Om suspenderinger af Google Ads-konti

Vi tager juridiske krav og brugersikkerhed meget alvorligt. Derfor kan handlinger af annoncører, der udsætter Google, Googles brugere eller Googles partnere for risici, medføre kontosuspenderinger.

Annoncører, hvis konti bliver suspenderet, modtager en notifikation på kontoen samt via mail. Husk følgende:

• Suspenderede konti kan ikke køre annoncer eller oprette nyt indhold. Annoncører har dog stadig adgang til deres suspenderede konti og eventuelle tilknyttede rapporter.
  • Konti med tilknytning til den suspenderede konto (f.eks. konti, der bruger samme mailadresse eller betalingsmetode, eller konti, der er linket til den samme managerkonto), kan blive suspenderet.
  • Merchant Center-konti, der er linket til suspenderede Google Ads-konti, kan blive suspenderet.
  • Eventuelle nye konti, som annoncøren forsøger at oprette, kan blive suspenderet.

Derfor suspenderer vi konti

Formålet med Google Ads-politikkerne og vilkårene og betingelserne for Google Ads er at bidrage til at skabe en sikker og positiv oplevelse for brugere og annoncører. Konti kan blive suspenderet, hvis vi opdager grove overtrædelser af disse politikker eller vilkår og betingelser. Der kan også være andre årsager til, at en konto bliver midlertidigt suspenderet. Se nedenfor for at få flere oplysninger.

Udvid alle Skjul alle Suspendering som følge af overtrædelser af Googles Ads-politikker eller vilkårene og betingelserne for Google Ads
Vi ser med stor alvor på nedenstående grove overtrædelser af politikkerne.
Konti, der overtræder disse politikker, kan blive suspenderet og kan få forbud mod at annoncere hos os igen. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genaktiverer kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig.

Omgåelse af systemer

Vi ønsker, at alle annoncer skal være nyttige, varierede, relevante og sikre for brugerne, når de vises på Google-netværket. Vi tillader ikke, at annoncører kører annoncer, indhold eller destinationer, der forsøger at snyde eller omgå vores processer for annoncegennemgang.Konti, der er involveret i de handlinger, der er beskrevet nedenfor, kan blive suspenderet.

Ikke tilladt Involvering i handlinger, der har til formål at omgå eller forstyrre Googles annonceringssystemer og -processer

Eksempel: Tilsløring (visning af forskelligt indhold til bestemte brugere, herunder Google, end til andre brugere), der har til formål eller resulterer i forstyrrelser af Googles gennemgangssystemer eller skjuler eller forsøger at skjule manglende overholdelse af Google Ads-politikker (f.eks. omdirigering til ikke-kompatibelt indhold ved hjælp af dynamisk DNS til at skifte side- eller annonceindhold, manipulation af websiteindhold eller begrænsning af adgangen til så mange af dine landingssider, at det er vanskeligt at foretage en tilstrækkelig gennemgang af din annonce, dit website eller din konto)

Konkrete eksempler: En betalt telefonbogstjeneste tilføjer og fjerner gentagne gange søgeordsindhold, der vedrører ikke-tilknyttede virksomheder og/eller offentlige tjenester (hvilket overtræder vores politik vedrørende salg af gratis produkter), efter en annonce er blevet godkendt. Eller en betalt telefonbogstjeneste ændrer sin landingsside for at erstatte et nummer uden pristillægstakst, der er knyttet til en annonce, som blev godkendt, med et nummer til pristillægstakst.

Bemærk! Tilsløring omfatter ikke mulighed for indholdstilpasning, der tilføjer ægte værdi for bestemte brugere, f.eks. forskellige sprogversioner af samme indhold, så længe tilbuddet stadig er stort set det samme, så længe indholdets variation stadig overholder Google Ads-annoncepolitikkerne, og så længe Google kan gennemgå en version af indholdet

Eksempel: Gentagne overtrædelser af politikker på tværs af dine konti, herunder oprettelse af nye domæner eller konti for at sende lignende annoncer til annoncer, der er blevet afvist (for denne eller enhver anden Google Ads-politikregel)

Hvis din konto gentagne gange er involveret i manipulation af annoncetekst som beskrevet ovenfor, kan den blive suspenderet.

