Krav med hensyn til virksomhedsoplysninger

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Vigtigt! Bemærk, at der ikke er garanti for, at aktiver til virksomhedsoplysninger bliver vist – heller ikke hvis kontoen har gennemført annoncørverificering. Det kan betyde, at nogle af dine annoncer eller ingen af dem viser aktiver til virksomhedsoplysninger. Denne funktion bruges som regel for at beskytte brugerne. Det er ikke muligt at ændre visningsstatus for dine aktiver til virksomhedsoplysninger, men Google gennemgår og opdaterer automatisk kvalifikationskravene for annoncører. Vi anbefaler, at du jævnligt tjekker din Google Ads-konto for at se, om du får flere eksponeringer for disse aktiver.

Virksomhedsoplysninger giver dig mulighed for at føje virksomhedsrelaterede aktiver såsom virksomhedsnavn og virksomhedslogo til dine allerede oprettede computer- og mobiltekstannoncer. Takket være disse aktiver kan annoncører bruge brandværdi som et middel til at nå ud til både nye og nuværende kunder. Få flere oplysninger om virksomhedsoplysninger

Ansvarsfraskrivelse: Hvis du selv uploader aktiver, bekræfter og accepterer du samtidig, at du (annoncøren) ejer alle juridiske rettigheder til offentliggørelse af det delte virksomhedsnavn og virksomhedslogo.

For at sikre, at forbrugerne får en annonceoplevelse af høj kvalitet, skal aktiver til virksomhedsoplysninger overholde alle Google Ads-politikker samt alle politikker vedrørende varemærker og ophavsret. Denne type aktiver er desuden underlagt nedenstående krav.

Specifikationer for virksomhedsnavn

• Navnet skal matche enten det domænenavn eller det juridiske navn, der er blevet indsendt i forbindelse med processen til annoncørverificering
  • Tegnbegrænsning: 25 tegn
  • Sprogunderstøttelse: Alle sprog

Hvis virksomhedsnavnet ikke nøjagtigt matcher enten det domænenavn eller det juridiske navn, der er verificeret via annoncørverificering, bliver aktivet ikke godkendt.

For at tjekke det juridiske navn, der er verificeret via Annoncørverificering, skal du først gå til din Google Ads-konto. Det verificerede navn vises på siden Annoncørverificering på menuen Fakturering.

Bemærk! Din virksomheds navn skal være helt identisk med det domænenavn eller juridiske navn, der er verificeret via annoncørverificeringsprogrammet. Hvis du vil bruge et alternativt virksomhedsnavn og også har en aktiv varemærkeregistrering for det pågældende navn, kan du fuldføre brandverificeringsprocessen med henblik på visning af virksomhedsoplysninger. Denne proces understøtter følgende scenarier:
  • Virksomhedsnavnet repræsenterer et underdomæne under annoncørens verificerede/juridiske domæne
  • Annoncøren ejer forskellige virksomhedsnavne til brug inden for forskellige brancher

• Logoet skal matche logoet for den virksomhed, der annonceres for, og det skal anvendes konsekvent for samme domænenavn
  • Billedformat: Kvadrat (1 x 1)
  • Billedopløsning: 1200 x 1200 (anbefales) eller 128 x 128 (min.)
  • Filformat: PNG eller JPG; maks. filstørrelse: 5.120 kB
  • Kompatibilitet med både lys og mørk tilstand
  • Anbefalet billedområde: Placer det vigtige indhold i de midterste 80 % af billedet.
  • Virksomhedslogoer bliver som standard gengivet som en cirkel på Google, hvilket i nogle tilfælde medfører en forringelse af logoets kvalitet (eksempelvis hvis en del af logoet bliver skåret af). Sørg for at følge ovennævnte logospecifikationer for at sikre dig, at der vises et logo af høj kvalitet på Google.
    • I nogle tilfælde bliver dynamiske virksomhedslogoer vist som et kvadrat i stedet for en cirkel og/eller med en grå baggrund. Vi anbefaler, at du uploader dine egne logoer for at sikre dig, at logoet bliver vist som en cirkel.
  • I eksemplet nedenfor kan du se en forhåndsvisning af, hvordan dit logo kan blive vist i søgeresultaterne på Google.
  Dette ikon repræsenterer det oprindelige aktiv til et virksomhedslogo. Dette ikon repræsenterer det gengivne cirkelformede aktiv til et virksomhedslogo.
  Oprindeligt aktiv Gengivet cirkelformet aktiv
(standard)

