Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Veelgestelde vragen over de nieuwe rapportagepagina

Hier zijn enkele antwoorden op vragen die u misschien heeft over de nieuwe AdSense-rapportagepagina:

Rapportagegegevens

Waar kan ik mijn AdMob-gegevens nu controleren?

U vindt uw AdMob-gegevens op de pagina Rapporten in uw AdMob-account. Lees meer informatie over AdMob-rapporten.

Waar kan ik mijn YouTube-gegevens nu controleren?

U kunt YouTube Analytics gebruiken om de prestaties van uw kanalen, video's en geclaimde content bij te houden. Lees meer informatie over hoe u uw prestaties analyseert met YouTube Analytics.

Zijn deze wijzigingen van toepassing op rapportagegegevens op de homepage van AdSense?

Ja, deze wijzigingen zijn ook van toepassing op uw AdSense-homepagerapporten.

Betalingen en inkomsten

Heb ik toegang tot betalingsgegevens die meer dan 3 jaar oud zijn?

Ja. De limiet van 3 jaar is alleen van toepassing op rapportagegegevens. U kunt al uw betalingsgegevens voor elke periode vinden in het gedeelte Betalingen van uw account.

Omvat mijn saldo mijn definitieve inkomsten van AdMob en YouTube?

Ja. Op de nieuwe rapportagepagina hebben we alle AdMob- en YouTube-rapportagegegevens verwijderd. Deze wijziging heeft echter geen invloed op uw betalingen. Als u inkomsten genereert met een app (via AdMob) of met een kanaal (via YouTube), omvatten uw betalingen nog steeds uw inkomsten van AdMob en YouTube.