Om politikrelaterede suspenderinger af Google Ads-konti

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Vi tager juridiske krav og brugernes sikkerhed meget alvorligt. Annoncørhandlinger, der udgør en risiko for brugerne, Google eller vores partnere, kan derfor føre til kontosuspendering, hvilket udelukker muligheden for at bruge Google Ads. Det er afgørende for os at bevare et sundt og bæredygtigt økosystem for digital annoncering, hvor beskyttelsen af brugerne er helt central.

Derfor suspenderer vi konti

Google Ads-politikkerne og vilkårene og betingelserne for Google Ads bidrager til at skabe en sikker og positiv oplevelse for brugere og annoncører. Konti kan blive suspenderet, hvis vi registrerer overtrædelser af vores politikker eller vilkår og betingelser.

Hvis vi registrerer en grov politikovertrædelse (se definition nedenfor), suspenderes din konto omgående og uden varsel.

I forbindelse med andre politikovertrædelser, der medfører kontosuspendering, sender vi en advarsel, der forklarer, hvad politikovertrædelsen består i, og hvad du kan gøre for at overholde politikkerne. Denne notifikation sendes mindst 7 dage før suspenderingen.

Hvad er en grov overtrædelse?

En grov overtrædelse af Google Ads-politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller udgør en betydelig risiko for vores brugere eller vores økosystem for digital annoncering. Grove overtrædelser afspejler ofte, at annoncørens virksomhed overordnet set ikke overholder Google Ads-politikkerne, eller at en overtrædelse er så alvorlig, at vi ikke kan risikere fortsat at udsætte brugerne for den. Grove overtrædelser medfører omgående kontosuspendering uden varsel, så snart de opdages. De vil dog kun få denne konsekvens i de tilfælde, hvor det er den eneste effektive metode til at forhindre ulovlig aktivitet og/eller betydelig skade for vores brugere.

Hvad sker der, hvis der registreres en grov overtrædelse?

Hvis vi registrerer en grov overtrædelse, suspenderer vi dine Google Ads-konti omgående og uden varsel. Du vil ikke kunne annoncere hos os igen.

Hvor mange gange kan annoncører indsende en appel angående status for en kontosuspendering?

Vi anbefaler kraftigt, at du kun indsender en appel angående status for en kontosuspendering, hvis du har foretaget de relevante ændringer med henblik på overholdelse af vores politikker, så kontoen er klar til at blive gennemgået igen. Hvis du indsender for mange appeller angående samme kontosuspendering, kan det gå ud over vores systems generelle stabilitet, og du risikerer derfor, at de ikke bliver behandlet. Hvis du sørger for kun at indsende én appel ad gangen, er du sikker på at få svar og få gennemgangen foretaget hurtigst muligt.

Hvis der er tegn på, at du misbruger vores appelfunktion, bliver behandlingen af visse appeller suspenderet i 7 dage.

Ofte stillede spørgsmål om kontosuspendering som følge af overtrædelse af Google Ads-politikken

I dette afsnit kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om kontosuspenderinger som følge af overtrædelse af Google Ads-politikkerne.

Hvordan registrerer Google Ads overtrædelser af politikker?

Vi bruger både automatisk og menneskelig evaluering til at registrere overtrædelser af Google Ads-politikkerne. Vi gennemgår oplysninger fra en række forskellige kilder, herunder dine annoncer, dine konti og dit indhold, brugerklager, forbrugeranmeldelser samt lovgivningsmæssige advarsler og afgørelser.

Er der andre politikovertrædelser, som kan føre til kontosuspendering?

Ja. Overtrædelse af en hvilken som helst Google Ads-politik kan medføre kontosuspendering. Hvis en annoncør overtræder en annonceringspolitik for Google Ads, sender vi en advarsel, der forklarer, hvad politikovertrædelsen består i, og hvad du kan gøre for at overholde politikkerne. På dette tidspunkt får annoncøren mulighed for at løse problemet med overtrædelsen eller, hvis vedkommende ikke mener at have overtrådt politikken, forklare, hvorfor dette er tilfældet. Denne notifikation sendes mindst 7 dage før suspenderingen.

Er der andre årsager, som ikke er politikrelaterede, der kan medføre kontosuspendering?

Ja. Du kan få flere oplysninger om andre årsager til kontosuspendering her.

Hvordan bliver en annoncør underrettet om en suspendering?

Annoncører, hvis konti bliver suspenderet, modtager en notifikation på kontoen og via mail. Mailnotifikationen identificerer alle politikker, som annoncøren er blevet suspenderet for at have overtrådt, og et link til indsendelse af en appel.

Indføres kontosuspenderinger globalt?

Alle Google Ads-konti, hvor der registreres overtrædelse af vores politikker eller vilkår og betingelser, kan blive suspenderet, uanset hvor de er oprettet. Suspenderede konti må ikke bruges til annoncevisning på nogen lokationer.

Hvor længe varer suspenderingen af en Google Ads-konto?

Suspenderingen af Google Ads-kontoen er permanent, medmindre annoncøren får medhold i en appel, så kontoen genåbnes. Alle annoncører har mindst 6 måneder (regnet fra datoen for kontosuspendering) til at indsende en appel.

Kan en kontosuspendering appelleres?

Ja. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politikker, kan du indsende en appel.

Nogle annoncører skal fuldføre annoncørverificeringen for at kunne appellere suspenderingen af deres konto. Hvis verificeringsprocessen ikke kan fuldføres efter 3 forsøg, kan de ikke appellere suspenderingen af deres konto.

Vi genåbner kun konti, hvis det virkelig er berettiget (f.eks. hvis vi har begået en fejl), så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig.

Kan en suspenderet annoncør oprette eller bruge andre konti?

Nej. Konti med tilknytning til den suspenderede konto (f.eks. konti, der bruger samme mailadresse eller betalingsmetode, eller konti, der er linket til den samme managerkonto) bliver suspenderet. Vi tager brugernes sikkerhed meget alvorligt, så annoncørhandlinger, der udgør en risiko for brugerne, Google eller vores partnere, udelukker muligheden for at bruge Google Ads. Desuden vil eventuelle nye konti, som annoncøren forsøger at oprette, blive suspenderet.

Kan en annoncør få adgang til sine suspenderede konti?

Suspenderede konti kan ikke køre annoncer. Annoncører har dog stadig adgang til deres suspenderede konti og eventuelle tilknyttede rapporter.

Sådan anmoder du om en refusion

Hvis din konto er blevet suspenderet, og du er kvalificeret til en refusion, kan du altid lukke din konto og modtage refusionen.

Yderligere rettigheder i henhold til EU's forordning om digitale tjenester

Brugere og annoncører i EU har muligvis yderligere muligheder for at ændre beslutninger om politiketiketter. Læs mere om disse potentielle yderligere muligheder her.