Ikke tilladt Manipulation af annoncetekst for at omgå vores automatiske systemtjek

Eksempler: Bevidst brug af stavefejl i forbudte ord eller udtryk for at undgå afvisning af annoncer og manipulation af varemærketermer i annonceteksten for at undgå de restriktioner, der er knyttet til brugen af et bestemt varemærke

Få flere oplysninger om denne politik.

Kopivarer

Google Ads forbyder salg eller promovering af forfalskede varer. Forfalskede varer er udstyret med et varemærke eller logo, der er identisk med eller i det væsentlige ikke kan skelnes fra en andens varemærke. Forfalskede varer efterligner produktets mærkeegenskaber i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt fra ​​varemærkeindehaveren. Denne politik gælder indholdet af dine annonce og dit website eller din app.

Din konto kan blive suspenderet, hvis indhold i din annonce, på dit website eller i din app promoverer kopivarer, f.eks. følgende typer produkter.

Produkter, der beskrives som kopier, efterligninger, imitationer, kloner, falske produkter eller lignende ved henvisning til et brandnavn i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt tilhørende brandindehaveren

Uægte produkter, der efterligner produktets varemærkeegenskaber i et forsøg på at udgive sig for at være et ægte produkt

Eksempler: Uægte produkter med brandnavnets etiketter eller logoer

Få flere oplysninger om denne politik.

Promovering af uautoriserede apoteker

Konti, der promoverer uautoriserede apoteker, kan blive suspenderet. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, salg af receptpligtig medicin uden recept eller målretning mod steder, hvor du ikke har licens til at promovere sådant indhold.

Få flere oplysninger om denne politik.

Uacceptabel forretningspraksis

Vi ser med stor alvor på uærlig forretningspraksis og betragter det som en meget alvorlig overtrædelse af vores politikker. Hvis vi konstaterer uærlig forretningspraksis på din konto, kan det medføre suspendering af kontoen. Annoncører eller websites, der gør sig skyldige i uærlig forretningspraksis, kan ikke få tilladelse til at annoncere hos os igen, så vær meget omhyggelig med tydeligt at angive, hvilket produkt, hvilken virksomhed, eller hvilken tjeneste du promoverer. Bemærk! Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har gjort sig skyldige i uærlig forretningspraksis, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genaktiverer kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, så det er vigtigt, at din forklaring er fyldestgørende, præcis og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Fortielse af eller fejlagtige oplysninger om virksomheden, produktet eller tjenesten

Eksempler: Opfordring til, at brugeren skal indbetale penge eller afgive oplysninger under falske eller uklare forudsætninger, præsentation af en falsk identitet, et falskt virksomhedsnavn eller falske kontaktoplysninger, visning af indhold om politik, sociale spørgsmål eller spørgsmål af offentlig interesse over for brugere i et andet land end dit eget eller forkert repræsentation eller hemmeligholdelse af dit oprindelsesland eller andre væsentlige detaljer om dig selv

Annoncedestinationer, hvor der indsamles brugeroplysninger ved hjælp af phishing

Få flere oplysninger om denne politik.

Urimelig fordel

Vi ønsker, at alle annoncer skal være nyttige, varierede, relevante og sikre for brugerne, når de vises på Google-netværket.  Hvis din konto er involveret i nogen af de metoder, der er beskrevet nedenfor, kan den blive suspenderet.

