Överklaga  om den är tillgänglig.

Obs! Om du inte ser denna länk tillåter motsvarande policy inte att en kampanj lämnas in för granskning. Då måste du göra några små ändringar i varje annons och spara dem så att en ny granskning utlöses.

5. Välj Bestrida besluteteller Har gjort ändringar för att följa policyn under Anledning till överklagande.
  6. Välj vilka annonser du vill överklaga under Överklaga följande.
  7. Klicka på Skicka.

Kontrollera status för överklagande

Efter överklagandet kan du alltid kontrollera granskningsstatusen i Policyhanteraren.

1. Klicka på verktygsikonen Google Ads | tools [Icon] högst upp till höger i kontot.
  2. Klicka på Policyhanteraren under Konfiguration.
  3. På fliken Historik över överklaganden hittar du information om alla annonser du har överklagat.
    • Kolumnen Status visar om överklagandet fortfarande pågår eller har avslutats.
    • Kolumnen Resultat visar resultaten av överklagandet, bland annat för hur många annonser policystatusen har uppdaterats efter granskningen.