Bemærk! Dit virksomhedslogo skal matche den virksomhed, der annonceres for, og stemme overens med det domænenavn eller juridiske navn, der er blevet verificeret via annoncørverificeringsprogrammet. Hvis du vil bruge et alternativt logo og også har en aktiv varemærkeregistrering for det pågældende logo, kan du fuldføre brandverificeringsprocessen med henblik på visning af virksomhedsoplysninger. Denne proces understøtter følgende scenarier:

• Logoet repræsenterer et underdomæne under annoncørens verificerede/juridiske domæne
  • Annoncøren ejer forskellige logoer til brug inden for forskellige brancher

Formatrelaterede krav

Virksomhedsnavnet er ikke relevant

Rødt kryds Brug af et andet virksomhedsnavn end domænenavnet eller annoncørens juridiske navn

Bemærk! For at tjekke det juridiske navn, der er verificeret via Annoncørverificering, skal du først gå til din Google Ads-konto. Det verificerede navn vises på siden Annoncørverificering på menuen Fakturering.

Domænenavn

Tilladt

Ikke tilladt

https://www.google.com

Google

Eksempel

Bemærk! I nogle scenarier kan det være tilladt at bruge et alternativt virksomhedsnavn. Få flere oplysninger om brandverificering med henblik på visning af virksomhedsoplysninger.

Navnets position

Rødt kryds Annoncørens virksomhedsnavn er ikke tydeligt til stede på annoncens landingsside

Landingsside

Tilladt

Ikke tilladt

google.com

Google

Eksempel

Logoet er ikke relevant

Rødt kryds Logoet matcher ikke eller er ikke repræsentativt for virksomhedsnavnet eller den virksomhed, der annonceres for

Rødt kryds Der er uploadet flere logoer for samme virksomhedsnavn eller den virksomhed, der annonceres for

Virksomhedsnavn

Tilladt

Ikke tilladt

example.com

Et eksempel på et logo, der ikke er relevant i forhold til websitet.

Et eksempel på et logo, der ikke er relevant i forhold til websitet.Et eksempel på et logo, der er gengivet korrekt.

Bemærk! I nogle scenarier kan det være tilladt at bruge et alternativt virksomhedslogo. Få flere oplysninger om brandverificering med henblik på visning af virksomhedsoplysninger.

Logoets position

Rødt kryds Annoncørens virksomhedslogo er ikke tydeligt til stede på annoncens landingsside

Landingsside

Tilladt

Ikke tilladt

google.com

Et eksempel på et logo, der ikke er relevant i forhold til websitet.

Forbudt indhold

Rødt kryds Billeder med nøgenhed, herunder nøgenhed, der bruges til kunstneriske formål

Rødt kryds Seksuelt orienterede billeder

Tilladt

Ikke tilladt

Et eksempel på et logo uden forbudt indhold.

Et eksempel på et logo med forbudt indhold.

Dårligt beskåret

Rødt kryds Efter beskæring er logoet forvirrende eller ikke længere repræsentativt for virksomheden

Tilladt

Ikke tilladt

Et eksempel på et logo, der er beskåret korrekt.

Et eksempel på et logo, der er dårligt beskåret.

Sløret

Rødt kryds Logoet er for sløret, uskarpt eller for lille

Tilladt

Ikke tilladt

Et eksempel på et logo, der ikke er sløret.

Et eksempel på et logo, der er sløret.

Et eksempel på et logo med læsbar tekststørrelse Et eksempel på et logo med ulæselig tekststørrelse
En illustration af et acceptabelt logo i Google Ads. En illustration af et uacceptabelt logo i Google Ads.

Tomt

Rødt kryds Logoet består udelukkende af en ensfarvet blok og har ingen andre særlige kendetegn

Tilladt

Ikke tilladt

Et eksempel på et logo med et tomt område af tilladt størrelse.

Forandret

Rødt kryds Ombyttede farver: Logoets farve matcher ikke den farve, det originale logo på websitet har

Rødt kryds Vendt på hovedet: Logoet er det originale logo, men vendt på hovedet

Rødt kryds Skævt, forvrænget eller ændret på anden vis: Logoet er en forandret version af det originale logo på siden

Tilladt

Ikke tilladt

Et eksempel på et logo med de korrekte farver.

Et eksempel på et logo med ombyttede farver.

Et eksempel på et logo, der vender korrekt.

Et eksempel på et logo, der vender på hovedet.

Et eksempel på et logo, der er gengivet korrekt.

Et eksempel på et logo, der er skævvredet eller forvrænget.