Brug af Google-netværket til at opnå en urimelig trafikfordel i forhold til andre deltagere i auktionen

Eksempler: Tilknyttede virksomheder, der annoncerer på Google Ads i modstrid med de gældende regler for affilieringsprogrammet, promovering af det samme eller nært beslægtet indhold fra flere konti ved de samme eller nært beslægtede forespørgsler og ved forsøg på at vise mere end én annonce for din virksomhed, din app eller dit website ad gangen

Bemærk! Søgeord skal passe til målgruppens sandsynlige søgehensigt, og hvert enkelt website eller hver enkelt app, som du promoverer, skal tilbyde brugerne noget af klar og tydelig værdi. Du bør f.eks. undgå at promovere nært beslægtede produkter og priser på relaterede destinationer.

Få flere oplysninger om denne politik.

Gentagne overtrædelser

Hvis en annoncør gentagne gange overtræder Google Ads' annonceringspolitikker, kan kontoen blive suspenderet.

Suspendering som følge af problemer med fakturering og betaling
Din konto kan blive suspenderet på grund af en af nedenstående årsager.

Misbrug af kampagnekode

Hvis du prøver at sælge kampagnekoder eller bruge mere end én kampagnekode på en konto, kan kontoen blive suspenderet. Du kan få flere oplysninger herom i de landespecifikke vilkår og betingelser for kampagnekoder

Hvis du mener, at der er tale om en fejl, kan du indsende en appel.

Anmodning om tilbageførsel

Hvis du beder din bank eller dit kreditkortselskab om at tilbageføre en debitering, der retmæssigt er blevet trukket fra en Google Ads-saldo (kaldes også for tilbagekaldelse af betaling), kan din konto blive suspenderet.

Sådan får du suspenderingen ophævet:

1. Foretag en betaling i Google Ads.
  2. Indsend en appel

Hvis du betaler for Google Ads via din bankkonto (kaldes også for direkte debitering), skal du indsende et betalingsbevis sammen med din appel. Du skal uploade en kopi af dit kontoudtog eller et screenshot, der viser følgende oplysninger fra din netbankkonto: Dit navn, dokumentation for den betaling, som du har foretaget til Google, samt din nuværende kontosaldo.

Mistænkelig betalingsaktivitet

Hvis vi registrerer mistænkelig eller svigagtig betalingsaktivitet på din konto, kan vi enten sætte en grænse for, hvor meget der kan bruges på kontoen, eller suspendere den pågældende konto.
Hvis du mener, at der er tale om en fejl, kan du indsende en appel.

Ubetalt saldo

Hvis din konto har en eller flere ubetalte saldi, kan den blive midlertidigt suspenderet.

Sådan får du suspenderingen ophævet

1. Foretag en betaling i Google Ads.
  2. Indsend en appel

Hvis du betaler for Google Ads via din bankkonto (kaldes også for direkte debitering), skal du indsende et betalingsbevis sammen med din appel. Du skal uploade en kopi af dit kontoudtog eller et screenshot, der viser følgende oplysninger fra din netbankkonto: Dit navn, dokumentation for den betaling, som du har foretaget til Google, samt din nuværende kontosaldo.

Midlertidige suspenderinger som følge af uautoriseret kontoadgang

Hvis vi registrerer, at en uautoriseret bruger forsøger at få adgang til din Google Ads-konto, suspenderer vi din konto midlertidigt for at beskytte mod uautoriserede debiteringer.

Sådan får du suspenderingen ophævet: Udfyld denne formular, hvorefter vi hjælper dig med at sikre din konto, så du kan begynde at køre annoncer igen.

Overholdelse af politikker i Google Ad Grants
Din Google Ad Grants-konto kan blive suspenderet, hvis den ikke overholder politikken for Google Grants.
Sådan får du suspenderingen ophævet: Læs programpolitikkerne for at se, om du kan anmode om genaktivering.

Sådan anmoder du om en tilbageførsel

Hvis din konto er blevet suspenderet, og du er kvalificeret til en tilbageførsel, kan du altid lukke din konto og modtage en tilbageførsel.