Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Vanlige spørsmål om den nye rapporteringssiden

Her følger svar på noen av de vanlige spørsmålene som stilles om den nye siden med AdSense-rapportering:

Rapporteringsdata

Hvor kan jeg se AdMob-dataene mine nå?

Du har tilgang til AdMob-dataene dine på Rapporter-siden i AdMob-kontoen din. Finn ut mer om AdMob-rapporter.

Hvor kan jeg sjekke YouTube-dataene mine nå?

Du kan overvåke resultatene du oppnår med kanalene og videoene dine samt innholdet du har gjort krav på, via YouTube Analytics. Finn ut mer om hvordan du kan analysere resultater med YouTube Analytics.

Omfatter disse endringene også rapportering om data fra AdSense-startsiden?

Ja, disse endringene omfatter også rapportene om AdSense-startsiden din.

Betalinger og inntekter

Kan jeg få tilgang til betalingsdata som er over tre år gamle?

Ja. Grensen på tre år gjelder bare for rapporteringsdata. Du kan fortsatt se alle betalingsdataene dine for en hvilken som helst periode i Betalinger-delen i kontoen din.

Omfatter saldoen totalinntektene jeg har fra AdMob og YouTube?

Ja. På den nye rapporteringssiden har vi fjernet alle AdMob- og YouTube-rapporteringsdata. Denne endringen påvirker imidlertid ikke betalingene dine. Selv om du tjener penger på en app via AdMob eller en kanal på YouTube, omfatter betalingene dine inntektene du har fra både AdMob og YouTube.