Difusió d'anuncis limitada

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Per protegir la integritat del nostre ecosistema de Google Ads, limitem les impressions dels anuncis que tenen més possibilitats de provocar un ús abusiu o una mala experiència per als nostres usuaris. Aquesta política s'aplica específicament a un conjunt concret d'escenaris de difusió d'anuncis, que es detallen a continuació. En aquests casos, només els anunciants qualificats podran difondre anuncis sense limitacions d'impressions. Aquesta política és independent de les certificacions existents de Google que prohibeixen als anunciants sense certificació difondre anuncis específics. Obteniu més informació sobre la idoneïtat per a la difusió d'anuncis aquí.

Per què es limitaran determinats anunciants?

Els anuncis dels anunciants no qualificats es limitaran en situacions concretes per reduir la possibilitat que els usuaris tinguin experiències negatives en interaccionar amb aquests anuncis i per augmentar la confiança dels usuaris i els anunciants en la plataforma de Google Ads. Aquesta política no limitarà els anuncis dels anunciants que no facin publicitat en aquestes situacions. A l'hora de determinar si una situació concreta té més possibilitats de provocar un ús abusiu o una mala experiència d'usuari tenim en compte els factors següents:

• Suggeriments d'usuaris
  • Prevalença de l'ús abusiu
  • Tendències del sector

Qui es considera un anunciant qualificat?

Aquesta política no limita les impressions d'anunci dels anunciants qualificats. Google tindrà en compte diversos factors a l'hora d'avaluar si un anunciant està qualificat. Per exemple:

• Atributs del compte
  • Activitat i informes dels usuaris
  • Longevitat del compte
  • Ús dels formats d'anunci
  • Historial de compliment de les polítiques
  • Sector de l'anunciant
  • Estat de la verificació d'identitat

Què podeu fer per esdevenir un anunciant qualificat?

Continueu creant campanyes i creativitats que generin una implicació positiva dels usuaris mentre avaluem el vostre compte. Assegureu-vos de complir les nostres polítiques de publicitat. Si el vostre compte és apte, plantegeu-vos iniciar la verificació de l'anunciant.

Durant l'avaluació del vostre compte

Encara que un anunciant estigui en procés de guanyar-se la confiança de Google i dels nostres usuaris per convertir-se en anunciant qualificat, les seves impressions d'anunci es poden limitar en les situacions que es descriuen a continuació. Els anuncis no es rebutjaran com a conseqüència d'aquesta política. Revisarem i actualitzarem automàticament les limitacions de difusió d'anuncis dels anunciants mentre continuem supervisant els vostres comptes. Malauradament, no podem especificar quant de temps durarà aquest procés.

Si detectem problemes després de treure una limitació, és possible que hàgim de restablir-la mentre avaluem el contingut més a fons.

Com sabré si el meu compte s'ha limitat?

Els anunciants no qualificats que tinguin una proporció important d'impressions afectades per aquesta política rebran una notificació al compte. No es rebutjaran anuncis individuals.

Mentrestant, podreu continuar accedint plenament al vostre compte i els anuncis només es limitaran en les situacions que s'enumeren a continuació.

A continuació s'especifiquen les situacions en què es poden limitar els vostres anuncis.

Anunciants amb relacions de marca poc clares i anuncis genèrics

Volem assegurar-nos que els usuaris sàpiguen amb quins anunciants interaccionen. A vegades, pot ser que els usuaris no cerquin contingut relacionat amb un anunciant, una marca, un producte o un servei determinats. Altres vegades, pot ser que tinguin interès en una marca concreta. En tots dos casos, a Google volem assegurar-nos que no hi hagi cap ambigüitat respecte a la identitat de l'anunciant amb qui l'usuari tria interaccionar.

Tot i que és possible que un anunciant no tingui cap intenció d'enganyar un usuari ni de falsejar informació de manera conscient, els anuncis que fan referència a altres marques i els anuncis genèrics que no inclouen cap marca poden confondre els usuaris i fer-los creure que estan interaccionant amb l'anunciant que els interessa. En aquests casos, Google pot limitar les impressions de tots els anuncis genèrics i de marca de l'anunciant en qüestió.

Exemples de referències a una marca en què la relació amb l'anunciant és poc clara (llista no exhaustiva):

• Referència al nom d'una altra marca o a un element similar (com ara el d'una companyia aèria o d'un departament de servei d'atenció al client) en la resposta a la cerca d'aquesta marca que fa l'usuari.
  • Referència a un nom o una marca molt semblants a una altra marca en la resposta a una consulta general d'un sector que fa l'usuari (p. ex., tecnologia, viatges o servei d'atenció al client).
  • Situacions en què l'usuari té motius per creure que està interaccionant amb una altra marca.
  • Ús del logotip d'una marca per part d'un anunciant no afiliat.

Exemples de situacions en què un anunci genèric pot ser poc clar (llista no exhaustiva):

• Usuaris que cerquen determinades marques, productes o serveis i troben anuncis sense marques de tercers.

A continuació teniu diverses maneres de fer que la vostra identitat sigui clara a les creativitats i minimitzar la difusió d'anuncis limitada:

• Fixeu el vostre domini (p. ex., elmeudomini.com) al principi del títol de l'anunci, sobretot si sou un anunciant nou o poc conegut entre els usuaris. Nota: pot ser que l'opció per fixar el domini no estigui disponible en determinats tipus d'anuncis o de campanyes, cosa que limitarà temporalment el vostre accés a aquestes funcions.
  • Assegureu-vos de complir les nostres polítiques de publicitat.
  • No feu servir noms d'altres marques o logotips a la creativitat de l'anunci i incloeu clarament la vostra marca a l'anunci.
  • Eviteu el text massa genèric als vostres anuncis i a la vostra pàgina de destinació.
  • Eviteu la promoció de productes o serveis sense una identitat de marca clara.
  • Si compliu els requisits, completeu la verificació de l'anunciant.
  • Continueu creant campanyes i creativitats per obtenir més interaccions d'usuari positives que ens permetin avaluar millor el vostre compte.